Zvláštní chování - pes bezdůvodně vyjíždí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.1.2016 16:47
DExi

XXX.XXX.222.250

Dobry den,
Máme problem. BOC - 8m. Problem se týká jeho vyjizdeni na babi, když hází dříví do do sklepa. Nikdy na nikoho nevyjel a normalne na ni taky nevyjizdi, ale když tam hází to dříví začne neskutecne knucet, stekat, kousat ji do kotniku.. Netušíme, čím to muze byt. Jakmile je dodelano, tak přepne a je zase v pohode, ale tohle doopravdy nechápu. Jinak je doopravdy zlatej, ale tady jsem ani ja netušila, co od nej mam čekat, takže jsem si ho radši odvedla pryč. Na me si nikdy nic nedovolil, ale radši jsem to nepokousela.

Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2016 16:49

DExi napsal(a):
Dobry den,
Máme problem. BOC - 8m. Problem se týká jeho vyjizdeni na babi, když hází dříví do do sklepa. Nikdy na nikoho nevyjel a normalne na ni taky nevyjizdi, ale když tam hází to dříví začne neskutecne knucet, stekat, kousat ji do kotniku.. Netušíme, čím to muze byt. Jakmile je dodelano, tak přepne a je zase v pohode, ale tohle doopravdy nechápu. Jinak je doopravdy zlatej, ale tady jsem ani ja netušila, co od nej mam čekat, takže jsem si ho radši odvedla pryč. Na me si nikdy nic nedovolil, ale radši jsem to nepokousela.

Děkuji za rady.

Asi chce taky házet.

29.1.2016 16:50

Nebo v tom sklepě je třeba myš.

29.1.2016 16:53
DExi

XXX.XXX.222.250

Diky. Prave mi přišlo, ze kdyby se mu to líbilo a chtěl by taky, tak by ale nebyl takhle "hnusnej", ale bral by to jako zábavu.

29.1.2016 17:20
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

DExi napsal(a):
Diky. Prave mi přišlo, ze kdyby se mu to líbilo a chtěl by taky, tak by ale nebyl takhle "hnusnej", ale bral by to jako zábavu.

Když můj pes venku hrabe "myšičky" a začnu nohou u jeho čumáku "hrabat" taky, tak se taky hrozně rozčiluje :-D.

29.1.2016 17:26
aha

XXX.XXX.131.93

Moje fenka loví všechno zahradní nářadí (koště, hrábě, sekačku), když to nestihne čapnout, vzteká se a třeba chytne botu. Odnaučujeme to.

29.1.2016 17:40
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Teď budu trošku hnusná, ale BOCka není zrovna plemeno, co by mi přirostlo k srdci. Připadá mi tak závislá na člověku a pracovitá, až jí z toho hrabe. To, co popisujete je chování border tak, jak ho běžně znám ze svého okolí. A to jsou BOCky vedené jako záchranářští psi. Ale prostě pes v jednom kuse obíhá různě lidi a psy, řve po nich a nebo rovnou ňafá nohy, ňafá psy. Mí to chápou, jiní by nemuseli Není na babičku hnusný, nemyslí to zle, pravděpodobně se mu ta činnost buďto prostě nelíbí a nerví ho a nebo by se chtěl připojit. Tak ho prostě veďte k tomu, ať to dřevo tam nosí a háže taky Potřebuje činnost a tahle je pro borderu ideální - než tam toho nanosí dost

29.1.2016 18:52
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Bordery pasou to, co je v pohybu, babi drevo uvadi do pohybu, drevo lita a bordera se proste chova jako bordera, chtela by mit to drevo pod kontrolou no.

29.1.2016 18:58
Arni

XXX.XXX.111.238

Mého foxe strašně rozčiluje lopata na sníh, při jejím používání. Cvičíme ho ji uchopit.Zatím nic moc.

29.1.2016 19:05
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Moje tibetacka je taky hrozne pracovita, tak ji proste zapojuji do cinnosti ktere dela a je v poho

29.1.2016 19:16
Arni

XXX.XXX.111.238

Ale když po něm luxuji jeho chlupyska, tak to jen kontroluje a pomalu schod po schodu mně pořád sleduje.

29.1.2016 19:27
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Arni napsal(a):
Ale když po něm luxuji jeho chlupyska, tak to jen kontroluje a pomalu schod po schodu mně pořád sleduje.

