Ahoj, našla jsem na internetu skvělý článek o tom, jak vyrobit pro pejska skvělý obleček za pár kaček. Nemohla jsem si to nechat pro sebe Mrkněte: http://www.udelasto.cz/oblecky-pro-psy-levne/.
janickak
napsal(a):
Ahoj, našla jsem na internetu skvělý článek o tom, jak vyrobit pro pejska skvělý obleček za pár kaček. Nemohla jsem si to nechat pro sebe Mrkněte: http://www.udelasto.cz/oblecky-pro-psy-levne/.
Také se dá udělat super svetřík pro malého pejska z takové té měkounké chlupaté ponožky, rantl je kolem krku, a pata je na zadku.
Nebo vzít jehlice a klubíčko a uplést psovi svetr na míru. To donutily okolnosti mne, měla jsem současně 3 fenky a ať jsem koupila cokoli pro kteroukoli, žádné to nesedělo podle mých představ. A tak jsem si musela pomoci sama
P.S.
Já používala rukávy staré mikiny na výrobu tepláčků pro dceru, tenkrát to bylo nedostatkové zboží
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono i bez takových zlepšováků je šití oblečků velice jednoduché. Začla jsem jako totální neználek na interiérové dekoraci Singer a teď u stroje řádím jako drak. Už jsem se dostala k takovým blbůstkám, jako je dragoun na zádech, kapsičky, límečky... A pořád šmejdím po skříních a mlsně koukám, co už nebudu nosit a dalo by se to rozstříhat a spotřebovat.
Já šila vesty ze staré bundy. Doufám, že se povede vložit obrázek. Ta dlouhá část jde pod břichem psa a suchým zipem se zapíná na boku.

Fiona.Praha
napsal(a):
Já nakupuji zbytky látek (fleece, šusťák) a např. obr bundy v sekáči za pár korun. A použiji na psí oblečky
Taky. Nedávno jsem rozhodila po okolí, že nutně potřebuji nějaký hezký prošev, kdyby něco potkali v sekáči. Zadařilo se.
aj
napsal(a):
Já v sekáči kupuji plyšové hračky pro štěňata, když jdou do nových domovů, každé si jednu bere sebou.
Já kupuji cizím i vlastním štěňatům plyšáky ve Vše za 39, - (a podobných, s jiným názvem). Štěňatům je to putna, že je to ošklivé nebo v blbých barvách
Co jsem viděla u svých i cizích štěňat tak nejzajímavější z celého plyšáka je taková ta bílá lesklá cedulka, všitá někde ve švu, často na zadku.
janickak
napsal(a):
Tak to je dobre, toto me napadlo uz davno a muj haklivy kluk rukavy z mikin po detech nosi uz leta
Lexaurin
napsal(a):
Ceny v obchodech jsou totiz nehorazne
Nejenom, že ceny jsou nehorázné, ale psům nesedí (a je jedno, jestli psům s PP nebo bez, jak proběhlo jinou diskusí).
Já začala "ze zoufalství" plést psí svetry (bez kapucek, bambulek, kapsiček, prostě praktický svetr) i šít psí oblečky (jednoduché, praktické), protože jsem v podstatě nebyla schopná obléknout všechny 3 feny najednou. No a obléknout je do stejného, jen v jiných barvách, aby jim to sedělo, bylo nemožné.
Fiona.Praha
napsal(a):
Já nakupuji zbytky látek (fleece, šusťák) a např. obr bundy v sekáči za pár korun. A použiji na psí oblečky
U nás to samé - kupované oblečky málokdy vydržely a najít nějaký pořádný, který by seděl a přitom neměl kapuci, milion bambulek a nějakou hroznou barvu (nemám ráda růžovou, ač máme fenku chodí v modrém a šedém) a nestál balík, to byl vždy nadlidský úkol.
Ideálně vyzkoušet, já taky objednávala a vše je jí větší, nic jí nesedí 100%, ale snad se trošku rozšíří, nasvalí. ted jsem objednávala z českou výrobu, sice cena ne super ale sedí jí to super, jen vel xs , sama max zvládnu přišít knoflík takže to by chudák se oblečení hned tak nedočkala ale jestli trošku se zvětší tak jí zase ty xs asi nebudou jenže ty větší z toho jí každou chvíli vypadne noha a je to prostě široké , ted jsem dobjednala mikinu a svetr, no už na pohled to vypadá kvalitně, než made in china.

lavacca
napsal(a):
U nás to samé - kupované oblečky málokdy vydržely a najít nějaký pořádný, který by seděl a přitom neměl kapuci, milion bambulek a nějakou hroznou barvu (nemám ráda růžovou, ač máme fenku chodí v modrém a šedém) a nestál balík, to byl vždy nadlidský úkol.
Přesně, sehnat kvalitní obleček, aniž by na něm nebylo tisíc ozdůbek a pes nevypadal jako idiot (s prominutím :), není žádná legrace. Jsou, třeba Sofa Dog Wear nebo Pet Amour, ale je to darda, když jich chcete pořídit víc.
Markéta80
napsal(a):
Ideálně vyzkoušet, já taky objednávala a vše je jí větší, nic jí nesedí 100%, ale snad se trošku rozšíří, nasvalí. ted jsem objednávala z českou výrobu, sice cena ne super ale sedí jí to super, jen vel xs , sama max zvládnu přišít knoflík takže to by chudák se oblečení hned tak nedočkala ale jestli trošku se zvětší tak jí zase ty xs asi nebudou jenže ty větší z toho jí každou chvíli vypadne noha a je to prostě široké , ted jsem dobjednala mikinu a svetr, no už na pohled to vypadá kvalitně, než made in china.
Co se fleecovych mikin tyce, lze to z rukavu udelat bez pouziti jehly.Staci pouze vystrihnout rukav tak aby sahal az na zadek a prostrihnout diry na predni nozky.U kluka se spodni cast vystrihne vice, u holky mene .Tu cast na krku nechavam delsi a ohrnu jako rolak.Zada jsem vylepsila nazehlovacim obrazkem a kdyz jsem manzelovi rekla, ze jsem usetrila cca 600 Kč nechtel mi verit, ze je to moje dilo
Lexaurin
napsal(a):
Co se fleecovych mikin tyce, lze to z rukavu udelat bez pouziti jehly.Staci pouze vystrihnout rukav tak aby sahal az na zadek a prostrihnout diry na predni nozky.U kluka se spodni cast vystrihne vice, u holky mene .Tu cast na krku nechavam delsi a ohrnu jako rolak.Zada jsem vylepsila nazehlovacim obrazkem a kdyz jsem manzelovi rekla, ze jsem usetrila cca 600 Kč nechtel mi verit, ze je to moje dilo
To bych musela použít něco po dceři , já jsem na tohle asi levá , ted ta nová mikina vypadá že jí sedí hezky, na délku už asi neporoste, ted jí byl rok ale obvod asi ano. ono se na ní blbě kupuje, tam kde by seděla délka tak je to šíleně široké a na úpravu si netroufam
Našla jsem i jejich Facebook, určitě sledujte
https://www.facebook.com/Uděláštocz-1655334541350129/.
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!