Příšerně nadržený pes

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Petulilinka

27.11.2015 08:50
Petulilinka

XXX.XXX.109.43

Zdravim! Chtela jsem se zeptat, co s nadrzenym hafem. Mame pul rocniho beagla a chytaji ho obcas momenty, kdy nam obskakuje polstare, kocoura a vse co ma podobny tvar... Nasla jsem i na dlazbe jeho "kapicky lasky". Nechceme ho kastrovat, pouze jako posledni varianta smajlík mate nekdo nejaky tip, jak alespon potlacit touhy? :-D.

27.11.2015 08:54
anonymx

XXX.XXX.27.66

Unavit, zaměstnat.

27.11.2015 09:09
kmichaal

XXX.XXX.35.136

Zdravím. Nakrývání či "nakrývání" v uvozovkách má mnoho významů, tudíž nelze zcela jednoznačně odpovědět. Je důležité si všímat, jak se pes u nakrývání chová, zda dochází ke stimulaci či nedochází a podobně. To se dá vysledovat jen denním kontaktem. Myslím si ale, že přichází do puberty a ojíždí kdeco. Děti si také v nějakých cca 10-11 letech (ale i dříve) hrají se svým... U psů se sexuálním (či tak řečeno pseudosexuálním) chováním vyjadřuje kdeco. Je to pudová záležitost, kterou může být vyjadřováno mnohé. Je to pudově založená šelma a pohlavní příslušnost je u nich MIMO JINÉ významným hierarchickým znakem a znakem příslušnosti k druhu. Co znám já, tak je to partnerské páření, upevňování vztahů ve smečce, vyjádření dominance (což s největší pravděpodobností nebude tento případ) a spousta dalšího. Po pubertě se zřejmě uklidní.

27.11.2015 09:19
sorana

XXX.XXX.158.72

Unavit, zaměstnat, vychovat a ukázat mu co může a nemůže, a kde je v hierarchii jeho místo.

27.11.2015 09:22
kmichaal

XXX.XXX.35.136

Ještě jsem zapomněl napsat, jak tomu předcházet. Když je pes nadmíru bujný, tak to dělám většinou tak, že odvedu jeho pozornost jinam. Nebo ho vezmu ven, kde dostane pořádně do těla, což prospěje vám oběma.

27.11.2015 09:30
scylla

XXX.XXX.150.32

Konečně někdo, kdo nekřičí o dominanci a o místě ve smečce.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.11.2015 22:46
Uživatel s deaktivovaným účtem

Petulilinka napsal(a):
Zdravim! Chtela jsem se zeptat, co s nadrzenym hafem. Mame pul rocniho beagla a chytaji ho obcas momenty, kdy nam obskakuje polstare, kocoura a vse co ma podobny tvar... Nasla jsem i na dlazbe jeho "kapicky lasky". Nechceme ho kastrovat, pouze jako posledni varianta smajlík mate nekdo nejaky tip, jak alespon potlacit touhy? :-D.

Dostatečně unavit, jak už vám tady píšou.ovšem pozor, beagla neunavíte procházkou, ani běháním, to on unaví vás smajlík. Dělejte s ním něco při čem musí běhat a zároveň i myslet, stopy, aporty, dohledávky, vlečky apod. Jen samotným lítáním a hraním se psy se takové plemeno neunaví.Jinak ty kapičky lásky, jak píšete, to nejsou kapičky lásky ale pravděpodobně zánět v předkožkovém vaku, jak to pořád vystrkuje smajlík psi na to trpí. Vyplachujte mu to heřmánkem.

hovnolasky87

21.10.2016 09:23
hovnolasky87

XXX.XXX.61.78

Pořiď mu samici vole.

Přidejte reakci

Přidat smajlík