Uživatel s deaktivovaným účtem

conie
napsal(a):
..a mějte se rádi jako naše smečka...
Teda conie, to je něco nádherného, nedovedu si představit svoji fenu vedle kočky, takhle to naaranžovat, kočka by skákala po lustru. Moc krásné fotky, máte hezké zvířátka. Kéž by, se k sobě takto chovali i lidi.
napsal(a):
Teda conie, to je něco nádherného, nedovedu si představit svoji fenu vedle kočky, takhle to naaranžovat, kočka by skákala po lustru. Moc krásné fotky, máte hezké zvířátka. Kéž by, se k sobě takto chovali i lidi.
Fotky fakt nejsou aranžované, kocour je trošku trumbelín, strašně rád se mazlí, když lidi nemají čas či náladu, mazlí se se psy. Moje holky jsou zvyklé, že číči jsou součástí domácnosti. Některé je milují, některé jen trpí, ale žádná neublíží. Ani kočkám, ani našim slepicím, prostě ničemu, co je naše.

Naaranžované, jsem myslela, jako tak všichni pospolu. To máte super zvířata, já mám právě jen tu jednu ovčandu, kočky chodí vedle u souseda na zahradě a ta jak je vidí, by zbořila plot. Vlastní kočky nemáme.
Love vera

XXX.XXX.68.148
Hello good day i am happy to connect with you my name is vera i will be happy to Talk to you please send me mail so that you will know me more pleasure to read from you thanks
(verazokaya@hotmail.com)
Dobrý deň, dobrý deň Som rád, že sa s vami spojiť volám sa vera Budem rád s vami hovoriť, prosím pošlite mi e-mail, takže mi bude vedieť viac potešenie čítať z vás vďaka.