Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.12.2015 12:02
Saska28

XXX.XXX.127.0

Dobrý den,
Jak si získat znovu důvěru psa? Něco jsem udělala a pejsek mi teď nevěří, je to ješt štěně :( prosím o pomoc, stále se odvrací, není u mě ani rád a ani se mi nepodívá do očí :(.

Uživatel s deaktivovaným účtem

22.12.2015 12:07
Uživatel s deaktivovaným účtem

Saska28 napsal(a):
Dobrý den,
Jak si získat znovu důvěru psa? Něco jsem udělala a pejsek mi teď nevěří, je to ješt štěně :( prosím o pomoc, stále se odvrací, není u mě ani rád a ani se mi nepodívá do očí :(.

Jde o to co jste mu udělala ? asi to nebylo jen takové nevinné plácnutí, protože na to psi rychle zapomenou.

22.12.2015 12:57
ropopi-an

XXX.XXX.238.154

Když popíšete co se stalo, bude snadnější Vám poradit...
Jinak souhlas s habe

29.12.2015 13:44
Šarina

XXX.XXX.231.146

Trochu mě z příspěvku mrazí, zvláště, když si to dáme dohromady s tvojí druhou diskuzí: ŠTĚNĚ MĚ BERE JAKO ŠTĚNĚ...
Něco u vás bude za chvilku dost špatně, pokud to už nenastalo...

Na jednu stranu pejska taháš z přepravky, když chce mít klid, a on na tebe vrčí, voláš ho autoritativním hlasem a on k tobě nechce přijít...
Na druhou stranu píšeš, že chceš dělat pozitivní výcvik (což tedy to, co popisuješ, rozhodně není).
Pak píšeš, že nechceš mít 100% vycvičeného psa, ale psa na hraní- jako by se to vylučovalo - ale přitom si se psem evidentně hrát neumíš, protože jinak by se k tobě to štěně chovalo úplně jinak...

Máš v tom všem dost guláš a já se obávám, že pokud ti někdo v tvém okolí hodně rychle neporadí v reálu (nikoliv přes internet), že to nedopadne nijak dobře.

Přidejte reakci

Přidat smajlík