Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.11.2015 07:14
Kalamita

XXX.XXX.91.57

Chcu se jen Optát jestli to má také někdo doma také tak
Mám teď nemocné děti s horečkami a moje feny už druhy den moc nejí a nechcou ven leží jen u postele a hlídají m podotikam že jsou to dvě kavkazacky.

16.11.2015 12:36
nexxi

XXX.XXX.228.56

Čubina chrní skoro po celém bytě dle vlastního uvážení. pokud omarodím, tak spí zásadně přes den u mého křesla a v noci na koberci těsně vedle postele. ve chvíli, kdy nazná, že se mi ulevilo a už nepotřebuji její dozor, tak opět začne chrnět tam, kde je jí to pohodlné.
a jeslti vám jde o imunitu, tak fenám kupte tvaroh, dejte do něj med, případně žloutek a udělejte jim vitamínové mlsání ;).

16.11.2015 16:38
Kalamita

XXX.XXX.91.57

nexxi napsal(a):
Čubina chrní skoro po celém bytě dle vlastního uvážení. pokud omarodím, tak spí zásadně přes den u mého křesla a v noci na koberci těsně vedle postele. ve chvíli, kdy nazná, že se mi ulevilo a už nepotřebuji její dozor, tak opět začne chrnět tam, kde je jí to pohodlné.
a jeslti vám jde o imunitu, tak fenám kupte tvaroh, dejte do něj med, případně žloutek a udělejte jim vitamínové mlsání ;).

Stará to dělá často ta odmítala chodit ven když jse malá narodila a teď začala i mladá a ta jen leží a knuci a ven jen vyvencit a domů.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.11.2015 18:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kalamita napsal(a):
Stará to dělá často ta odmítala chodit ven když jse malá narodila a teď začala i mladá a ta jen leží a knuci a ven jen vyvencit a domů.

A co dělá havaňačka ?

16.11.2015 19:06
Kalamita

XXX.XXX.91.57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
A co dělá havaňačka ?

Ten nato nic a jinak už nedělá potřebu doma už jse naučil sedni, místo, lehní, dej PAC a cekej s jídlem je pořad problém pořad hlta může jsi tolik nevšímá, krmim. Ho jen já vencim také já.

16.11.2015 22:27
psina

XXX.XXX.168.7

Mozna trochu z jineho soudku, ale kdyz byl syn maly, tak nas kocour
vedel, ze do postele k synovi se neleze. Jakmile mel kluk dostat anginu, na ktere
trpel, kocour mu lezel kolem hlavy a cpal se tam na celou noc.Jo chvilku tvalo nez jsem to vypozorovala.
Jeste nemel teplotu a ja vedela, kdyz se tam zacal cpat, ze do
druheho dne bude a pak uz jsem kocoura ani nevyhanela. Nyni je synovi 18let
a kocourovi 16. Jen pro zajimavost smajlík

17.11.2015 05:43
Kalamita

XXX.XXX.91.57

psina napsal(a):
Mozna trochu z jineho soudku, ale kdyz byl syn maly, tak nas kocour
vedel, ze do postele k synovi se neleze. Jakmile mel kluk dostat anginu, na ktere
trpel, kocour mu lezel kolem hlavy a cpal se tam na celou noc.Jo chvilku tvalo nez jsem to vypozorovala.
Jeste nemel teplotu a ja vedela, kdyz se tam zacal cpat, ze do
druheho dne bude a pak uz jsem kocoura ani nevyhanela. Nyni je synovi 18let
a kocourovi 16. Jen pro zajimavost smajlík

Kočka je v tom úžasná vycítí vždy nemoc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík