Brit Lamb&Rice zkušenosti?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2016 14:33
Monika28

XXX.XXX.23.108

Dobrý den, jaké máte zkušenosti s těmito granulemi pro alergiky? Můj pes se dost drbe a trpí na záněty uší. Dosud byl krmen obyčejnými levnými granulemi. Tak chci zkusit jestli tyhle pomůžou..

annaalex

13.2.2016 14:42
annaalex

XXX.XXX.89.52

Mám alergika na kuřecí, Brit care jehně s rýží nepomohl. Obsahuje totiž kuřecí tuk.

13.2.2016 14:51
Monika28

XXX.XXX.23.108

Aha A já někde četla, že ten tuk snad nevadí. Možná to bylo tady v nějaké diskuzi. No tak uvidíme. A můžu se zeptat jaké dáváte granule? Snažím se sehnat nějaké levnější. Máme psy dva a ten alergik má 25kilo tak je náročné dávat 1000, -za granule..pro jednoho..

13.2.2016 17:20
Andrýsek3

XXX.XXX.35.53

Vím, že se tady mnohým nelíbí, když se to, vnucuje, ale co maso? Mám psa přibližně stejně těžkého a maso vyjde na méně než granule. Navíc hypoalergenní bývají dražší, a pokud budete kupovat levné granule, tak tam toho je obsaženo tolik, že skoro nepoznáte alergen. Hodně psům s alergiemi to pomohlo. Možná se, ale pletu, alergika nemam, tak mě neukamenujte.

13.2.2016 17:30
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Já bych ten Brit klidně zkusila My máme psa s citlivým zažíváním, zkoušeli jsme opravdu hodně granulí, včetně hypoalergenních, ale žádné mu nesedli. Až nakonec právě ten jehněčí brit, tím jsme nějakou dobu krmili a prospíval pěkně, pak jsme přešli na brit care a je to ještě lepší smajlík

Ono je to opravdu pes od psa a chce to zkoušet.

13.2.2016 17:39
veraboskova

XXX.XXX.174.250

My jsme přešli z brit-care-dog-adult-small-breed-lamb-rice na jiné krmení (marp holistic lamb). Tenkrát se oba psi dost drbali. Nechala jsem si tu poradit. Co dáváme marp, tak se jim výrazně zlepšila kvalita srsti a už se nedrbou.
Jinak granule dáváme ráno, druhou dávku dostávají vařené maso s přílohou.

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 17:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Spíš tak, chce to vyzkoušet, co sedne...

13.2.2016 17:45
Monika28

XXX.XXX.23.108

Maso jsme zkoušely také, ale hovězí a to je prý taky silný alergen. Už mám objednané vepřové to je prý lepší. Ale ty granule asi taky zkusím.

13.2.2016 17:47
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

veraboskova napsal(a):
My jsme přešli z brit-care-dog-adult-small-breed-lamb-rice na jiné krmení (marp holistic lamb). Tenkrát se oba psi dost drbali. Nechala jsem si tu poradit. Co dáváme marp, tak se jim výrazně zlepšila kvalita srsti a už se nedrbou.
Jinak granule dáváme ráno, druhou dávku dostávají vařené maso s přílohou.

Je to opravdu pes od psa. Náš pes skoro po všem zvracel nebo měl průjem, navíc měl hroznou srst, matnou a suchou kůži. Hledali jsme opravdu dlouho, zkoušeli jsme TOTW, Acanu, Orijen, Essential, a mnoho dalších, ale prostě pořád to samé... Až nám známí říkali, že krmí jehněčím britem a pes má krásnou lesklou srst a je uplně v pohodě. Tak jsme to zkusili... Srst má od té doby krásně lesklou a problémy přešli. Teď má brit care a jsme spokojený. Akorát teda granule musíme máčet, protože v normálním stavu je zvrací, nevíme proč, ale když je namočíme je to ok, tak to neřešíme.

karpet

13.2.2016 18:03
karpet

XXX.XXX.188.32

Kokršpaněl mojí maminky byl vždycky na levných granulích, záněty v uších roky léčila vším, až na radu veterinářky, ke které přešla, začala krmit těmito granulemi a do 3 měsíců bylo po zánětech. Pes je úplně v pohodě, zhubl a zlepšila se mu srst. Myslím nejdřív přejít z toho levnýho šrotu plného všech barviv, konzervantů atd. na lepší granule- třeba Brit hypoalergnní a pak, kdyby nesedly začít zkoušet co psovi vadí.

pajajs

13.2.2016 18:06
pajajs

XXX.XXX.143.14

Krmili jsme tím než jsme přešli na maso (asi 3-4 měsíce).. Podle mě kvalitní krmivo, ale po finanční stránce sem nebyl schopen dávat 1200 Kč ani ne 1 za měsíc, tudíž maso bylo jasná volba.

karpet

13.2.2016 18:14
karpet

XXX.XXX.188.32

Přejít na maso je nejlepší volba. Levnější, zdravější. Ale dá to víc práce než nasypat jednou za den granule do misky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.2.2016 18:24

karpet napsal(a):
Přejít na maso je nejlepší volba. Levnější, zdravější. Ale dá to víc práce než nasypat jednou za den granule do misky.

tak, tak, nasypat broky je pohodlnější, a z čeho myslíte, že jsou ty alergie a to všechno svinstvo, zvracení atd..? Jak píše marcelamax, proč asi jí pes po suchých granulích zvrací? Všechno souvisí se vším.

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 18:26
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak, tak, nasypat broky je pohodlnější, a z čeho myslíte, že jsou ty alergie a to všechno svinstvo, zvracení atd..? Jak píše marcelamax, proč asi jí pes po suchých granulích zvrací? Všechno souvisí se vším.

Ano, za všechno můžou granule! Ošklivé to granule...

13.2.2016 18:27
marcelaamax

XXX.XXX.141.4

Dříve po suchých granulích nezvracel, to má až po tom, co měl problémy s nějakou "trubicí v krku".

Ráda bych krmila masem, ale ne každý si to může dovolit. Bydlím u rodičů, mrazák máme narvaný a rodiče tady další mrazák nechtějí, takže tak...

13.2.2016 18:29
Monika28

XXX.XXX.23.108

Právě.. ty granule jsou dost drahé a když je to velký pes a ještě máte dva tak to leze hodné do peněz. Ale ten Brit je ještě z těch levnějších. Ovšem taky to vidím spíš na to maso. Co dáváte jako přílohu? Dočetla jsem se, že bývají hodně alergici i na rýži a těstoviny zase obiloviny. Tak brambory?

13.2.2016 18:35
Andrýsek3

XXX.XXX.35.53

Monika28 napsal(a):
Právě.. ty granule jsou dost drahé a když je to velký pes a ještě máte dva tak to leze hodné do peněz. Ale ten Brit je ještě z těch levnějších. Ovšem taky to vidím spíš na to maso. Co dáváte jako přílohu? Dočetla jsem se, že bývají hodně alergici i na rýži a těstoviny zase obiloviny. Tak brambory?

Nemusíte dávat žádné z těchto příloh, psovi to nic dobrého nedá, stačí zelenina nebo dršťky.

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 18:36
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Nebo kup levnější granule a míchej k tomu maso a máš to... máš granule místo přílohy...

13.2.2016 18:42
Monika28

XXX.XXX.23.108

Andrýsek3 napsal(a):
Nemusíte dávat žádné z těchto příloh, psovi to nic dobrého nedá, stačí zelenina nebo dršťky.

Já jsem dávala samotné maso a zdálo se mi, že po tom byli hodně hladový. A zhubly. To abych pak vařila 2 kg masa denně

13.2.2016 18:43
Monika28

XXX.XXX.23.108

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nebo kup levnější granule a míchej k tomu maso a máš to... máš granule místo přílohy...

Těch levných granulí se chci právě zbavit. Myslím, že to má z nich. Tu srst určitě..

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 18:44
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Monika28 napsal(a):
Těch levných granulí se chci právě zbavit. Myslím, že to má z nich. Tu srst určitě..

Levnější granule mám na mysli právě Brit, Pet Royal, Fitmin, Magnusson original, Nutra Nuggets...

13.2.2016 18:46

Ano, za všechno můžou granule! Ošklivé to granule...

Neříkám, že za všechno, ale já bych čubu celoživotně granulemi nekrmila. Ona by je ani nejedla, každý den Papejte denně mňamky z Vitany(dehydrovaný výrobek, když si přečtete složení, tak by se člověk poblil) polévky dělejte z masoxu. Moje čuba taky občas dostane granule,1x za 14dní, ale musí mít ochucené, jinak je nesní. Je teď taková doba jedová, v potravinách pro lidi, jsou sr...čky, když jdu nakupovat, jsem tam hodinu, protože čtu složení a polovinu věcí, vracím do regálu zpět. Ale, ať si každý jí a krmí zvířata podle svého uvážení.

13.2.2016 18:53
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Monika28 napsal(a):

Moje fenka po cca roce na mase ho zacala odmitat, a kdyz jsem ji dala misku masa a misku granuli, dala prednost granulimsmajlík.Takze krmim jehnecim Marpem, k tomu mam kupuji jehneci maso s kostmi, udelam silny vyvar, stahnu sadlo, granule zalevam tomto vyvarem se lzickou jehneciho sadla, srst, super, kondice taky, bobek 1-2x denne Doporucuji.

13.2.2016 18:58
Monika28

XXX.XXX.23.108

Lexaurin napsal(a):
Moje fenka po cca roce na mase ho zacala odmitat, a kdyz jsem ji dala misku masa a misku granuli, dala prednost granulimsmajlík.Takze krmim jehnecim Marpem, k tomu mam kupuji jehneci maso s kostmi, udelam silny vyvar, stahnu sadlo, granule zalevam tomto vyvarem se lzickou jehneciho sadla, srst, super, kondice taky, bobek 1-2x denne Doporucuji.

To je sice dobrá rada, ale tohle kupovat tak se zbytek rodiny může jít pást Když nám 12kg granulí nestačí ani na měsíc tak si nemůžu dovolit za ně dát 2000, -.

13.2.2016 19:02
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

Monika28 napsal(a):
To je sice dobrá rada, ale tohle kupovat tak se zbytek rodiny může jít pást Když nám 12kg granulí nestačí ani na měsíc tak si nemůžu dovolit za ně dát 2000, -.

12kg cca 1600 Kč. Pučálka, nevim, kde jste videla 2000.

13.2.2016 19:03
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

To je pak kazda rada draha, muzete si vybrat, bud budete platit kvalitni krmivo, nebo veterinare, hm...

13.2.2016 19:12
Andrýsek3

XXX.XXX.35.53

Já bych zkusila ten Brit, pak kyžtak maso (králík, ryba,..), co jsem se všude dočetla, tak by se neměl míchat maso s granulemi v jedné dávce a vlastně zase toho bude v dávce tolik, že pokud bude alergie přetrvávat, tak nebudete vědět, co vyloučit.

Neregistrovaný uživatel

13.2.2016 19:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2

Andrýsek3 napsal(a):
Já bych zkusila ten Brit, pak kyžtak maso (králík, ryba,..), co jsem se všude dočetla, tak by se neměl míchat maso s granulemi v jedné dávce a vlastně zase toho bude v dávce tolik, že pokud bude alergie přetrvávat, tak nebudete vědět, co vyloučit.

Míchám to tak od doby, kdy granule přelezli hranice s ČR (tedy od r.90) a žádný z mých psů nikdy neměl problém s tím, že bych míchala granule a maso v jedné dávce...
Vezmu granule, zaleju vodou, doházim maso, zamíchám a po chvilce podávám...

13.2.2016 19:21
Andrýsek3

XXX.XXX.35.53

Míchám to tak od doby, kdy granule přelezli hranice s ČR (tedy od r.90) a žádný z mých psů nikdy neměl problém s tím, že bych míchala granule a maso v jedné dávce...

Jasný, já jen právě, když jsem takhle někde četla o míchání, tak se to nedoporučovalo, asi kvůli rychlosti trávení, ale jako fakt nevím. Určitě to vyhovuje vám i hafanům, a tak to má být, nic se nemá hrotit. Jen u toho alergika bych nasadila, buď jen granule nebo maso, aby rychleji zjistili co nevyhovuje.

13.2.2016 19:28

Já, když dostane fenka granule, tak je musím ochutit, a čím jiným, než masem, takže dostane granule a v tom rozmatlané maso.

13.2.2016 19:47
Monika28

XXX.XXX.23.108

Lexaurin napsal(a):
12kg cca 1600 Kč. Pučálka, nevim, kde jste videla 2000.

Jo pardon 2000, - bylo za 18kg..

13.2.2016 21:39

Monika28 napsal(a):

Z priloh krmim normalne ryzi, pohanku, proso, amarant. Nakupuji na centrumkrmiv.cz. Vezmu kilovku masa, dam varit se zeleninou a pak prisypu 1-2 hrnicky nejake z priloh nebo pul na pul.

13.2.2016 22:32

Z priloh krmim normalne ryzi, pohanku, proso, amarant. Nakupuji na centrumkrmiv.cz. Vezmu kilovku masa, dam varit se zeleninou a pak prisypu 1-2 hrnicky nejake z priloh nebo pul na pul.

