sobbb

XXX.XXX.2.216
Dobrý den, porad'te pls typy na kvalitni granule v relaci 13kg/1500kč.a neškodilo by, kdyby mi po nich pesan trochu přibral.díky
koo

XXX.XXX.60.48
Buřty, kosti, knedle, červenou řepu.. jako dřív..a pes bude zdravý chlapík jako byli dříve všichni psi.K vzteku veterinářům a prodejcům granulí.
Pokud granule, tak jednoznačně s vysokým obsahem proteinů a tuků, tedy nad 30% první část, tak kolem +- 20 ty tuky. Většinou jsou to krmiva pro aktivní psy. Vybírejte granule bez obilovin, to je pro psa zbytečný "bordel".
Jak je psáno výše, značky Essential, Acana, jsou velmi dobrá volba. Podívejte se také na Orijen, vím, jsou dražší, je to stejný výrobce co dělá Acanu, ale to bych řekl, že je poměrně TOP na trhu. Doporučuji také dávat větší množství, než je předepsáno a měl by nabrat.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jde o to čemu říkáte hubený labrador, chtělo by to foto, třeba je úplně normální

sobbb
napsal(a):
Dobrý den, porad'te pls typy na kvalitni granule v relaci 13kg/1500kč.a neškodilo by, kdyby mi po nich pesan trochu přibral.díky
Essential stamina, Orijen. Orijenem jsem krmila v době růstu své feny (N.O.) a přibrala po nich 5 kg, až bylo STOP, protože byla jak válec, kila musela dolů. Teď je taky občas dostane, protože je na mase, ale tak 1-2x za 14 dní. Pokud je pesan zdravý, přidejte tučnější masa, sádlo, tučný tvaroh, žloutek apod.Pozor, ať se vám neposrandí. Knedlíky, rohlíky, těstoviny a jiný bílý šrot, vůbec nedávejte. Stejně mi je to divné, to má labrador takový výdej energie, že je hubený? Pracuje hodně? Lovecký výcvik? Není nemocný? Neznám hubeného labradora, všichni jsou soudečci. Dejte sem fotku, třeba hubený ani není a vám se to jen zdá. Pokud je to tak, aby jste mu spíš neuškodil, než prospěl.

My jsme maximálně spokojení s granulemi Wolfsblut. Můj labrador taky nemohl dlouho přibrat, nebyl vychrtlý, ale dost hubený a po těchto granulích začal přibírat a zmohutněl. Je úplně akorát, váží 36kg a do soudku má velice daleko
Ten tučný tvaroh bych taky doporučila, já jsem dávala tak 2x týdně.
sobbb

XXX.XXX.2.216
K fotce se dneska nedostanu, hodím ji sem zítra. ale je to fenka(papírová),2 roky,22kg.je celkově hodně drobná, ale 2kg nahoru by jí slušeli, ale moc se jí nechce přibírat.zdrava, nee přímo pracující, ale hodně aktivně žijící.taky neznám hubeného labrouša, jen tu naši.krmena annamaet original extra(zkoušeli sme i canidae a acanu, ale po obou ten bobek nebyl nejlepší, tak sem je podruhé nebral).zelenina, ovoce s každou porcí granulí, jogurt, tvaroh, maso jako občasné přídavky.nejhorší je, že si myslím, že ji opravdu přecpávám, ale nabrat mi nechce.bude to asi v granulích .momentálně mám na zkoušku koupenou bezobilnou annamaet salchu, tak uvidíme, budu rád za každou radu

sobbb
napsal(a):
K fotce se dneska nedostanu, hodím ji sem zítra. ale je to fenka(papírová),2 roky,22kg.je celkově hodně drobná, ale 2kg nahoru by jí slušeli, ale moc se jí nechce přibírat.zdrava, nee přímo pracující, ale hodně aktivně žijící.taky neznám hubeného labrouša, jen tu naši.krmena annamaet original extra(zkoušeli sme i canidae a acanu, ale po obou ten bobek nebyl nejlepší, tak sem je podruhé nebral).zelenina, ovoce s každou porcí granulí, jogurt, tvaroh, maso jako občasné přídavky.nejhorší je, že si myslím, že ji opravdu přecpávám, ale nabrat mi nechce.bude to asi v granulích .momentálně mám na zkoušku koupenou bezobilnou annamaet salchu, tak uvidíme, budu rád za každou radu
Znám spousty pro mě normálních ale pro někoho hubených pracovních labradorů.22 kg je tedy dost málo ale chce to fotku, pokud je to trialová fena, může být.

Jestli je ta zelenina a ovoce na úkor granulí či masa...