Já když luxuji tak mi retrívr nastavuje zadek a chce vysát, asi je mu to příjemné

29.1.2016 19:32
aj

XXX.XXX.50.88

Arni napsal(a):
Mého foxe strašně rozčiluje lopata na sníh, při jejím používání. Cvičíme ho ji uchopit.Zatím nic moc.

To je první krok. V dalším bude sám odhazovat sníh ?

29.1.2016 19:38
Arni

XXX.XXX.111.238

aj napsal(a):
To je první krok. V dalším bude sám odhazovat sníh ?

To doufám, řeším teď project psí lopata na sníh.

30.1.2016 05:18
Arni

XXX.XXX.33.11

aj napsal(a):
To Arni: Nebo tohle.

Super, béčko řidičák už má.

30.1.2016 09:38
DExi

XXX.XXX.1.37

lesnížínka napsal(a):
Teď budu trošku hnusná, ale BOCka není zrovna plemeno, co by mi přirostlo k srdci. Připadá mi tak závislá na člověku a pracovitá, až jí z toho hrabe. To, co popisujete je chování border tak, jak ho běžně znám ze svého okolí. A to jsou BOCky vedené jako záchranářští psi. Ale prostě pes v jednom kuse obíhá různě lidi a psy, řve po nich a nebo rovnou ňafá nohy, ňafá psy. Mí to chápou, jiní by nemuseli Není na babičku hnusný, nemyslí to zle, pravděpodobně se mu ta činnost buďto prostě nelíbí a nerví ho a nebo by se chtěl připojit. Tak ho prostě veďte k tomu, ať to dřevo tam nosí a háže taky Potřebuje činnost a tahle je pro borderu ideální - než tam toho nanosí dost

K tomu jsem dospěla taky. Zkusím ho naucit tam to dříví házet a bude to výhodný pro obě strany . On tohle normalne nedělá, doopravdy jen v tomhle případě..

30.1.2016 17:46
fikovnice

XXX.XXX.99.69

lesnížínka napsal(a):

No jo, ona chce pást a babička dělá bordel; ona by to chtěla mít pěkně po kupě a pohromadě a babi jí dělá čáru přes rozpočet...
No, snad se zadavatelka na mě nebude zlobit za zlehčení tématu...

30.1.2016 17:47
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Lexaurin napsal(a):
Bordery pasou to, co je v pohybu, babi drevo uvadi do pohybu, drevo lita a bordera se proste chova jako bordera, chtela by mit to drevo pod kontrolou no.

Ježkovy voči, Vy jste napsala už dřív, co já před chvílí. A to jsem fakt neopisovala!

30.1.2016 17:48
fikovnice

XXX.XXX.99.69

DExi napsal(a):
K tomu jsem dospěla taky. Zkusím ho naucit tam to dříví házet a bude to výhodný pro obě strany . On tohle normalne nedělá, doopravdy jen v tomhle případě..

30.1.2016 17:50
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Arni napsal(a):

Jee, to je fox? Přiznám se, že já znám hlavně ty drsňáče.
Je nádhernej...a to nepíšu kvůli tomu, že jste se mě zastal v jiné diskuzi!

30.1.2016 17:56
Arni

XXX.XXX.111.238

fikovnice napsal(a):
Jee, to je fox? Přiznám se, že já znám hlavně ty drsňáče.
Je nádhernej...a to nepíšu kvůli tomu, že jste se mě zastal v jiné diskuzi!

Díky, máme druhého hladkosrstého. Na podzim nám odešel první, tak máme nového lumpíka.
je mu devět měsíců. Zlatíčko jak říká manželka.

30.1.2016 18:02
fikovnice

XXX.XXX.99.69

Arni napsal(a):
Díky, máme druhého hladkosrstého. Na podzim nám odešel první, tak máme nového lumpíka.
je mu devět měsíců. Zlatíčko jak říká manželka.

To věřím, je fakt krásnej.
Moje někdejší nejlepší kámoška měla foxe v paneláku a to ale nedělalo dobrotu. Nezvládali ho, každá MOJE návštěva u nich skončila tak, že mi roztrhl kalhoty. Byl neuvěřitelně divoký a nezvládal emoce - v mém případě radost, že mě vidí a projevoval to takhle. Už jsem pak k nim chodila v teplákách... !

Přidejte reakci

Přidat smajlík