Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
Eliška0011
napsal(a):
Dobrý den, mám fenečku jack russell je jí 5 měsíců a dnes jí kopl do čumáčku kůň (nic velkého) ale tekla jí krev a má čumák oteklí. Mám ji někam vzít nebo se s tím srovná sama? Děkuji za radu.
Neberte ji někam, vemte ji k veterináři! Může mít klidně zlomeninu lebky, nebo jiné vážné zranění
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
A ideálně na veterinu, kde mají rtg!
Eliška0011
napsal(a):
Dobrý den, mám fenečku jack russell je jí 5 měsíců a dnes jí kopl do čumáčku kůň (nic velkého) ale tekla jí krev a má čumák oteklí. Mám ji někam vzít nebo se s tím srovná sama? Děkuji za radu.
Eliško, předem se omlouvám, ale k tomuhle se přímo vnucuje zdejší oblíbená odpověď "moment, mrknu se do křišťálové koule"...
Mohlo se něco stát a nemuselo se stát vůbec nic - to je asi jako když někdo spadne z kola- může být jenom odřený anebo skončit na ARO.
Vzala bych jí raději na veterinu, pro jistotu. A pro příště bych byla opatrnější, mám skoro stejně malé i staré štěně u koní...respektu ke koňským kopytům se asi jinak než špatnou zkušeností nenaučí, ale zas aby to nebyla poslední zkušenost v jeho životě.
Dokud fenečka nebude mít dobré přivolání, volně bych jí ke koním nepouštěla. Jack russel je přecejen mrňous.