Falešná březost a nechutenství dohromady ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.1.2016 13:13
PetraEmily

XXX.XXX.168.33

Zdravím,

feňule měla druhé hárání. Trvalo moc dlouho a i přes léčbu dostala zánět dělohy. Nyní by měla být v pořádku, ale máme podezření na falešnou březost. Jediné co nám nějak nesedí, že už třetí den nevzala sousto z misky, vezme si jen ňamku. Je to možné přikládat k té pravděpodobné falešné březosti, nebo to může být něco jiného ?

PS: U vet jsme byli, nic na ní neshledal, máme ji prý zatím sledovat

Díky za rady

24.1.2016 13:32
wejka

XXX.XXX.57.129

Nam fenka pri prvni falesce nezrala 10dni.ani kure s ryzi co ma velmi rada, nic. Aspon hlidat at pije, at neskonci na kapacce.jinak psi vydrzi dost dlouho nezrat vet nam rikal snad az 14dni..pokud je pes v dobre kondici teda..

24.1.2016 13:39
wejka

XXX.XXX.57.129

My jsme meli vyhodu, ze ji mela v lete, takze to doslova 'vyplavala' nevim, jaky rezim musi mit vase fenule po zanetu, ale kazdopadne ji zabavte, at se unavi :) pred mesicem se u nas faleska opakovala silnejsi raz, takze se chystame na kastraci..po konzultaci s vet kdy videl oba jeji stavy pri falesce nam to i doporucil..

24.1.2016 14:22
PetraEmily

XXX.XXX.238.102

Kdyz ona se moc zabavit prave neda jen poknourava a mazli se a porad spi. Kazdopadne pije tak aspon neco a co ji dame mimo si relativne taky vezme. Dekuju moc za uklidneni aspon trochu.

24.1.2016 14:36
lavacca

XXX.XXX.164.49

Do pití přidejte glukopur či dát pastu Calopet, ať doplní energii.

Jinak ano, jsou feny, jež při falešce naopak žerou víc a jsou takové, co s jídlem stávkují. Taky jsme 1x měli u KAO falešku, kdy právě nežrala, už je to pár let. Měla v tu dobu i alergii na bleší kousnutí, tak měla límec, aby se neškrábala a dostat do ní po pár dnech vůbec něco bylo hrozně těžké. Když jsme byli na kontrole u veta a říkali jsme mu o tom, že nechce žrát (jinak je to skoro popelnice), tak nás hnedka chtěl hnát na testy krve, atd. Až jsem řekla, že má asi i falešku, že má naběhlou mléčnou žlázu a je i taková citlivější, tak se zasmál, že to jsme měli říct jako první (do té doby jsem fakt měla spojenou falešku s tím, že si fena myslí, že čeká štěnda a cpe se tak jako březule, fakt mě nenapadlo, že ze stejného důvodu může i stávkovat s jídlem). A taky že jo. Za pár dní už jedla jako obvykle.

24.1.2016 14:42
PetraEmily

XXX.XXX.238.102

lavacca napsal(a):
Do pití přidejte glukopur či dát pastu Calopet, ať doplní energii.

Jinak ano, jsou feny, jež při falešce naopak žerou víc a jsou takové, co s jídlem stávkují. Taky jsme 1x měli u KAO falešku, kdy právě nežrala, už je to pár let. Měla v tu dobu i alergii na bleší kousnutí, tak měla límec, aby se neškrábala a dostat do ní po pár dnech vůbec něco bylo hrozně těžké. Když jsme byli na kontrole u veta a říkali jsme mu o tom, že nechce žrát (jinak je to skoro popelnice), tak nás hnedka chtěl hnát na testy krve, atd. Až jsem řekla, že má asi i falešku, že má naběhlou mléčnou žlázu a je i taková citlivější, tak se zasmál, že to jsme měli říct jako první (do té doby jsem fakt měla spojenou falešku s tím, že si fena myslí, že čeká štěnda a cpe se tak jako březule, fakt mě nenapadlo, že ze stejného důvodu může i stávkovat s jídlem). A taky že jo. Za pár dní už jedla jako obvykle.

Dekuju za zkusenost i radu s rou vodou

Přidejte reakci

Přidat smajlík