Psi v kotci klidně lížou a koušou i led v miskách. Každé ráno i večer jim dolévám do misek trošku horké vody (část ledu se rozpustí) a když je pouštím několikrát denně do výběhu, tak jim naleji také teplou vodu, takže se všichni napijí. Také, pokud mrzne, jim granule zalévám horkou vodou, takže potom nemají tolik potřebu pít.
kobylatko
napsal(a):
Vy co máte psy venku, jak to řešíte v zimě s vodou na pití?rozbijete jen led nebo dáváte psům čerstvou?
Mám vodu v zimě v kbelíkách z umělé hmoty, které nezamrzají tak rychle jako misky. Dvakrát denně dávám čistou vodu, vyklopím led a dám čistou vodu. Led uklízím, aby ho nekousali a nezachladili si žaludek. Pokud je opravdu tuhý mráz, dávám ještě teplý vývar.
scylla
napsal(a):
Mám vodu v zimě v kbelíkách z umělé hmoty, které nezamrzají tak rychle jako misky. Dvakrát denně dávám čistou vodu, vyklopím led a dám čistou vodu. Led uklízím, aby ho nekousali a nezachladili si žaludek. Pokud je opravdu tuhý mráz, dávám ještě teplý vývar.
Též mám plastové kyblíky,10L, já led vyklápím ve vaně, nahřeju kýbl a vyklopím led a napustím vlažnou vodu bo většinou po donesení ven se psi jdou hned napít.
Stejně tak jako ostatní, podle tloušťky ledu, buďto jen nahoru doleju teplou vodu a led se rozpustí, neho ho rozbiju a vyhodím a doleju vodu, nebo misku odnesu, doma rozpustím led, dám novou vodu a vrátím. Ale my máme na pozemku tekoucí vodu, tak v případě nouze, by vodu našli. Led nemají potřebu kousat.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Do kotce jsem si nechala zabetonovat topný kabel, který je v rohu smotaný na ploše 30x30 cm, (což je akorát na kýbl), takže voda nám nezamrzá
V minulem bydlisti.jsme.to taky.resili.vyvarem.nebo aspon zalejt.granule.vodou, nechat.nacucat plus.neco navic aby se.pes.poradne.napil a bylo to.ted uz bydlim v byte ale zas cubinu musim napajet v.lete.neb ona.ma.zvyk pit.jen po jidle.jinak skoro.vubec.a v.lete.v.tech hicech me.to.dost.deprimovalo ze nepije.tam.jse..ji.davala.chvili pred.vencenim aspon malou misku s vodou a.do toho piskoty.