Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 08:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Hezký den, s mamkou hledáme jednoho psa jménem Attila z utebari, v roce 2011 naše Ute z metaboxu měla štěňata s Hannibal optima grata. O všech psech víme ale slečna od počátku nekomunikuje, celkem nám vrtá hlavou kde pes skončil a jak se má, byl to prvorozený s nejlepšími předpoklady pro výstavy a chov, ale nikde na stránkách boxer klubů jsme ho nikdy nenašli pamatuji si že slečna měla cca 18 let, přijela si pro něj s rodiči a taky si pamatuji že Attila k ní vůbec nechtěl dodnes si to vyčítáme že jsme jí ho prodali. Slečna se jmenovala Karolína Dopitová, bohužel nemám u sebe smlouvu takže nevím odkud byla ani číslo tetování psa teď nevím. Neznáte ji někdo? fotky štěňat najdete na netu buď ute z utebari nebo metaboxu. díky.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 08:12
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Http://boxerklub.olomouc.sweb.cz/utexhanibal.htm

rodiče a jejich vrh, Attila je hned první.

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2016 08:56

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Http://boxerklub.olomouc.sweb.cz/utexhanibal.htm

rodiče a jejich vrh, Attila je hned první.

Na první fotce - fotce rodičů - má Ute z Metaboxu ostnatý obojek!?

12.1.2016 10:00
jezicek

XXX.XXX.94.7

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Zcela zjevne ano.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 10:07
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Víte něco o psu jménem Attila z toho vrhu nebo chcete řešit obojek?

12.1.2016 10:08
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

Nenašla (nepoznala) jste tu holku ani na FB ?

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 10:11
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

rapotacka11 napsal(a):
Nenašla (nepoznala) jste tu holku ani na FB ?

No právě že jsme ji s mamkou nenašli na Fb nikdy to bylo první před x lety kde jsme ji hledali když přestala komunikovat přes mail a telefon. pak jsme hledali v boxer klubech Attilu a nenašli, nejspíš ho ani neuchovnila. teď je taky možné že už je vdaná, přece jen je to pět let.

12.1.2016 10:15

O Attilovi nic nevím. Ale zarazil mne a to dost! ostnáč na boxerovi. To je vizitka majitele a chovatele! Od vás bych štěně nechtěla. A možná proto s vámi majitelé Attily nekomunikují.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 10:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

O Attilovi nic nevím. Ale zarazil mne a to dost! ostnáč na boxerovi. To je vizitka majitele a chovatele! Od vás bych štěně nechtěla. A možná proto s vámi majitelé Attily nekomunikují.

Člověče vy tady teď diskutujete proč? protože se chcete hádat o obojku nebo jsou hádky vaším každodenním chlebem? nikdo vás nenutí od nikoho stěně kupovat a možná zrovna vám bysme stěně třeba ani neprodali. buď mi pomozte najít psa kterého hledáme nebo se běžte hádat někam jinam, nejsme na vás zvědaví.

12.1.2016 10:28

Člověče vy tady teď diskutujete proč? protože se chcete hádat o obojku nebo jsou hádky vaším každodenním chlebem? nikdo vás nenutí od nikoho stěně kupovat a možná zrovna vám bysme stěně třeba ani neprodali. buď mi pomozte najít psa kterého hledáme nebo se běžte hádat někam jinam, nejsme na vás zvědaví.

Ale já se s vámi nehádám. Kritizuji použití ostnatého obojku na boxera. Neunesete kritiku?

Jsem moc ráda za ujištění, že mne nenutíte kupovat stěně od vás. A máte pravdu, vy byste mi stěně neprodali, protože by mi stačilo mrknout na tu fotku na vašem webu a přestala bych mít zájem.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 10:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Ale já se s vámi nehádám. Kritizuji použití ostnatého obojku na boxera. Neunesete kritiku?

Jsem moc ráda za ujištění, že mne nenutíte kupovat stěně od vás. A máte pravdu, vy byste mi stěně neprodali, protože by mi stačilo mrknout na tu fotku na vašem webu a přestala bych mít zájem.

Víte já pomáhám mamce najít psa kterého hledá, co se týká její výchovy, temperamentu jejího psa atd vy nemáte ani potuchy, neříkám že jsem zastánce ostnatého obojku, ale ani odpůrce, nejspíš ten obojek na něco je, kdyby nebyl tak by ho nikdy nikdo nepoužil. já osobně třeba na problémového psa jsem používala el.obojek a nemohu si ho vynachválit a někteří ho kritizují. mě ale velmi pomohl a z nesoustředěného hyperaktivního psa se nakonec stal pes poslušný a reagující na povely, střeštěnost mu sice zůstala ale dá se ovládnout a to jsem využívala jen zvukového signálu, tohle jsem napsala protože od vás tak nějak tuším, že mi napíšete že psa mordovat impulsama umí každý blb. každý máme doma nějakého psa a víme že jsou úplně jiní, takže prosím vás nekritizujte někoho koho vůbec neznáte, neznáte ani jeho psa, ani problémy s chováním atd...

12.1.2016 12:19

No, já zastávám názor, že se dá pes vychovat a vycvičit bez použití takových pomůcek jako je ostnatý obojek či elektrický obojek. O lidech, kteří je používají, si myslím své.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 12:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

No, já zastávám názor, že se dá pes vychovat a vycvičit bez použití takových pomůcek jako je ostnatý obojek či elektrický obojek. O lidech, kteří je používají, si myslím své.

