Pppppppp

XXX.XXX.228.21
Barvení stříhání ale jako extrém. Jediny co se mi ne líbilo ale zaujalo byla ta panda vypadala jako opravdová ale jinak podle mě ty lidi na něčem jedou
Uživatel s deaktivovaným účtem

fikovnice
napsal(a):
Hned jsem si to myslela... Jsem zvědavá, kdy tato "móda po emericku" dorazí i k nám, pokud už nedorazila!
Je to tak 5 let, co jsem potkala slečnu s napůl modrým (jinak bílým) pudlem. Všeobecně asi žádný šlágr, i turisté koukali buď s despektem, nebo se jí smáli.
napsal(a):
Je to tak 5 let, co jsem potkala slečnu s napůl modrým (jinak bílým) pudlem. Všeobecně asi žádný šlágr, i turisté koukali buď s despektem, nebo se jí smáli.
Ještě že tak. Myslím, že lépe by slečna udělala, kdyby si napůl namodro nabarvila palici sobě.

fikovnice
napsal(a):
Ještě že tak. Myslím, že lépe by slečna udělala, kdyby si napůl namodro nabarvila palici sobě.
Nedejte se mýlit, nedávno byl v tv nějaký "VIP" ( mě tedy veledůležitý nepřipadal, viděla jsem ho prvně) ve psím salonu, kde mu taky upravovali psa, pamatuju si jen, že mu lakovali drápky na žluto, aby mu to ladilo s mašlema a oblečkem. Tak všeho do času, ono to k nám taky dojde.
fikovnice
napsal(a):
Hned jsem si to myslela... Jsem zvědavá, kdy tato "móda po emericku" dorazí i k nám, pokud už nedorazila!
Ono to tak taky není běžné, šlechtění barev psů ano, ale jejich barvení ne.
To jen zase drsní Češi si honí ego na drsných protiamerických výrocích.
To je jako kdyby v Americe vysílali jeden díl Top Star magazínu a všichni Američani by si začali myslet, že všichni Češi jsou takoví...
napsal(a):
Nedejte se mýlit, nedávno byl v tv nějaký "VIP" ( mě tedy veledůležitý nepřipadal, viděla jsem ho prvně) ve psím salonu, kde mu taky upravovali psa, pamatuju si jen, že mu lakovali drápky na žluto, aby mu to ladilo s mašlema a oblečkem. Tak všeho do času, ono to k nám taky dojde.
Ach jo, to je smutný...
Ale ještě mnohem horší mi přijde amputace posledních článků prstů u koček, aby nedrápaly nábytek. Připraví tím tak kočku o její přirozenost! Toto až k nám dorazí, tak !
napsal(a):
Btw, kdo to teda byl - ten veledůležitý?
imattree
napsal(a):
Ono to tak taky není běžné, šlechtění barev psů ano, ale jejich barvení ne.
To jen zase drsní Češi si honí ego na drsných protiamerických výrocích.
To je jako kdyby v Americe vysílali jeden díl Top Star magazínu a všichni Američani by si začali myslet, že všichni Češi jsou takoví...
OK, beru Váš první argument. Moje chyba, že jsem se domnívala, že tato šílenost pochází z USA a je tam nějak extra rozšířena.
Neberu ale, že si "honím ego na drsných protiamerických výrocích", bylo-li to myšleno na mě. Jednak jsem to nenapsala nějak drsně a druhak - ač s mnoha kroky USA nesouhlasím - tak rozhodně nejsem žádná fanatická antiUSAčka (fuj - to je děsný slovo, ale nic jinýho mě teď nenapadá ).
fikovnice
napsal(a):
Ach jo, to je smutný...
Ale ještě mnohem horší mi přijde amputace posledních článků prstů u koček, aby nedrápaly nábytek. Připraví tím tak kočku o její přirozenost! Toto až k nám dorazí, tak !
Nedorazí. Tady je to na rozdíl od USA výslovně zakázané zákonem a veterinář by si koledoval o odebrání licence. Někde jsem četla, že kočky po amputaci drápků mívají problém s hygienou a častěji než jiné končí v útulku nebo jsou rovnou utracené. Prsty jsou prý po amputaci posledního článku citlivé a při hrabání bolí, co si kočky spojí s toaletou a začnou vykonávat potřebu mimo ní.
Co se týče barvení psů, není příliš rozšířené ani v Americe, je to spíše záležitost stříhačských soutěží nebo střihů pro prezentační účely. Je to totéž jako s účesy pro kadeřnické soutěžní přehlídky. Také v tom ve skutečnosti prakticky nikdo neběhá po ulici.
fikovnice
napsal(a):
Nefunguje mi TV, tedy přesněji jsem ráda, že mi nefunguje a ani se ji už asi rok nesnažím opravit, ale o co šlo? Nějaké šílené střihy? Barvení?
S TV jsem natom stejně , akorát my ji máme odpojenou od doby co se započala rekonstrukce obýváku a ani mi nechybí, kdyby byla zapojená tak bych ji musela vyhodit z okna co je tam za kraviny.A dost na tom že je u svý TV věčně nasádlený skorotchán .Mě stačí ty blbosti co jsou na netu .
fikovnice
napsal(a):
OK, beru Váš první argument. Moje chyba, že jsem se domnívala, že tato šílenost pochází z USA a je tam nějak extra rozšířena.
Neberu ale, že si "honím ego na drsných protiamerických výrocích", bylo-li to myšleno na mě. Jednak jsem to nenapsala nějak drsně a druhak - ač s mnoha kroky USA nesouhlasím - tak rozhodně nejsem žádná fanatická antiUSAčka (fuj - to je děsný slovo, ale nic jinýho mě teď nenapadá ).
To druhé bylo myšleno tak nějak obecně.