Probooster:
Složení:
Kuřecí maso 52% (sušené kuřecí maso 28%, kuřecí moučka 24%), bílá rýže, kuřecí tuk (konzervován organickým selenem a alfa-tokoferoly - zdroj vitamínu E), pivovarské kvasnice, sušená jablka, hydrolyzovaná kuřecí játra 3%, lososový olej, ovoce a bylinné exrakty (hrozny, rozmarýn, kurkuma, citrusové plody a květy), hydrolyzované skořápky korýšů (zdroj glukosaminu), hydrolyzovaná prasečí průdušnice a nosní chrupavky (zdroj chondrotinu), mannan-fruktooligosacharidy, extrakt z Yucca schidigera.
Nutra Gold BREEDER BAG (20 kg) - srovnáváte podle mě nesrovnatelné. Relativně levné granule s kukuřicí a řepnými řízky Netuším, co Vás vede zrovna ke srovnání těchto dvou produktů.
Složení:
Kuřecí maso 20%, kuřecí moučka 24%, rýžová mouka 18%, mletá kukuřice, kukuřičný lepek, kuřecí tuk (konzervován směsí tokoferolů), čerstvá vejce, řepná dužina, lněné semínko, drůbeží vnitřnosti, sušené pivovarské kvasnice, glukosamin hydrochlorid, chondroitin sulfát, kompletní vitamíny a minerální látky.
Jenom jsem se chtěla zeptat a nechat si poradit.Nutra Gold mi byl doporučen, jako dobré krmivo(já ho neznám), Probooster znám.Máme 5měsíční Kavkazačku, tak koukám jestli je něco srovnatelné s Proboostrem a samozřejmě se ptám na více webech.Jsem ráda za každý názor.Je těžké rozeznat, kdo chce opravdu poradit a kdo propaguje určitou značku.
Mrkněte na server www.granule.cz - je to mnohem jednodušší než vypisovat stále dokola kvalitní značky granulí.
Tady můžete vybrat cokoli a nešlápnete vedle.
I Nutra Gold existuje v jiném, lepším složení než jste uvedla ve svém příspěvku.
Našemu psu ale neseděl, takže se k němu nevracíme.