Jeste jsem zapomnela na ovesne vlocky. Tenhle kastrol cube (42kg) vydrzi tak na 4-5dni.

13.2.2016 22:38

Léta letoucí to dělám taky tak.

13.2.2016 22:39
Monika28

XXX.XXX.23.108

Fakt? 4-5 dní? Tak to je dobrý. děkuju za radu. Já zkoušela maso samotný abych poznala tu alergii takže jsem mu dávala tak půl kilča denně (30kg) Ale fakt byl po tom hladovej chudák

13.2.2016 22:42
Monika28

XXX.XXX.23.108

Ještě otázka nemáte propočítané kolik vás to tak měsíčně vyjde? Abych měla srovnání s těma granulema?

13.2.2016 22:44

Monika28 napsal(a):
Fakt? 4-5 dní? Tak to je dobrý. děkuju za radu. Já zkoušela maso samotný abych poznala tu alergii takže jsem mu dávala tak půl kilča denně (30kg) Ale fakt byl po tom hladovej chudák

Jo, taky jsem zkousela krmit "cistym" barfem, u cuby to byla kilovka denne, a stejne ji to nesedelo, tak jsem zase presla na normalni domaci vareni a je klid smajlík a nezapomente tam taky na srst nasypat lnene seminko + ja jeste koupila konopne vylisky, taky super ;-).

13.2.2016 22:45

Monika28 napsal(a):
Ještě otázka nemáte propočítané kolik vás to tak měsíčně vyjde? Abych měla srovnání s těma granulema?

Mesicne nevim, ale u nas se denni davka pohybuje tak okolo 30Kc.

13.2.2016 22:45

Můj pes taky nemůže kuřecí, ale jen v granulích. Kuřecí tuk údajně nevadí, ale vyhýbám se mu už z principu, asi z důvodu nejnižších nákladů je snad všude. Jedny z nejlevnějších bez něj jsou Doxneo kachna. Jsou tam sice vejce (bez původu, ale nedělám si iluze, že by tam cpali jiné než slepičí :), ale ty u nás nevadí, máme je v Marpu. Ale je to trochu dražší, takže ve vašem případě asi max. na kombinování, což jde i u citlivého psa, když se dobře vybere, viz náš případ - neustálený denní režim + technicky by to nešlo.

13.2.2016 22:46

Mesicne nevim, ale u nas se denni davka pohybuje tak okolo 30Kc.

Ne-li mene, spis 20-,.

13.2.2016 22:50
noemi

XXX.XXX.64.236

Monika28 napsal(a):
Aha A já někde četla, že ten tuk snad nevadí. Možná to bylo tady v nějaké diskuzi. No tak uvidíme. A můžu se zeptat jaké dáváte granule? Snažím se sehnat nějaké levnější. Máme psy dva a ten alergik má 25kilo tak je náročné dávat 1000, -za granule..pro jednoho..

Naší fence kuřecí tuk v granulich vadil...takže na to raději pozor.

13.2.2016 22:53
Monika28

XXX.XXX.23.108

Tak to by vyšlo pro nás stejně možná i levněji než ty granule. Na tu srst jsem se dočetla taky přidávat pupalkový a rybí tuk. Nebo jsem přemýšlela vůbec jim tam dodávat nějaké vitamíny aby měly vše jak mají mít, ale ještě jsem nezkoumala složení..

13.2.2016 23:04

Monika28 napsal(a):
Tak to by vyšlo pro nás stejně možná i levněji než ty granule. Na tu srst jsem se dočetla taky přidávat pupalkový a rybí tuk. Nebo jsem přemýšlela vůbec jim tam dodávat nějaké vitamíny aby měly vše jak mají mít, ale ještě jsem nezkoumala složení..

S umelymi vitaminy to neprehanet, telo si ze stravy vezme, co potrebuje, staci 1x mesicne, kdyz budete k vareni stridat maso a vnitrnosti, a ze zeleniny treba mrkev, tak rybi tuk pridavat nemusite. Olejem klidne uz hotovou "kasi" v misce zakapnout olejem klidne muzete.

13.2.2016 23:30
Monika28

XXX.XXX.23.108

Super. Díky za rady. já se v tom vůbec nevyznám vždycky jsem dávala jen granule. Tak vůbec nevím jak srovnat ty poměry aby to měly nějak vyvážené..

13.2.2016 23:32

Monika28 napsal(a):
Super. Díky za rady. já se v tom vůbec nevyznám vždycky jsem dávala jen granule. Tak vůbec nevím jak srovnat ty poměry aby to měly nějak vyvážené..

