Petulilinka

XXX.XXX.109.43
Zdravim! Chtela jsem se zeptat, co s nadrzenym hafem. Mame pul rocniho beagla a chytaji ho obcas momenty, kdy nam obskakuje polstare, kocoura a vse co ma podobny tvar... Nasla jsem i na dlazbe jeho "kapicky lasky". Nechceme ho kastrovat, pouze jako posledni varianta mate nekdo nejaky tip, jak alespon potlacit touhy? :-D.
Zdravím. Nakrývání či "nakrývání" v uvozovkách má mnoho významů, tudíž nelze zcela jednoznačně odpovědět. Je důležité si všímat, jak se pes u nakrývání chová, zda dochází ke stimulaci či nedochází a podobně. To se dá vysledovat jen denním kontaktem. Myslím si ale, že přichází do puberty a ojíždí kdeco. Děti si také v nějakých cca 10-11 letech (ale i dříve) hrají se svým... U psů se sexuálním (či tak řečeno pseudosexuálním) chováním vyjadřuje kdeco. Je to pudová záležitost, kterou může být vyjadřováno mnohé. Je to pudově založená šelma a pohlavní příslušnost je u nich MIMO JINÉ významným hierarchickým znakem a znakem příslušnosti k druhu. Co znám já, tak je to partnerské páření, upevňování vztahů ve smečce, vyjádření dominance (což s největší pravděpodobností nebude tento případ) a spousta dalšího. Po pubertě se zřejmě uklidní.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Petulilinka
napsal(a):
Zdravim! Chtela jsem se zeptat, co s nadrzenym hafem. Mame pul rocniho beagla a chytaji ho obcas momenty, kdy nam obskakuje polstare, kocoura a vse co ma podobny tvar... Nasla jsem i na dlazbe jeho "kapicky lasky". Nechceme ho kastrovat, pouze jako posledni varianta mate nekdo nejaky tip, jak alespon potlacit touhy? :-D.
Dostatečně unavit, jak už vám tady píšou.ovšem pozor, beagla neunavíte procházkou, ani běháním, to on unaví vás . Dělejte s ním něco při čem musí běhat a zároveň i myslet, stopy, aporty, dohledávky, vlečky apod. Jen samotným lítáním a hraním se psy se takové plemeno neunaví.Jinak ty kapičky lásky, jak píšete, to nejsou kapičky lásky ale pravděpodobně zánět v předkožkovém vaku, jak to pořád vystrkuje
psi na to trpí. Vyplachujte mu to heřmánkem.
hovnolasky87

XXX.XXX.61.78
Pořiď mu samici vole.