Dobry den,
Máme problem. BOC - 8m. Problem se týká jeho vyjizdeni na babi, když hází dříví do do sklepa. Nikdy na nikoho nevyjel a normalne na ni taky nevyjizdi, ale když tam hází to dříví začne neskutecne knucet, stekat, kousat ji do kotniku.. Netušíme, čím to muze byt. Jakmile je dodelano, tak přepne a je zase v pohode, ale tohle doopravdy nechápu. Jinak je doopravdy zlatej, ale tady jsem ani ja netušila, co od nej mam čekat, takže jsem si ho radši odvedla pryč. Na me si nikdy nic nedovolil, ale radši jsem to nepokousela.
Děkuji za rady.
Uživatel s deaktivovaným účtem

DExi
napsal(a):
Dobry den,
Máme problem. BOC - 8m. Problem se týká jeho vyjizdeni na babi, když hází dříví do do sklepa. Nikdy na nikoho nevyjel a normalne na ni taky nevyjizdi, ale když tam hází to dříví začne neskutecne knucet, stekat, kousat ji do kotniku.. Netušíme, čím to muze byt. Jakmile je dodelano, tak přepne a je zase v pohode, ale tohle doopravdy nechápu. Jinak je doopravdy zlatej, ale tady jsem ani ja netušila, co od nej mam čekat, takže jsem si ho radši odvedla pryč. Na me si nikdy nic nedovolil, ale radši jsem to nepokousela.
Děkuji za rady.
Asi chce taky házet.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Nebo v tom sklepě je třeba myš.
Teď budu trošku hnusná, ale BOCka není zrovna plemeno, co by mi přirostlo k srdci. Připadá mi tak závislá na člověku a pracovitá, až jí z toho hrabe. To, co popisujete je chování border tak, jak ho běžně znám ze svého okolí. A to jsou BOCky vedené jako záchranářští psi. Ale prostě pes v jednom kuse obíhá různě lidi a psy, řve po nich a nebo rovnou ňafá nohy, ňafá psy. Mí to chápou, jiní by nemuseli Není na babičku hnusný, nemyslí to zle, pravděpodobně se mu ta činnost buďto prostě nelíbí a nerví ho a nebo by se chtěl připojit. Tak ho prostě veďte k tomu, ať to dřevo tam nosí a háže taky Potřebuje činnost a tahle je pro borderu ideální - než tam toho nanosí dost
Ale když po něm luxuji jeho chlupyska, tak to jen kontroluje a pomalu schod po schodu mně pořád sleduje.
lesnížínka
napsal(a):
Teď budu trošku hnusná, ale BOCka není zrovna plemeno, co by mi přirostlo k srdci. Připadá mi tak závislá na člověku a pracovitá, až jí z toho hrabe. To, co popisujete je chování border tak, jak ho běžně znám ze svého okolí. A to jsou BOCky vedené jako záchranářští psi. Ale prostě pes v jednom kuse obíhá různě lidi a psy, řve po nich a nebo rovnou ňafá nohy, ňafá psy. Mí to chápou, jiní by nemuseli Není na babičku hnusný, nemyslí to zle, pravděpodobně se mu ta činnost buďto prostě nelíbí a nerví ho a nebo by se chtěl připojit. Tak ho prostě veďte k tomu, ať to dřevo tam nosí a háže taky Potřebuje činnost a tahle je pro borderu ideální - než tam toho nanosí dost
K tomu jsem dospěla taky. Zkusím ho naucit tam to dříví házet a bude to výhodný pro obě strany . On tohle normalne nedělá, doopravdy jen v tomhle případě..
lesnížínka
napsal(a):
No jo, ona chce pást a babička dělá bordel; ona by to chtěla mít pěkně po kupě a pohromadě a babi jí dělá čáru přes rozpočet...
No, snad se zadavatelka na mě nebude zlobit za zlehčení tématu...
fikovnice
napsal(a):
Jee, to je fox? Přiznám se, že já znám hlavně ty drsňáče.
Je nádhernej...a to nepíšu kvůli tomu, že jste se mě zastal v jiné diskuzi!
Díky, máme druhého hladkosrstého. Na podzim nám odešel první, tak máme nového lumpíka.
je mu devět měsíců. Zlatíčko jak říká manželka.
Arni
napsal(a):
Díky, máme druhého hladkosrstého. Na podzim nám odešel první, tak máme nového lumpíka.
je mu devět měsíců. Zlatíčko jak říká manželka.
To věřím, je fakt krásnej.
Moje někdejší nejlepší kámoška měla foxe v paneláku a to ale nedělalo dobrotu. Nezvládali ho, každá MOJE návštěva u nich skončila tak, že mi roztrhl kalhoty. Byl neuvěřitelně divoký a nezvládal emoce - v mém případě radost, že mě vidí a projevoval to takhle. Už jsem pak k nim chodila v teplákách... !