Napisu Vam zpravu.

14.2.2016 14:04
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Monika28 napsal(a):

Jaké granule měl pes do ted? Ono to krmivo je strašně moc důležité, nekvalitní strava se na psovi prostě podepíše

14.2.2016 17:49
Monika28

XXX.XXX.23.108

Právě, že úplně ty obyč levné. Dřív jsme jim kupovaly Proplan a myslím si, že ty packy si kousal taky, ale právě jsme dávaly hlavně kuřecí. Tak chci teď zkusit tyhle..

14.2.2016 17:54
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Monika28 napsal(a):
Právě, že úplně ty obyč levné. Dřív jsme jim kupovaly Proplan a myslím si, že ty packy si kousal taky, ale právě jsme dávaly hlavně kuřecí. Tak chci teď zkusit tyhle..

Tak je zkuste, jestli pes žral marketovky kde jsou 4% masa tak brit bude pro psa super změna. ono to chce fakt zkusit,3kg sežere za chvilku ne? Naše problémy teda nemá ale už vyzkoušela kde co a nic moc, až ted acanu ta jí chutná hodně, vždy vymete misku sotva se otočim

14.2.2016 21:04
Monika28

XXX.XXX.23.108

3KG to maji tak na 4 dny;) Objednala jsem 8kg a uvidíme jestli se to zlepší. Pak se vrhnem kdyžtak na to vaření...

14.2.2016 23:10
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Monika28 napsal(a):
3KG to maji tak na 4 dny;) Objednala jsem 8kg a uvidíme jestli se to zlepší. Pak se vrhnem kdyžtak na to vaření...

naše má něco přes 1kg na měsíc . No ono se to neprojeví hned chce to tim krmit nějakou dobu

15.2.2016 12:55
Monika28

XXX.XXX.23.108

No tak to je pak sranda kupovat kvalitní granule Nee já s tím počítám, že je budu dávat tak dva měsíce a pak uvidíme. Věřte mi, že dneska už bych se víc rozmýšlela jestli pořídit takhle velkého psa.. Když jsem si ho tenkrát pořizovala tak jśem bohužel vůbec nebrala v potaz, že může mít takovéhle problémy..

15.2.2016 14:36
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Monika28 napsal(a):
No tak to je pak sranda kupovat kvalitní granule Nee já s tím počítám, že je budu dávat tak dva měsíce a pak uvidíme. Věřte mi, že dneska už bych se víc rozmýšlela jestli pořídit takhle velkého psa.. Když jsem si ho tenkrát pořizovala tak jśem bohužel vůbec nebrala v potaz, že může mít takovéhle problémy..

No právě no, u větších psů a to vy nemáte ty maxi tak je jasné že žrádlo bude stát mnohem víc , ale zase kvalitní šampony zrovna levné nejsou, má dražší než já

15.2.2016 16:52
Monika28

XXX.XXX.23.108

No jo teď už se s tim musíme nějak poprat Jo jo šampóny jsme taky kupovali dražší než máme my. Je to děs

15.2.2016 20:31
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Monika28 napsal(a):
No jo teď už se s tim musíme nějak poprat Jo jo šampóny jsme taky kupovali dražší než máme my. Je to děs

No když jsme viděla cenu a ještě kondicioner, snad to vydrží alespon dlouho . I proto jsme řekli že malé plemeno, to uživíme kdykoliv ale brit je myslim slušný kompromis ale naše je teda extra vybíravá navíc hledat menší granulky to je taky složité

16.2.2016 11:23

, Granule brit care jsou docela dobré, sama jimi svého psa krmím.K tomu samozřejmě přidávám maso, zeleninu, ovoce, tvaroh, vejce, sýry přílohy jako rýže, těstoviny brambory, pečivo. Ale na tohle jsme najížděli postupně, zpočátku byl pes jen na granulích a pankreolanu. Nechtěla sem se smířit s tím že to bude nemocný chudák a postupně sem ho rozkrmila na zdravé zvíře které zvládne sežrat bez následků téměř cokoliv. Je jedno jestli je to přemrzlé ovoce co najde na zahradě, chcíplá myš nebo třeba papriková klobása a klidně to zapije vodou ze špinavé louže. Moc nevěřím na alergie, všechno je to o návyku. Jinak problémy se srstí podle mě způsobuje hlavně koupání psů. Nikdy v životě za 45 let jsme nevykoupala v šamponu psa. Mí psi se nikdy v životě nekoupali jinde než v rybníku a nikdy netrpěli na kožní nemoce. Zánět zvukovodu chce nejprve přeléčit surolanem a poté pokračovat v údržbě uší pravidelným čištěním propolisovou tinkturou nebo aloe vera>.

16.2.2016 11:28
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

, Granule brit care jsou docela dobré, sama jimi svého psa krmím.K tomu samozřejmě přidávám maso, zeleninu, ovoce, tvaroh, vejce, sýry přílohy jako rýže, těstoviny brambory, pečivo. Ale na tohle jsme najížděli postupně, zpočátku byl pes jen na granulích a pankreolanu. Nechtěla sem se smířit s tím že to bude nemocný chudák a postupně sem ho rozkrmila na zdravé zvíře které zvládne sežrat bez následků téměř cokoliv. Je jedno jestli je to přemrzlé ovoce co najde na zahradě, chcíplá myš nebo třeba papriková klobása a klidně to zapije vodou ze špinavé louže. Moc nevěřím na alergie, všechno je to o návyku. Jinak problémy se srstí podle mě způsobuje hlavně koupání psů. Nikdy v životě za 45 let jsme nevykoupala v šamponu psa. Mí psi se nikdy v životě nekoupali jinde než v rybníku a nikdy netrpěli na kožní nemoce. Zánět zvukovodu chce nejprve přeléčit surolanem a poté pokračovat v údržbě uší pravidelným čištěním propolisovou tinkturou nebo aloe vera>.

Nekteri psi se proste casto koupat musi-mam takove 3. Jsou to dlouhosrsta plemena a kvalitni kosmetika pomaha udrzovat srst.Takze koupu a zadnou alergii nemame

16.2.2016 11:55

Lexaurin napsal(a):
Nekteri psi se proste casto koupat musi-mam takove 3. Jsou to dlouhosrsta plemena a kvalitni kosmetika pomaha udrzovat srst.Takze koupu a zadnou alergii nemame

Presne, nekteri psi se proste koupat musi.

16.2.2016 12:23
Markéta80

XXX.XXX.176.2

No právě, bez koupání nevim jak by vypadala a je fakt že po koupání se češe mnohem lépe

16.2.2016 15:07
Monika28

XXX.XXX.23.108

Noo tak to naši se musí koupat taky a to nejsou dlouhosrstý. Když jsou v tomhle počasí na zahradě a pak je člověk chce vzít domů tak se občas vykoupat musí A s tím, že nevěříte na alergie tak mému psovi bude letos 9 let takže měl dost času si zvykat na stravu. A věřte, že to není jen o tom. kdybyste viděla jak teď vypadá tak byste věřila, že to nebude asi jen o zvyku.

Love vera

17.2.2016 19:35
Love vera

XXX.XXX.68.148

Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)

Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.

20.2.2016 21:58
MlsnáTlapka.cz

XXX.XXX.240.27

Kvalitní (a samozřejmě dražší) krmivo se pro pejskovo zdraví určitě vyplatí.

21.2.2016 09:49

..."hledat menší granulky to je taky složité"...
Brit care pro malá plemena jsou tak malé, že je možné zaměnit je s kočičími ( omylem ).

27.2.2016 13:03
Monika28

XXX.XXX.23.108

Tak jen dávám info. Po granulích a aplikaci pipety Advocate jsou pejskovi uši o mnoho lepší! A packy mi přijde také lepší. Tak doufám, že jsme na to káply Jen mě zaráží, že za celá léta žádného veta nenapadlo, že to může být nějaký parazit! Pořád jen alergie, udělejte testy, kupte u nás nejdražší granule... Přijde mi, že jim jde jen o peníze.

27.2.2016 13:29
umpa.lumpa

XXX.XXX.54.225

A to máte psy, kteří jsou s Vámi doma, spí na gauči nebo v posteli? Si neumím představit, že se nějaký expert vyválí v lidském exkrementu a já ho pak jen sjedu vodou. Fůůůůůj.

27.2.2016 20:21
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Monika28 napsal(a):
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s těmito granulemi pro alergiky? Můj pes se dost drbe a trpí na záněty uší. Dosud byl krmen obyčejnými levnými granulemi. Tak chci zkusit jestli tyhle pomůžou..

Já tím krmila starou fenku a po 2 měsících byla zarostlá jako medvídě. Předtím byla srst taková prořídlá, jemná, tak jak to u starších psů je a po 2 měsících krmení jehněčím s rýží byla zarostlá krasavice

Přidejte reakci

Přidat smajlík