Dobrý den, poradí někdo jak lepit ouška?Bohužel s přezubováním Nás, začli ouška zlobit.Fenku mam s PP.A u obou rodicu byli ouška krásně složená..Tak nevím kde je chyba.Děkuji za jakoukoliv radu.
Markéta 34
napsal(a):
Dobrý den, poradí někdo jak lepit ouška?Bohužel s přezubováním Nás, začli ouška zlobit.Fenku mam s PP.A u obou rodicu byli ouška krásně složená..Tak nevím kde je chyba.Děkuji za jakoukoliv radu.
Nemusela jste zakládat novou diskusi, stačí si přečíst diskusi
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3038130/civava#a3038701.
Ucho Vašeho pejska i čivaví ucho jsou pořád jenom stojící nebo nestojící psí uši
Uživatel s deaktivovaným účtem

Markéta 34
napsal(a):
A co chovatel, neporadí?

Markéta 34
napsal(a):
Jsem zde poprvé Nevšimla jsem si...Díky za upozornění
Odkaz na diskuzi je vám k ničemu, tam se ouška moc neřeší.
Nemusíte panikařit, u přezubování se to stává. Já jsem to nikdy neřešila, tak vám nepomůžu, ale dávají se ještě nějaké doplňky. Určitě se zde objeví chovatel se zkušenostmi a poradí. :).
Markéta 34
napsal(a):
Ouško má v chrupavce pěkný zlom. Jen bych ho slepila do tvaru lístku a zase si to sedne.
Způsob číslo dvě - http://www.zkatu.eu/zajimav/usi.htm.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109
Markéta 34
napsal(a):
Nám lepil uši veterinář a stejně zase vypinklo nahoru takže máme ušopleska ale zase nemá PP u feny co má PP jsem řešila každou blbinku... takže držím palce ale nám lepení bohužel nepomohlo.