Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.12.2015 15:11
Maju2

XXX.XXX.182.186

Ahoj všem, jak často koupete své miláčky? Škodí jim to nějak? Já našemu otírám tlapky a bříško ubrouskama pro děti. Když venku řádí se starším kamarádem, tak si počůrá 3x denně nožky i bříško a já bych nerada, aby nám to doma zapáchalo. Když otřu jen vodou, tak stejně začne za 3 dny smrdět a takto to ty ubrousky zachrání a nemusíme koupat tak často (máme ho 3 měsíce a koupali jsme 3x). Nerada bych mu ale nějak ublížila, kolega vyprávěl, že psům takové pachy musí vadit, tak bych se ráda poradila s někým zkušenějším. Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.12.2015 15:57

Maju2 napsal(a):
Ahoj všem, jak často koupete své miláčky? Škodí jim to nějak? Já našemu otírám tlapky a bříško ubrouskama pro děti. Když venku řádí se starším kamarádem, tak si počůrá 3x denně nožky i bříško a já bych nerada, aby nám to doma zapáchalo. Když otřu jen vodou, tak stejně začne za 3 dny smrdět a takto to ty ubrousky zachrání a nemusíme koupat tak často (máme ho 3 měsíce a koupali jsme 3x). Nerada bych mu ale nějak ublížila, kolega vyprávěl, že psům takové pachy musí vadit, tak bych se ráda poradila s někým zkušenějším. Děkuji.

Psa nekoupu vůbec, pouze očistím vlhký hadrem pokud je od bláta.V létě se koupe v rybníku nebo v řece. Chovám psy 40 let a žádného sem nikdy nekoupala, všichni byli zdraví a neznáme co je to nějaká kožní nemoc.

18.12.2015 16:44
Maju2

XXX.XXX.48.5

Ten náš je schopný se celý vyválet v hovínkách, to jsem potom jiné východisko neviděla. :(.

18.12.2015 16:49

Maju2 napsal(a):
Ten náš je schopný se celý vyválet v hovínkách, to jsem potom jiné východisko neviděla. :(.

Čím víc ho budete koupat tím víc se v nich bude válet. psi nesnáší vůně které voní nám, chtějí mít svůj přirozený pach. Mě se opravdu žádný pes nikdy v ničem nevyválel.

18.12.2015 21:58
koňadra

XXX.XXX.128.31

Upřímně: utírat psa ubrouskama pro děti slyším (čtu) poprvé v životě a to už se psy zabývám přes 30 let! No, ale asi neznám všechno. Pokud je pes trochu od bláta, utřu vlhkým hadrem tlapy a "podvozek". Pokud je víc od bláta, skončí ve vaně, kde mu bláto osprchuji vodou a vytřu ručníkem. Šampóny nepoužívám skoro vůbec, max.2x do roka nějaké dětské mýdlo. Nejhorší jsou snad šampony pro psy. Ale čistím psy jen tehdy, když jdou domů. Pokud je sebevíc zablácený pes, kterého zrovna nehodlám brát do bytu, tak ho klidně zavřu do kotce a ráno je docela čistý. Psi mají hodně samočistící schopnost. Ovšem chápu, že v bytě to lze praktikovat těžko.