Víte, mě je ale úplně jedno co si o kom myslíte, já si zase myslím své o lidech co druhé neznají ale berou si je do...

12.1.2016 12:30
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Na jednu stranu s Vámi souhlasím, taky jsem vždycky byla proti používání takovýchto pomůcek. Ale nadruhou stranu jsem poznala lidi, kteří několik psů vychovali taky bez těchto pomůcek, ale prostě pak přišel pes, který měl tak silný lovecký pud, že prostě když viděl zajíce nebo srnu, tak nereagoval. Zkusili všechno možné, ale bylo to k ničemu, protože pes, ač jindy bezproblémový a skvěle ovladatelný, v tu chvíli prostě neviděl neslyšel. Dost dlouho pes chodil jen na stopovačce, jenže museli neustále hlídat konec stopovačky a to, jestli někde nevyběhne srna nebo zajíc. Procházky si tak moc neužili. Pak teda došli až k tomu, že použili EO. Ale nechali si poradit od lidí, kteří s tím měli zkušenosti. Pes nejdříve obojek asi měsíc jen tak nosil bez použití, a teprve po měsíci když vypálil za zajícem, tak obojek použili, párkrát jen zvukový signál, a dvakrát slabý impuls. Docílili toho, že pes zastavil a začal přemýšlet co se dějě, začal vnímat, takže i reagovat na povely, pak byla obrovská pochvala a pes prostě nějak pochopil, že i když vidí zajíce nebo srnu, tak se mu vyplatí poslechnout. Obojek už dva roky nepoužívají, a pes od té doby ani jendou nevypálil za zajícem nebo srnou. Takže v těchto případech, pokud člověk ví, jak s obojkem zacházet a opravdu to nejde jinak, tak to neodsuzuji. Ale nejdříve bych určitě vyzkoušela všechny ty jiné cesty.
Já si u staršího psa vybrala tu druhou cestou, že jsem prostě na procházkách měla oči všude a stále jsem hlídala zda někde není zajíc nebo srna, a včas jsem odvolávala. Teď mám štěně a doufám, že i u něho to zvládnu bez EO.

12.1.2016 12:39
rapotacka11

XXX.XXX.32.24

No právě že jsme ji s mamkou nenašli na Fb nikdy to bylo první před x lety kde jsme ji hledali když přestala komunikovat přes mail a telefon. pak jsme hledali v boxer klubech Attilu a nenašli, nejspíš ho ani neuchovnila. teď je taky možné že už je vdaná, přece jen je to pět let.

Tak ji dejte do "Pošta pro Tebe". (jako nejlepší, ztracenou kamarádku)
Ta by se divila.

12.1.2016 12:44
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

rapotacka11 napsal(a):
Ta by se divila.

Dobrej nápad

12.1.2016 12:55
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 13:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

rapotacka11 napsal(a):
Ta by se divila.

Ta by teda byla překvapená ale to je na naše povahy moc veřejné... takže to nehrozí, samozřejmě pokud by pes byl v pořádku a měl se fajn tak by nám spadl kámen ze srdce jen máme strach aby nebyl bůh ví kde atd... spíš nás zaráží že s ním nechodila ani do klubu nikam. já vím že člověk není povinen se psem s PP chodit na výstavy a uchovnit ho i když si myslím že u něj to byla škoda, ale zase by člověk měl mít slušnost a odpovědět jednou či dvakrát za rok chovateli na meil od kterého psa má. s ostatními jsme v kontaktu i když bydlí v Německu atd a mamka na Attilu často myslí a trápí ji to.

12.1.2016 13:08

Ta by teda byla překvapená ale to je na naše povahy moc veřejné... takže to nehrozí, samozřejmě pokud by pes byl v pořádku a měl se fajn tak by nám spadl kámen ze srdce jen máme strach aby nebyl bůh ví kde atd... spíš nás zaráží že s ním nechodila ani do klubu nikam. já vím že člověk není povinen se psem s PP chodit na výstavy a uchovnit ho i když si myslím že u něj to byla škoda, ale zase by člověk měl mít slušnost a odpovědět jednou či dvakrát za rok chovateli na meil od kterého psa má. s ostatními jsme v kontaktu i když bydlí v Německu atd a mamka na Attilu často myslí a trápí ji to.

A odkud byla slečna? Celkem běžné jméno, chtělo by to víc indicií. :).

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 13:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

A odkud byla slečna? Celkem běžné jméno, chtělo by to víc indicií. :).

No jak budu mluvit s mamkou tak bych to dodat mohla, ještě mě napadlo najít psa podle čísla tetování to by taky mělo nějak jít ne? nikdy jsem to ale nezkoušela.

12.1.2016 13:23
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

No jak budu mluvit s mamkou tak bych to dodat mohla, ještě mě napadlo najít psa podle čísla tetování to by taky mělo nějak jít ne? nikdy jsem to ale nezkoušela.

Pokud si tetování majitelka někde zaregistrovala, tak byste tam měla myslím najít adresu, kde majitelka bydlí, ale tu asi stejně víte ze smlouvy, pokud teda se nepřestěhovala.

12.1.2016 13:27

Podle tetování bude v plemenné knize akorát chovatel, tj. vy.

12.1.2016 13:37
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Jé já si to spletla s čipem, s tetováním nevím jak to je. Já mám psa čipovaného a na národním registru registrovaného na sebe.

Neregistrovaný uživatel

12.1.2016 14:59
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Aha hm to asi jo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík