Zemřela Lucie Bittalová

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.11.2015 17:42
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Vím moc dobře, že to tu nemá co dělat a asi to bude brzy smáznuto. Ale máme tu vlákno o teoristech a mě včera dojala tato smutná zpráva. S dívčinou jsem stran jejích politických názorů nesouhlasila ani náhodou, ale její kampaň proti kundorakovi (její vlastní výraz) byla výrazná a kdyby zachránila jednu jedinou ženu, mělo to smysl.
Bylo jí 27let...

Lindaaa

23.11.2015 17:46
Lindaaa

XXX.XXX.48.54

Příspěvek hodný umístění v sekci Diskuze -> Psi.

23.11.2015 17:56
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Lindaaa napsal(a):

"Vím moc dobře, že to tu nemá co dělat a asi to bude brzy smáznuto. "

Toto byla moje první věta, takže jsem si toho vědoma. Mnohokrát se tu objevily příspěvky, co tu nemají co dělat...
Mně např.vadí, že už sem opět mohou přispívat lidé bez předchozí registrace, jako je tomu např. ve Vašem případě...

23.11.2015 17:59
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Lindaaa napsal(a):

A ještě jeden koment k Vám si dovolím: přečtěte si většinu diskuzí zde. S Vaším přístupem budete pravděpodobně velmi překvapena, kam se až dá původně diskuse o zvířatech posunout...

23.11.2015 18:03
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Děkuji všem, kdo moje příspěvky lajkujete. Je vidět, že většina návštěvníků iFAUNY má pořád ještě srdce na pravém místě...
Ta dívčina, co umřela, si prostě obdiv zaslouží! A velký!

23.11.2015 21:09
kmichaal

XXX.XXX.213.198

Samozřejmě smrt mladého člověka na tak hnusnou nemoc je tragédie, ať je to, jak je to. Ale kdyby sl. Bittalová neměla ty "správné" (tj. hodně špatné) názory a nepůsobila jako aktivistka té "správné" (tj. hodně špatné a poměrně nebezpečné) organizace dotované z našich kapes vskutku dlouhými penězi, nemohla by žádnou podobnou akci uskutečnit. Byla to kampaň zcela jistě prospěšná, ale takových kampaní jsou desítky. Jen nemají takovou publicitu. Je jí škoda. Kdyby žila počestnějším a konzervativnějším životem, mohla tu stále být a využívat své PR nadání k smysluplnějším věcem než je hledání nenávisti tam, kde není a proti této domnělé nenávisti bojovat nenávistí skutečnou. Ostatně věci, které před tou hroznou diagnózou hájila, jsou na nenávisti přímo založené. Ale toto téma sem rozhodně nepatří.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.11.2015 22:37

Tahle paní byla jedním z nejnávistnějších trolů internetu, která neváhala vyrábět svým názorovým oponentům koláže uřezaných hlav z fotek jejich dětí a takové věci.

23.11.2015 23:06
kmichaal

XXX.XXX.213.198

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Tahle paní byla jedním z nejnávistnějších trolů internetu, která neváhala vyrábět svým názorovým oponentům koláže uřezaných hlav z fotek jejich dětí a takové věci.

A právě její nenávistný trolling, proti němuž jsou často trestně stíhané názory proti imigraci hodně slabým odvarem, ji vynesl do pozice občanské aktivistky placené z našich daní. To bych raději ty peníze dal na podporu útulku pro zvířata. Stále nechápu, co dělá vlákno o zemřelé Bittalové na fóru o psech. Nemoc a smrt pochopitelně nepřeji nikomu, ale tato iniciativa měla pěkně prohnilé základy.

23.11.2015 23:50
rapotacka11

XXX.XXX.32.243

Kdyby tu nebylo, nedozvěděli bychom se....nevěděli jsme - někteří.
Proč to vadí ?