19.12.2015 07:55
lesnížínka

XXX.XXX.178.38

habe - Mě se opravdu žádný pes nikdy v ničem nevyválel - zrovna tohle ale není koupáním či nekoupáním psa! Ve zbytku příspěvku s Váma souhlasím, ale tohle neovlivníte...nevím, snad ničím, možná rasa na to má vliv.. Měli jsme v rodině několik psů, všechno vořeši rozličných ras, bouďáci, kteří se koupali opravdu jen, když se vyváleli v nějakých srač...a že to dělali všichni, minimálně si pomazali krky. A ne, že by jim to bylo vzácné, žili v hospodářství, takže rozličného hnoje všude kolem dost. Stejně jednou za čas, se vyválí minimálně v králičích bobkách pod králíkárnou. Mí psi, taky zahradní, tohle nikdy nedělali a to mám samojeda, tedy hodně přírodní plemeno. Až před třemi měsíci, kdy nám těžce onemocněl druhý pes, se mi najednou samojed otřel na sousedním poli o prasečí hnůj. Byla jsem z toho na mrtvici. Naštěstí to byl jen ojedinělý exces a už to dál neopakoval. Připisovala jsem to nervům kolem nemocného kamaráda a vůbec rozhozenému chodu domácnosti.
K zadavatelce: i když jsou tyhle ubrousky určené na čištění mimin, pokud si vzpomínám, tak se testovali a je to chemický kokteil...nikdy bych to na psa nedala. Otřete ho jen vlhkým hadříkem, popřípadě, když ho chcete navonět, udělejte si třeba heřmánkový(rozmarýnový...) odvar a otřete ho s ním.

19.12.2015 08:16

Ubrousky s aloe vera super, dobře se s nima čistí uši a nablýská se srst že se leskne jak psí kulky

19.12.2015 08:17
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

koňadra napsal(a):
Upřímně: utírat psa ubrouskama pro děti slyším (čtu) poprvé v životě a to už se psy zabývám přes 30 let! No, ale asi neznám všechno. Pokud je pes trochu od bláta, utřu vlhkým hadrem tlapy a "podvozek". Pokud je víc od bláta, skončí ve vaně, kde mu bláto osprchuji vodou a vytřu ručníkem. Šampóny nepoužívám skoro vůbec, max.2x do roka nějaké dětské mýdlo. Nejhorší jsou snad šampony pro psy. Ale čistím psy jen tehdy, když jdou domů. Pokud je sebevíc zablácený pes, kterého zrovna nehodlám brát do bytu, tak ho klidně zavřu do kotce a ráno je docela čistý. Psi mají hodně samočistící schopnost. Ovšem chápu, že v bytě to lze praktikovat těžko.

Přítelova sousedka těma ubrouskama utírá psovi zadek po každé vykonané potřebě

19.12.2015 22:03
Maju2

XXX.XXX.48.5

Díky za reakce. Hafan na to žádné špatné reakce nemá (na ubrousky) od pátku ale už otírám vlhkým hadříkem. Přeci jen nám leží doma na gauči. :) Když měl průjem, tak jsem mu ubrousky zadek utírala, přeci jen mít to obtisklé na sedačce, to nechce asi nikdo. Asi jsem přehnaně čistotná.

20.12.2015 07:14

Maju2 napsal(a):
Díky za reakce. Hafan na to žádné špatné reakce nemá (na ubrousky) od pátku ale už otírám vlhkým hadříkem. Přeci jen nám leží doma na gauči. :) Když měl průjem, tak jsem mu ubrousky zadek utírala, přeci jen mít to obtisklé na sedačce, to nechce asi nikdo. Asi jsem přehnaně čistotná.

Hadříkem vás to vyjde nesrovnatelně levněji, ale pokud se ubrouskem otírají miminka neškodí ani psovi

20.12.2015 10:05
Clayton

XXX.XXX.104.9

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hadříkem vás to vyjde nesrovnatelně levněji, ale pokud se ubrouskem otírají miminka neškodí ani psovi

Taky jsem si to myslela, ale já osobně, když jsem si s nimi utřela ruce, jsem se celá osypala.Ale je pravda, že já jsem alergická úplně na všechno...Konkrétně to byla značka Nivea.
Psa bych s nimi ale neutírala z jednoduchého důvodu, jsou parfémované a drahé.Vlhký hadřík splní lepší službu.

