Baterka co něco vydrží..

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.2.2016 18:35
blecha

XXX.XXX.213.3

Máte někdo tip na dobrou baterku ? ne ty mini kovový, ale na tužkový baterky, co se vejde do kapsy, tlačítko vypnout zapnout dobře reaguje, a je pro denní používání při venčení za tmy venku. Ted jsem oddělala(nebo ona spíš sama...odešla), už druhou od Hama během půl roku. No a potřebuju jí stejně nutně jako vodítko smajlík.Předem děkuji za tipy čím si svítíte vy. Samozřejmě šlo by to mobilem, ale s mokrejma prackama, leckdy od bláta, jsem pro baterku.

10.2.2016 18:50
koňadra

XXX.XXX.128.31

Ideální čelovka, máte volné ruce. Mám takovou obyčejnou, ale je na dobíjení ze zásuvky, kdo pořád má myslet na nové baterky, že? Vydrží tak 2 dny, ale mně to nevadí, přes den ji dám do zásuvky a večer zase svítím.

10.2.2016 18:54
Arni

XXX.XXX.111.238

Doporučil bych cyklosvítilnu, led, malá spotřeba, velká svítívost. Kvalitní zpracovaní vodě odolná, menší rozměry. Na trhu je toho moc.
Baterie sanyo eneloope. Používám pro rc modely. Nejlepší na trhu.
Odkaz jen pro inspiraci,
http://www.k-sports.cz/svitilna-diodova-sigma-eloy-bila.

10.2.2016 19:32
hunter

XXX.XXX.168.162

Záleží jaký máte finanční strop, každopádně neuděláte chybu, pokud sáhnete po nějakém modelu od LedLenser případně Fenix.
Preferuji baterky s ručním zoomem a bílým světlem. Teď používám ledlenser l7 na běžné chození a spokojenost. Je to kompromis mezi cenou/dosvitem/výdrží,
V případě větší investice bych už volil spíš Fenix.

10.2.2016 19:36
honzapm

XXX.XXX.182.25

Mám maličkou led baterku Gigalite, z Penny, za pár drobných.
Slouží mi už čtyři roky, a zatím pořád dobrý - ťuk, ťuk, ťuk.

Škoda, že Penny to má takhle nárazově, nevím jinak, kde ji koupit.
Mají ji spíš německé weby, za 5 EUR. Je ve více barvách (červená atd.)

http://www.onlinebaufuchs.de/images/product_images/popup_images/led-taschenlampe-gigalite-g16-mit-9-leds-50765-0.jpg

.

10.2.2016 20:03
noemi

XXX.XXX.64.236

Mám tvarově podobnou jako nohzapm u obchodu Kik za 25 korun. Svítí jako drak .
Plastová, lehká - a za tu cenu .

Přidejte reakci

Přidat smajlík