Černé fleky na varlatech

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Abi

24.1.2016 11:13
Abi

XXX.XXX.151.123

Dobrý den,
zaregistrovala jsem u našeho psa,7 měsíců/staford, černé fleky na kulkách.
Netuším, co by to mohlo být, a tak se ptám zde. Zítra jdeme k vetovi, chovatelce jsem už psala, ale žádná odpověď, zatím.
Tak hledám všude možně a zde se chci zeptat na vaše zkušenosti.
Předem děkuji

24.1.2016 12:44
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Abi napsal(a):
Dobrý den,
zaregistrovala jsem u našeho psa,7 měsíců/staford, černé fleky na kulkách.
Netuším, co by to mohlo být, a tak se ptám zde. Zítra jdeme k vetovi, chovatelce jsem už psala, ale žádná odpověď, zatím.
Tak hledám všude možně a zde se chci zeptat na vaše zkušenosti.
Předem děkuji

Mám jiné plemeno, ale myslím, že je to normální zbarvení u některých ras.

24.1.2016 13:48
lev

XXX.XXX.253.186

Pigmentové skvrny, pokud to není nějaké ztluštělé místo. Ale je normální, že varlata mění barvu s ohledem na roční období a také se opálí.

Abi

24.1.2016 15:28
Abi

XXX.XXX.33.78

Moc díky za odpovědi.
Zítra budeme mít jistotu.;).

27.1.2016 22:34
alex alex

XXX.XXX.2.124

Zdravim ja mam taky stafose a ma ten samy flek na varlatech je to u nich zcela normalni, tohle je uz druhy staford co mame a ten prvni to mel taky a postupne se mu ten flek zvetsil.

Uživatel s deaktivovaným účtem

27.1.2016 22:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

alex alex napsal(a):
Zdravim ja mam taky stafose a ma ten samy flek na varlatech je to u nich zcela normalni, tohle je uz druhy staford co mame a ten prvni to mel taky a postupne se mu ten flek zvetsil.

Jste nemocný?

Neregistrovaný uživatel

22.2.2022 11:10
Neregistrovaný uživatel

Jdete se poradit ohledně zdravotního problému, prevence nemoci nebo výživy vašeho zvířete? Nově se můžete obrátit rovnou na odborníky v sekci On-line veterinář. Kvalifikovanou odpověď tam dostanete nejpozději během několika hodin. Ať jsou vaši mazlíčci zdraví a spokojení!

Přidejte reakci

Přidat smajlík