20.12.2015 11:25
rapotacka11

XXX.XXX.32.167

Vadí mi všechny - vysypu se.
Snesu, naprosto bez problému tyto :

http://www.dm-drogeriemarkt.cz/cz_homepage/babylove/produkty/babylove_kosmetika/babylove_kosmetika_prebalovani/679532/138265_wipes_komfort_2x80ks.html

Heřmánkové. (nejsou parfémované)

20.12.2015 17:59
aneleh

XXX.XXX.128.47

Mám středně velké, chlupaté plemeno, psi jsou venku, ale koupu cca jednou za dva měsíce... Hlavně teda proto, že jezdíme na výstavy. A když jsou dvě výstavy během měsíce, tak koupu i dvakrát za měsíc :) Ti ze smečky, kteří nejezdí na výstavy, v létě beru do rybníka a šamponem koupu jednou za tři měsíce. Částečně kvůli kvalitě a údržbě srsti, částečně proto, že mi dlouho nekoupaný pes smrdí... Nesnáším, když sáhnu na psa a na ruce mi zůstane mastný a špinavý povlak, to bych zvracela... A přitom to spoustě lidí přijde normální...
Nicméně - s kvalitní kosmetikou můžete psa koupat i častěji, hlavně když ho máte v bytě. Dneska už některé firmy dělají pro psy i šampony pro časté použití - Iv San Bernard, Plush Puppy, All Systems, a další. Chce to trošku investici, ale vyplatí se to...

20.12.2015 18:15

aneleh napsal(a):
Mám středně velké, chlupaté plemeno, psi jsou venku, ale koupu cca jednou za dva měsíce... Hlavně teda proto, že jezdíme na výstavy. A když jsou dvě výstavy během měsíce, tak koupu i dvakrát za měsíc :) Ti ze smečky, kteří nejezdí na výstavy, v létě beru do rybníka a šamponem koupu jednou za tři měsíce. Částečně kvůli kvalitě a údržbě srsti, částečně proto, že mi dlouho nekoupaný pes smrdí... Nesnáším, když sáhnu na psa a na ruce mi zůstane mastný a špinavý povlak, to bych zvracela... A přitom to spoustě lidí přijde normální...
Nicméně - s kvalitní kosmetikou můžete psa koupat i častěji, hlavně když ho máte v bytě. Dneska už některé firmy dělají pro psy i šampony pro časté použití - Iv San Bernard, Plush Puppy, All Systems, a další. Chce to trošku investici, ale vyplatí se to...

21.12.2015 09:50
Maju2

XXX.XXX.182.186

aneleh napsal(a):

Perfektní. Děkuju moc. :) Hned objednáme. :).

21.12.2015 12:03
Dája6

XXX.XXX.40.42

Maju2

Dobrý den,
já mám dva bíle Bišonky a nedá se opravdu u nich to, že bych je vykoupala tak 3X za rok a ke všemu děláme canisku což je, že chodíme za klientkami do postele a nedovedu si představit, že by psy jsem nevykoupala aspoň jednou za měsíc. To se opravdu nedá, tak že používám profi šampón a k tomu kondicionéry.
Dája.

21.12.2015 12:20
dadu

XXX.XXX.250.70

Pro "clayton" - nedivím se, že jste se osypala. Nivea je totiž jedna z nejhorších značek...

22.12.2015 00:04
Clayton

XXX.XXX.104.9

dadu napsal(a):
Pro "clayton" - nedivím se, že jste se osypala. Nivea je totiž jedna z nejhorších značek...

Fakt?
Hlavně, že mají reklamu jak...

22.12.2015 08:48
Sapp

XXX.XXX.224.129

Clayton napsal(a):
Fakt?
Hlavně, že mají reklamu jak...

No fakt. voní to na 100km, chemický kokteil jedna radost... asi jako reklama na granule. ty lepší v tv neuvidíte . Dokonce některé tyto dětské ubrousky jsou dobré leda tak jako čistič na skvrny-odstraní to skvěle fleky z koberce či gauče...takže na dětskou pokožku(nebo psí) to musí být fakt "super".

už to tu někdo dával, a potvrzuji i já za svou extra citlivou pokožku snesu některé neparfemované nesilikonové výrobky babylove, alvedere(dm), tedy kdyby náhodou byla potřeba i jejich ubrousky (za sebe i bez toho heřmánku, čím míň složek, tím líp, hlavně neparfemované).

Přidejte reakci

Přidat smajlík