24.11.2015 03:22
fikovnice

XXX.XXX.99.69

J.Donne:
„Žádný člověk není ostrov sám pro sebe. Každý je kus nějakého kontinentu, část nějaké pevniny: spláchne-li moře hroudu, je Evropa menší, jako by to byl nějaký mys, jako by to byl statek tvých přátel nebo tvůj. Smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy neptej komu zvoní hrana. Zvoní tobě.“

Tento citát dnes platí snad víc než jindy.
Opakuji, že s politikou Lucie jsem nesouhlasila a zřejmě nikdy souhlasit nebudu. Její kontroverzní kampaň ale smysl měla.
A nenávist se občas objeví i na tomto fóru, "jen" kvůli rozdílným názorům na chov zvířat.
Nevím, jak Lucie žila, já s ní lože nesdílela, ať tak či onak, doplatila na to cenou nejvyšší. Jediné, co jsem chtěla vyzdvihnout byla její kampaň - vím ve svém okolí o někom, kdo k dr. na preventivní prohlídku vlivem její kampaně zašel - po 20 letech!
A ano - na "Psech" to nemá co dělat, omlouvám se - dojala mě smrt tak mladé ženy... (a ano - dovedu si představit protiargument, že denně umírá x takto mladých lidí...).

24.11.2015 06:16

Lidí různých věkových kategorií umírá denně na různé formy rakoviny fůra, i přes víceletou léčbu. Bittalová se uměla zviditelnit, a tak to prostě využila i v tomto případě. Je nazývána velkou bojovnicí, ale není žádnou výjimkou v té mase nemocných. Možná nemusela zemřít, kdyby nezanedbávala prevenci... Každý chce přežít, každý bojuje. Jen nemají potřebu to prezentovat na veřejnosti jako tahle aktivistka.

24.11.2015 09:27
bilusik

XXX.XXX.168.4

Tak to tu opravdu nemá co dělat, když se chovala jako dobytek, to možná byla za života chorá i duševně, když dělala tak nechutné věci co popisujete.

24.11.2015 09:30
manako

XXX.XXX.145.150

fikovnice napsal(a):
Děkuji všem, kdo moje příspěvky lajkujete. Je vidět, že většina návštěvníků iFAUNY má pořád ještě srdce na pravém místě...
Ta dívčina, co umřela, si prostě obdiv zaslouží! A velký!

Bohužel co tu čtu, tak nezaslouží.

24.11.2015 09:31

bilusik napsal(a):
Tak to tu opravdu nemá co dělat, když se chovala jako dobytek, to možná byla za života chorá i duševně, když dělala tak nechutné věci co popisujete.

Jako o mrtvých jen dobře, ale plakat pro ní nebudu. Nenávist zdarma platilo v jejím případě dvojnásob.

24.11.2015 10:46
blecha

XXX.XXX.213.3

Zlo plodí zase jenom zlo, byla to její cesta, její volba. Nemoc jí přišla do života aby se zastavila a zamyslela se...jako šance....Letos je rok karmy...

24.11.2015 12:48
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Jako o mrtvých jen dobře, ale plakat pro ní nebudu. Nenávist zdarma platilo v jejím případě dvojnásob.

Já vím, ale prosím rozlišujte dvě její cesty: Jedna - opakuji se - pro mě nepochopitelná a neakceptovatelná, a to je to - pro ty, kdo jste o ní nic nevěděli, že byla skutečně "neziskovkami" placena za trolling! Navíc za trolling ve prospěch multikulti začleňování, s čímž já nesouhlasím, jako že nesouhlasím s celou hate free culture.
Věc druhá - a tu já odlišuju od první a na ni peníze neměla - to vím, bylo to jak uchopila ta kampaň - bylo to zvláštní, bylo to netradiční, bylo to i vulgární...ale o to víc to pak mělo efekt na cílové skupiny. Nemá smysl se dál k tomu asi vyjadřovat, nikoho jsem nechtěla urazit ani pohoršit. Snad mě v mém současném rozpoložení rozhodilo to, že umřela tak mladá, snad i víra, že toho kundoraka přece jen ona a současná onkologie přemůže.
Takže - Vám, kterých se moje zprávy dotkly, se omlouvám. Upřímně. Nechtěla jsem tím vyvolat další vášně, které budila její POLITICKÁ aktivita...

24.11.2015 12:49
fikovnice

XXX.XXX.99.69

blecha napsal(a):
Zlo plodí zase jenom zlo, byla to její cesta, její volba. Nemoc jí přišla do života aby se zastavila a zamyslela se...jako šance....Letos je rok karmy...

Co to znamená "rok karmy"? Věřím-li v karmu, věřím v ni celoživotně.

24.11.2015 12:51
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Snad poslední věc - to, že trolling byl vlastně jakýmsi jejím částečným úvazkem na Úřadu vlády, vím. Ale o těch kolážích nevím nic, a to jsem některé její aktivity celkem sledovala. Tak dejte prosím odkaz (pozor - není to o tom, že bych Vám nevěřila).

24.11.2015 13:20
blecha

XXX.XXX.213.3

fikovnice napsal(a):
Co to znamená "rok karmy"? Věřím-li v karmu, věřím v ni celoživotně.

2015 dá při součtu osmičku, osmička je karmická..rok odplaty, toho co zasévám, at dobré nebo špatné, vše se nám vrací. Věřím li v karmu, nemusím se tak narodit (s vírou v zákon karmy), můžu k tomu teprve dojít, dočíst se, naučit se, přesvědčit se, kdykoliv začít věřit, že to tak funguje, at na mě nebo na ostatních.

24.11.2015 13:28
fikovnice

XXX.XXX.99.69

blecha napsal(a):
2015 dá při součtu osmičku, osmička je karmická..rok odplaty, toho co zasévám, at dobré nebo špatné, vše se nám vrací. Věřím li v karmu, nemusím se tak narodit (s vírou v zákon karmy), můžu k tomu teprve dojít, dočíst se, naučit se, přesvědčit se, kdykoliv začít věřit, že to tak funguje, at na mě nebo na ostatních.

Začala jsem se o karmu zajímat, až - řekněme - ve středním věku. Dospěla jsem k závěru, že vše špatné, co jsem kdy učinila, se mi vrátilo. A co víc, mám pocit, že v mnohem větší podobě. ALE - pokud opravdu sklízím to, co jsem zasela, tak to sklízím už pěkných pár let, a rok 2014 byl za posledních mnoho let bezkonkurenčně nejúrodnější... .
Proto si myslím - že věří-li někdo v karmu, jiný tomu říká, že "Boží mlýny melou sice pomalu, ale melou", tak je fuk, jestli je rok 2010,2015 nebo 2020. Toť můj názor.

24.11.2015 14:12
kmichaal

XXX.XXX.128.36

fikovnice napsal(a):
Snad poslední věc - to, že trolling byl vlastně jakýmsi jejím částečným úvazkem na Úřadu vlády, vím. Ale o těch kolážích nevím nic, a to jsem některé její aktivity celkem sledovala. Tak dejte prosím odkaz (pozor - není to o tom, že bych Vám nevěřila).

To jsme v té demokracii klesli opravdu hluboko, když si Úřad vlády platí najaté trolly z řad alternativní a ultralevicové mládeže k fízlování lidí s podle nich nepohodlnými názory. A přijde mi nanejvýš smutné, když všude okolo umírají lidé jako oběti teroristů a násilníků, kteří sem přišli coby imigranti, že vůbec naši mocní mají tu potřebu a drzost sledovat diskuze na internetu, jestli náhodou někdo něco nekritizuje.

24.11.2015 15:19
fikovnice

XXX.XXX.99.69

kmichaal napsal(a):
To jsme v té demokracii klesli opravdu hluboko, když si Úřad vlády platí najaté trolly z řad alternativní a ultralevicové mládeže k fízlování lidí s podle nich nepohodlnými názory. A přijde mi nanejvýš smutné, když všude okolo umírají lidé jako oběti teroristů a násilníků, kteří sem přišli coby imigranti, že vůbec naši mocní mají tu potřebu a drzost sledovat diskuze na internetu, jestli náhodou někdo něco nekritizuje.

Ano, v tomto s Vámi bezvýhradně souhlasím!
Proto - i vy ostatní - berte to prosím opravdu tak, že mě zasáhla smrt velmi mladé ženy, i z několika osobních důvodů.
Její politická angažovanost ale opravdu byla pro mě neakceptovatelná.

24.11.2015 15:26
blecha

XXX.XXX.213.3

fikovnice napsal(a):
Začala jsem se o karmu zajímat, až - řekněme - ve středním věku. Dospěla jsem k závěru, že vše špatné, co jsem kdy učinila, se mi vrátilo. A co víc, mám pocit, že v mnohem větší podobě. ALE - pokud opravdu sklízím to, co jsem zasela, tak to sklízím už pěkných pár let, a rok 2014 byl za posledních mnoho let bezkonkurenčně nejúrodnější... .
Proto si myslím - že věří-li někdo v karmu, jiný tomu říká, že "Boží mlýny melou sice pomalu, ale melou", tak je fuk, jestli je rok 2010,2015 nebo 2020. Toť můj názor.

Boží mlýny (nebo karma, nebo zákon příčiny a následku,...)melou pomalu, ale jistě, a pořád i bez toho že součet roku dá karmický číslo, ale když je karmický číslo, je to prý nejsilnější...Snad i ti migranti, teroristi,...se daj vysvětlit tím bordelem ve vládě(samej tunelář, a jeden hájí druhýho a mele se jenom o tom, a vyjdou z toho s podmínkou a ještě se jim stát omlouvá za nehezky vymalovanou celu smajlík, výrobci nás likvidují geneticky modif.potravinama (pak prej neplodný páry co si platěj umělý oplodnění, vracej náklady vynaložený na naší likvidaci..tak trochu drsnej vtip.), v potravinářství se podvádí...jako ve vládě, Evropská unie lidem ubližuje místo aby jim pomáhala, a ted to máme...protože všichni jsme jeden... (pro vás, koukněte se na stránky co jsem našla před pár dny, ohledně duchovní tematiky(není to chození do kostela, je to o práci na sobě...to pro ostatní)diroslovi.cz.

24.11.2015 15:29
fikovnice

XXX.XXX.99.69

blecha napsal(a):
Boží mlýny (nebo karma, nebo zákon příčiny a následku,...)melou pomalu, ale jistě, a pořád i bez toho že součet roku dá karmický číslo, ale když je karmický číslo, je to prý nejsilnější...Snad i ti migranti, teroristi,...se daj vysvětlit tím bordelem ve vládě(samej tunelář, a jeden hájí druhýho a mele se jenom o tom, a vyjdou z toho s podmínkou a ještě se jim stát omlouvá za nehezky vymalovanou celu smajlík, výrobci nás likvidují geneticky modif.potravinama (pak prej neplodný páry co si platěj umělý oplodnění, vracej náklady vynaložený na naší likvidaci..tak trochu drsnej vtip.), v potravinářství se podvádí...jako ve vládě, Evropská unie lidem ubližuje místo aby jim pomáhala, a ted to máme...protože všichni jsme jeden... (pro vás, koukněte se na stránky co jsem našla před pár dny, ohledně duchovní tematiky(není to chození do kostela, je to o práci na sobě...to pro ostatní)diroslovi.cz.

Snažím se na sobě pracovat od doby, kdy jsem pochopila, že to SNAD má nějaký smysl. Od svých 30let a pěkných pár let už to je... !
A máte pravdu - stran bordelu ve státě. Ale ono "jde do kytek" tak nějak vše, mám ten pocit... .

24.11.2015 15:34
blecha

XXX.XXX.213.3

kmichaal napsal(a):

Operační systémy v pc mají prý už v sobě"sledovací funkce"aniž by to prodejci pc, ale snad ani výrobci výrobku počítač a spol., kupující tušili.
dyt si vemte androidy v mobilech, tam nejde o nic jinýho. kdysy se lidi bouřili, když se mluvilo o čipování lidí...podívejte a vlezli do toho sami, ještě za to platěj.
na druhou stranu to má smysl pokud se tím daj teroristi a pod.havět vyčmuchat, ovšem to by museli být vidět výsledky...to nejsou, spíš je to ohledně manipulace s ovečkama, pardon, s lidma aby víc chtěli a nakupovali co se jim diktuje(však to je už na školách součástí vymývání mozků).

24.11.2015 15:38
fikovnice

XXX.XXX.99.69

blecha napsal(a):
Operační systémy v pc mají prý už v sobě"sledovací funkce"aniž by to prodejci pc, ale snad ani výrobci výrobku počítač a spol., kupující tušili.
dyt si vemte androidy v mobilech, tam nejde o nic jinýho. kdysy se lidi bouřili, když se mluvilo o čipování lidí...podívejte a vlezli do toho sami, ještě za to platěj.
na druhou stranu to má smysl pokud se tím daj teroristi a pod.havět vyčmuchat, ovšem to by museli být vidět výsledky...to nejsou, spíš je to ohledně manipulace s ovečkama, pardon, s lidma aby víc chtěli a nakupovali co se jim diktuje(však to je už na školách součástí vymývání mozků).

To mně spíš vadí kamery na každém rohu. Ano, občas to má smysl. Ale jinak se do puntíku naplňují Orwellovské představy(či snad předpovědi (?).

24.11.2015 15:49
blecha

XXX.XXX.213.3

fikovnice napsal(a):
Snažím se na sobě pracovat od doby, kdy jsem pochopila, že to SNAD má nějaký smysl. Od svých 30let a pěkných pár let už to je... !
A máte pravdu - stran bordelu ve státě. Ale ono "jde do kytek" tak nějak vše, mám ten pocit... .

Ty stránky o práci na sobě, jsem vám napsala proto, že mě zaujaly, jak je tam všechno (dost témat), i rozepsaný různý náboženství dost detailně a problémy co to plodí (což je ted důležitý znát, měl by to číst každej kdo chtěl chce otevřený hranice aby si nepomačkal przadek při chvilce čekání při kontrole a je tak prázdnej že mu nedocházej následky)Je to hezky, srozumitelně napsaný, a třeba vás můžou zajímat. Práce na sobě má ten největší smysl, líp se pak i překoná to zlo co je kolem.

24.11.2015 17:56
kmichaal

XXX.XXX.213.198

fikovnice napsal(a):
Ano, v tomto s Vámi bezvýhradně souhlasím!
Proto - i vy ostatní - berte to prosím opravdu tak, že mě zasáhla smrt velmi mladé ženy, i z několika osobních důvodů.
Její politická angažovanost ale opravdu byla pro mě neakceptovatelná.

Velmi mladá byla. Jak říkám, smrt mladého člověka je tragédie vždy a všude. Ale její angažovanost (taková StBačka a agentka-provokatérka dneška) a tím spíše provedení této angažovanosti je vzhledem k přežití národa jako celku je nanejvýš neakceptovatelná.

24.11.2015 18:15
rapotacka11.

XXX.XXX.48.54

Kdyby tu nebylo, nedozvěděli bychom se...nevěděli jsme - někteří.
Proč to vadí ?

25.11.2015 11:19

rapotacka11. napsal(a):
Kdyby tu nebylo, nedozvěděli bychom se...nevěděli jsme - někteří.
Proč to vadí ?

Neotravuj ty napodobenino, stejně už to všichni ví...

25.11.2015 11:31

Celkem jsem ani nevěděla kdo to je, dokud se to neobjevilo zde. Každého života je škoda, at je mladý, starý.lidský nebo zvířecí. Ale takový je svět, umřeme všichni, někdo dřív jiný později. Na rakovinu umírají tisíce lidí, další tisíce se léčí, nikdo o nich nemluví, nikdo o nich neví. I v mé rodině se tohle onemocnění vyskytlo, dokonce už třikrát, nezajímalo to nikoho cizího, takže ani mě celkem nezajímá osud oné ženy.Jestli že se zviditelnila a některé další kvůli ní začaly chodit na prevenci, je to jen dobře, ale jinak je mě to celkem jedno. Kdyby na prevenci chodila ona, možná by jí začali léčit včas a možná by žila, možná taky ne, kdo ví. Ale myslím že tohle je diskuze o psech, a tyhle věci by se měly probírat na jiných diskuzích.

26.11.2015 09:22
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Celkem jsem ani nevěděla kdo to je, dokud se to neobjevilo zde. Každého života je škoda, at je mladý, starý.lidský nebo zvířecí. Ale takový je svět, umřeme všichni, někdo dřív jiný později. Na rakovinu umírají tisíce lidí, další tisíce se léčí, nikdo o nich nemluví, nikdo o nich neví. I v mé rodině se tohle onemocnění vyskytlo, dokonce už třikrát, nezajímalo to nikoho cizího, takže ani mě celkem nezajímá osud oné ženy.Jestli že se zviditelnila a některé další kvůli ní začaly chodit na prevenci, je to jen dobře, ale jinak je mě to celkem jedno. Kdyby na prevenci chodila ona, možná by jí začali léčit včas a možná by žila, možná taky ne, kdo ví. Ale myslím že tohle je diskuze o psech, a tyhle věci by se měly probírat na jiných diskuzích.

Sama nemám jasno, jestli je každého života škoda. Co takhle Hitler...? I když...kdyby se nedostal k politice, tak mohl být světoznámým a uznávaným malířem...

26.11.2015 09:38

fikovnice napsal(a):
Sama nemám jasno, jestli je každého života škoda. Co takhle Hitler...? I když...kdyby se nedostal k politice, tak mohl být světoznámým a uznávaným malířem...

A docela dobrým, že?

Já si nemyslím, že je škoda každého života. Pro koho je to škoda?

26.11.2015 09:47
fikovnice

XXX.XXX.99.69

A docela dobrým, že?

Jj, četla jsem o jeho malířském umění. Škoda ho...toho malířského umění.

26.11.2015 11:19

A docela dobrým, že?

Pro příbuzné a rodinu určitě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík