Take u vas funguji? U nas napriklad:
1.jdu po ceste podel silnice, za celou dobu skoro zadne auto. Dochazime se pse. K prechodu, vyroji se auta ze vsech smeru
2.to samy sousedi.. nejradej projdu barakem bez jejich asistence. Nikde nikdo, zapnu bundu, nazuju boty a uz je slyset jak nekde cvaknou dvere,.. nejvic me fascinovali sousedi s.holcickou, co se bala psu (nastesti z toho sama vyrostla), kteri byli zastanci obouvani a dooblikani deti na stolicce.prede.dverma.. uvaaaa.
3.mam rada.kdyz vim, ze pes ma cerstvou cistou vodu... vymenim ji vodu, dam cersrvou.. nic.. hodinka.. nic.. lehnu do postele, pes se zvedne a jde se napit.
nexxi
napsal(a):
1.jdu po ceste podel silnice, za celou dobu skoro zadne auto. Dochazime se pse. K prechodu, vyroji se auta ze vsech smeru
2.to samy sousedi.. nejradej projdu barakem bez jejich asistence. Nikde nikdo, zapnu bundu, nazuju boty a uz je slyset jak nekde cvaknou dvere,.. nejvic me fascinovali sousedi s.holcickou, co se bala psu (nastesti z toho sama vyrostla), kteri byli zastanci obouvani a dooblikani deti na stolicce.prede.dverma.. uvaaaa.
3.mam rada.kdyz vim, ze pes ma cerstvou cistou vodu... vymenim ji vodu, dam cersrvou.. nic.. hodinka.. nic.. lehnu do postele, pes se zvedne a jde se napit.
"3.mam rada.kdyz vim, ze pes ma cerstvou cistou vodu... vymenim ji vodu, dam cersrvou.. nic.. hodinka.. nic.. lehnu do postele, pes se zvedne a jde se napit."
To nám ta naše zvířata dělají z lásky a ze starostlivosti o nás. Dopřávají nám více pohybu, více efektivnosti, bdělosti a soustředěnosti!
A jeste delaval od bejvalyho jezvcik.. kdyz byly mrazy tak s nama bejval vevnitr a.ja svou cubinu byla zvykla v noci vencit - kdyz jsem se vzbudila ja, ze potrebuju na zachod, poustela jsem.ji na zabradu, az jsem sla z wc, zase jsem ji pustila dovnitr. Jezevcik spal.rikam mu jestli nechce ven kdyz jde ta moja.. ani se nepohnul. Kdyz se moja vratila, zkousim to znova, jestli nechce ven.. nic.. zacnu usinat, seskoci z kresla a zacne me budit, ze si to vlastne.rozmyslel...
Uživatel s deaktivovaným účtem

nexxi
napsal(a):
Tak bod č.1 znám taky z vlastní zkušenosti
Kráčím ladným krokem hlavní třídou v čisťounkém úboru s načesaným, vzorně si vykračujícím psíkem. Nepotkáme ani nohu od židle.
Zablácená a rozcuchaná se plížím zadními uličkami spolu se špinavou koulí chlupů, která se během pár vteřin stihla naparfémovat lidským ehm výměškem a shnilými vnitřnostmi vyvržené ryby. Potkáme veškeré sousedy a známé nevyjímaje pomlouvačnou tetičku z třetího kolena a všichni si strááášně chtějí pokecat...
Gerhild
napsal(a):
Kráčím ladným krokem hlavní třídou v čisťounkém úboru s načesaným, vzorně si vykračujícím psíkem. Nepotkáme ani nohu od židle.
Zablácená a rozcuchaná se plížím zadními uličkami spolu se špinavou koulí chlupů, která se během pár vteřin stihla naparfémovat lidským ehm výměškem a shnilými vnitřnostmi vyvržené ryby. Potkáme veškeré sousedy a známé nevyjímaje pomlouvačnou tetičku z třetího kolena a všichni si strááášně chtějí pokecat...
Toto velmi podobné, se mi stalo v pátek. Už se začínalo smrákat, muž ukončil tenisový zápas, já klečím v záhonku, tepláky, které jsem nosila se psem a je na nich hnusný mastný flek, jak mi tam bimbá kapsička na kokinka, si říkám, že na plazení se v zahradě ještě dobré, dosviním je - takže tam přibily ještě další fleky od bláta, nějaké seno z kytek... Muž: mohla by jsi zaběhnout k našim naproti pro buchty(když tam dali před dvěma dny konečně lávku přes potok) k té polévce, co jsi uvařila, já se jdu vysprchovat. Tak se tedy ztěžka zvednu, vestu na zádech natrženou od nějaké větve..však je to ke tchánům sotva 300m, jen kolem potoka, kde chodím prakticky jen já a občas nějaký pejskař. Jdeme se psem, scházíme malý kopeček a ze zatáčky se vynoří berňák. Myslela jsem, že je to jiný. Když jsem uslyšela zařvat Maxi ke mně, došlo mi, že je to ten, co se s ním naši psi už servali(on je trochu nevrlý, ale jen, když jde s páníkem) Teď šli oba: starosta sousední obce i s paní. V prvé řadě jsem musela klidnit psy, po odchycení obou všema zůčastněnýma, jsme se dali do řeči a mne začalo polévat horko, když jsem si uvědomila, jak to vypadám. No, říkali mi, že mne zprvu ani nepoznali
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Jo, zákony schálnosti fungují všude...
Zrovna včera, jdu se psama, bylo nádherně, tak jdem a fakt jak na schvál se mi psiska sami stavěli do výstaních postojů, tak pěkně různě natáčeli a já sem zas byla bez foťáku...
Jakmile sebou vezmu foťák, tak psiska vyfotit je nadlidský výkon...
Dneska jsem po 150 letech vytahla stopovačku, jako že je to jaro, aby třeba fena někde nevypíchla nějaké zvíře od mláděte a podobně. Jinak nezdrhá, zvěř nepronásleduje, ale prostě vyčmuchá, vyplaší.15km nic, žádné zvíře, vláčíme stopovačku se vším pohodlím, co k tomu patří. Na kraji města odepínám, motám a zajíc a vyjíždějící myslivci. Tak jsem si poslechla. Dobře mi tak. Při mém štěstí se mi teď ta stopovačka v pračce tak neskutečně zamotá, že jí zas vzteky 150 let nevytáhnu.
KiraDingova
napsal(a):
Můj pes zásadně vykonává potřebu na chodníku při největší koncentraci kolemjdouchích, a to i když se vracíme z hodinové procházky lesem. A k té vodě v misce, já jsem třeba radši, když se napije až po čase, než když jde hned chlemtat tu chlorovou vodu z kohoutku.
Jo to mi připomíná - ta naše po celodenním lítání po letenských parcích, kdy neměla pro kamarády a sourozence na nic čas, hodila pěkný poloměkký před hlavním vchodem do stadionu. A to jsem si říkala, je vylítaná, obejdem ještě nějaké pamětihodnosti.

Aliens_II
napsal(a):
Není to úplně zákon schválnosti, ale včera v noci jsem na "tajňačku" pustil třeštidlo v parku na volno. A co byste řekli? Dotáhla si v hubě ježka. Celá namachrovaná. A pak na mě čučela, co jako blbnu, když ji ho beru. Takže schválnost. Pustíš, tak počítej, že si něco pořídím, ulovím.
No tak já, kdybych zvládla nést v hubě ježka, tak bych teda byla namachrovaná
Já tahala feně z huby na zahradě černou ponožku (alespoň to jsem si myslela)...vyklubalo se z toho torzo zakousnutého kosa...prima překvápko
Aliens_II
napsal(a):
Není to úplně zákon schválnosti, ale včera v noci jsem na "tajňačku" pustil třeštidlo v parku na volno. A co byste řekli? Dotáhla si v hubě ježka. Celá namachrovaná. A pak na mě čučela, co jako blbnu, když ji ho beru. Takže schválnost. Pustíš, tak počítej, že si něco pořídím, ulovím.
Představte si, minulé léto jsem na kraji města našla úplně nové pracovní rukavice. Jak jsem šla, viděla jsem na silnici ježka, tak jsem si řekla, to je osud. Ježka jsem za pomoci rukavic přemístila známým do zahrady. Pak druhého. Třetího. Měla jsem z toho takový dobrý pocit! Později mi známá referovala, že měli přivezeného psa na krytí, ale nic z toho nebylo, že akorát furt honil po zahradě ježky.
tapina
napsal(a):
Představte si, minulé léto jsem na kraji města našla úplně nové pracovní rukavice. Jak jsem šla, viděla jsem na silnici ježka, tak jsem si řekla, to je osud. Ježka jsem za pomoci rukavic přemístila známým do zahrady. Pak druhého. Třetího. Měla jsem z toho takový dobrý pocit! Později mi známá referovala, že měli přivezeného psa na krytí, ale nic z toho nebylo, že akorát furt honil po zahradě ježky.
To je taky dobrá schválnost házet do zahrady ježky někomu, kdo má psy! :-D :-D.

Tapina, ježci a krytí -
Můj pes měl párkrát za život průjem, tak musel i v noci. Potud normálka. Jenže... Měla jsem souseda, který se mi děsně líbil. Přes den jsem ho většinou nepotkala, ale když jsem letěla venčit pozdě večer nebo hodně brzy ráno, v pyžamu s vizáží rozcuchaného bezdomovce, tak jsem ho just potkala vždycky.
napsal(a):
Tapina, ježci a krytí -
Můj pes měl párkrát za život průjem, tak musel i v noci. Potud normálka. Jenže... Měla jsem souseda, který se mi děsně líbil. Přes den jsem ho většinou nepotkala, ale když jsem letěla venčit pozdě večer nebo hodně brzy ráno, v pyžamu s vizáží rozcuchaného bezdomovce, tak jsem ho just potkala vždycky.
Tak holt pokud to dopadlo, mohla jste mít radost, že ve Vás opravdu viděl tu krásnou duši. Pokud ne, tak za něj ani ten prd Vašeho psa nestál ;-).
Aliens_II
napsal(a):
To ji nepopíchal?
Když je tu řeč o ježcích, vzpomněla jsem si na fotku mojí fenky.Bohužel už není mezi námi.

litanie
napsal(a):
Když je tu řeč o ježcích, vzpomněla jsem si na fotku mojí fenky.Bohužel už není mezi námi.
tapina
napsal(a):
tapina
napsal(a):
...tak já jsem na svátky onemocněla, ale toto mě aspoň na chvíli totálně dostalo!
tapina
napsal(a):
Ty rukavice prostě byly, jak já říkávám, nikoli osud, ale znamení! Že máte vykonat ne jeden, ale hned několik dobrých skutků!
napsal(a):
Tapina, ježci a krytí -
To je pěkná asociace..."Tapina" napíše o ježkovi (co píchá) a krytí...a Vy o nápadníkovi, co se Vám líbil. To jsou super příspěvky!
fikovnice
napsal(a):
To je pěkná asociace..."Tapina" napíše o ježkovi (co píchá) a krytí...a Vy o nápadníkovi, co se Vám líbil. To jsou super příspěvky!
Ta asociace by mě tam vůbec nenapadla Vy jste ale prdlouš (podle vzoru roztomilouš). Tohle Vaše slovo mi udělalo minimálně na 2 dny radost. Tak aspoň jsem Vám to trochu oplatila s těmi ježky. Ať je brzo líp!
tapina
napsal(a):

Aliens_II
napsal(a):
Ne e. Stočil se do kuličky a nesla si jej v tlamě. Taky jsem se divil. Je to potvora no.
Ráno ale už tam nebyl, tak to beru tak, že jsme jej trochu odmigrovali.
Bacha, mívají dosti blech.
tapina
napsal(a):
Ta asociace by mě tam vůbec nenapadla Vy jste ale prdlouš (podle vzoru roztomilouš). Tohle Vaše slovo mi udělalo minimálně na 2 dny radost. Tak aspoň jsem Vám to trochu oplatila s těmi ježky. Ať je brzo líp!
Moc díky! Mně dělá radost celé vlákno "Kocourkův výcvik" (= nenápadné PR )...

Aliens_II
napsal(a):
Tak bral jsem ji ho z huby, když přiběhla a když se vzal tak nějak "fikaně", úplně nepíchal. Něco jako fakýr ležící na hřebících. Bych to srovnal. Ale na zemi jsem ještě zkoušel, zda žije a to jsem se popíchal.
K te zkousce, jestli zije: Uz je to celkem davno. Jdu napodzim vecer po ulici, u kraji silnice vidim jezka stoceneho jen tak napul. Tak do nej jdu "dloubnout" jestli zije, on hbite vyskoci, cvakne zuby, a pelasi pryc... Bych cekala jinou reakci, od jezka.
Zakon schvalnosti funguje 100% i u nas. Rano beham s psici po parku snad dvacet minut, a premlouvam, aby se vykadila. Konecne to vzdam a jdem domu. Ulice zcela prazdna, jen na predzahradce restaurace snida skupinka turistu. Fenka, asi metr prede mnou, se v mziku nahrbi a driv nez k ni stacim priskocit a odtahnout jinam vyprodukuje pomerne objemnou hromadku primo pred rodinou s detmi, pochutnavajicimi si na palacinkach se zmrzlinou.
tapina
napsal(a):
...bez humoru bych nemohla žít, tak jen doufám, že jsem neurazila "Ollie". To bych nerada.
Sice trocju jiné zvíře než pes ale nedalo mi to nepřidat sem jednu už pár let starou příhodu, doufám že nevadí:) Měli jsme doma dvě potkanky(dnes již nežijí). Jednou se takhle vrátíme domů a zjistíme, že horní dvířka klece, která doteď něuměly otevírat(boční byly již zajištěny protože ty se předtím otevírat naučily) jsou dokořán, jedna potkaní spolubydlící sedí a čučí ven, druhá je fuč.
Okamžitě jsme se dali do hledání ji hledat načež jsme uslyšeli zvuky které byly neklamnou známkou její přítomnosti odkudsi z gauče, tak to tam jsem prohledatt a milá potkanka byla velice brzy nalezena, čímž se dostávám k zákonu schválnosti. V té době bylo na gauči i v okolí vyskládáno spoustu plyšáků( máme pro ně tak trochu slabost, takže kromě ještě z dětství jich s námi "bydlí ještě spoustu dalších darovaných, koupených i lidmi z okolí nechtěných) různých velikostí, barev i ceny.
Uprchlá potkanka si usmyslela, že si ustele uvniítř jednoho z nich, a k tomuhle účelu si vykousala díru jako pěst do boku největšího a nejdražšího z nich, plyšového tygra kterým jsme si uděliali radost při stěhování se od rodičů(jedno z mála období kdy sme si mohli takový větší dárek dovolit po finanční stránce:D) a který stál skoro 5000Kč. Všichni ostatní plyšáci, vybavení bytu i cokoliv dalšího bylo naprosto nepoškozeno, ale na dvířka byl hend následující den raději pořízen malý visací zámeček.
Icey
napsal(a):
Sice trocju jiné zvíře než pes ale nedalo mi to nepřidat sem jednu už pár let starou příhodu, doufám že nevadí:) Měli jsme doma dvě potkanky(dnes již nežijí). Jednou se takhle vrátíme domů a zjistíme, že horní dvířka klece, která doteď něuměly otevírat(boční byly již zajištěny protože ty se předtím otevírat naučily) jsou dokořán, jedna potkaní spolubydlící sedí a čučí ven, druhá je fuč.
Okamžitě jsme se dali do hledání ji hledat načež jsme uslyšeli zvuky které byly neklamnou známkou její přítomnosti odkudsi z gauče, tak to tam jsem prohledatt a milá potkanka byla velice brzy nalezena, čímž se dostávám k zákonu schválnosti. V té době bylo na gauči i v okolí vyskládáno spoustu plyšáků( máme pro ně tak trochu slabost, takže kromě ještě z dětství jich s námi "bydlí ještě spoustu dalších darovaných, koupených i lidmi z okolí nechtěných) různých velikostí, barev i ceny.
Uprchlá potkanka si usmyslela, že si ustele uvniítř jednoho z nich, a k tomuhle účelu si vykousala díru jako pěst do boku největšího a nejdražšího z nich, plyšového tygra kterým jsme si uděliali radost při stěhování se od rodičů(jedno z mála období kdy sme si mohli takový větší dárek dovolit po finanční stránce:D) a který stál skoro 5000Kč. Všichni ostatní plyšáci, vybavení bytu i cokoliv dalšího bylo naprosto nepoškozeno, ale na dvířka byl hend následující den raději pořízen malý visací zámeček.
Jo, to je naprosto normální. Naše fenka ve svém kousacím obdoubí kousala zásadně drahé věci a jedině manželovy. Když jsem byla v práci, uvědomila jsem si, že jsem si neuklidila své nové polobotky. Už jsem se s nimi v duchu rozloučila. Zůstaly netknuty, ovšem odnesla to manželova kožená aktovka, kterou si před odchodem schoval do skříně. Bohužel ji taky nezamkl.
Jo schválnosti, to známe.
Taky většinou když odcházím z baráku ještě čistá tak nepotkám nikoho a když se vracím domů celá od bahna, tak je najednou venku půl vesnice :-D
Nebo minule na cvičáku - přijela jsem celá nadšená, že jsem psa konečně naučila štěkat na povel (dost dlouho jsem ho nemohla vůbec rozštěkat). Trénovala jsem to před tím doma, venku, na návštěvě a už to uměl. Na cvičáku se jdu pochlubit výcvikářce, že už konečně umí štěkat, no ona že super a ať se předvedeme. Pes na mě koukal, jako kdyby povel "štěkej" slyšel poprvé v životě No, chvíli jsme ho nechaly být a nakonec si teda vzpomněl
JJ, známe. Jedna známá od nás ze vsi má názor, že psi jsou nadstandard. Nevím co si myslela, když jsem ji cca po roce potkala při cestě ze cvičáku - oni s miminem, nedělní oblečení, načinčaný kočárek a já - gumáky do půl lýtek od bláta, na kalhotech nebyla vidět barva, bunda celá zablácená jako prase a pes na tom nebyl o nic líp. Fakt super. A zrovna celá vesnice na procházce, páč bylo fakt moc hezky
vava69
napsal(a):
JJ, známe. Jedna známá od nás ze vsi má názor, že psi jsou nadstandard. Nevím co si myslela, když jsem ji cca po roce potkala při cestě ze cvičáku - oni s miminem, nedělní oblečení, načinčaný kočárek a já - gumáky do půl lýtek od bláta, na kalhotech nebyla vidět barva, bunda celá zablácená jako prase a pes na tom nebyl o nic líp. Fakt super. A zrovna celá vesnice na procházce, páč bylo fakt moc hezky
JoJo, vždycky vidím, jak mě lidi sjíždí pohledem A to se mi párkrát stalo, že jsem po cvičáku (kdy bylo zrovna fakt blátivo) musela do Lidlu na nákup. To byly teprve pohledy
marcelaamax
napsal(a):
JoJo, vždycky vidím, jak mě lidi sjíždí pohledem A to se mi párkrát stalo, že jsem po cvičáku (kdy bylo zrovna fakt blátivo) musela do Lidlu na nákup. To byly teprve pohledy
Jéé, to jste mi s tím Lidlem připomněla...byli jsme na výletě se psy, asi 50km od nás, takže naštěstí Lidl v cizím městě Už si nepamatuju, jak se to přesně semlelo, ale všichni jsme zapadli do strašného bláta(tuším bylo schované pod rozbředlým sněhem) já dokonce až do půl stehen a zůstala mi v tom bota, takže jsem musela ještě i vnořit ruku, abych ji vylovila, tudíž i bundu jsem měla od bláta až po rameno.Snažila jsem se to pak cestou aspoň odrhnout v závěji. Museli jsme se zpátky zastavit v Lidlu, jelikož nám něco chybělo k večeři. Muž i mamka byli taky jako svině a nikdo neměl na to, tam takhle jít. Tak jsem zatnula zuby a šla. I snědý dělník odkudsi ze stavby, co stál za mnou ve frontě u pokladny, mne sjížděl pohrdavým pohledem
Už jsem to asi jednou psala, ale nedá mi to. Nedělní cvičák - 3 hodiny školky pro štěňata všech možných plemen a velikostí, lehce po dešti. Já od bláta od hlavy po obalené pohory, ale potřebovala jsem se stavit v Globusu, protože cosi chybělo pro odpolední návštěvu. Celou dobu, kdy jsem se pohybovala po prodejně, a že je to pořádná rozloha, mě ve vzdálenosti cca 3 - 5 m následoval příslušník ochranky a nespustil ze mě oči. Teprve když jsme u pokladny platila, viditelně si oddechl, že ta bezdomovkyně už prodejnu opouští. Úžasný zážitek, ale přece si kvůli troše bláta nezajedu 30 km, abych se převlékla.

lesnížínka
napsal(a):
Jéé, to jste mi s tím Lidlem připomněla...byli jsme na výletě se psy, asi 50km od nás, takže naštěstí Lidl v cizím městě Už si nepamatuju, jak se to přesně semlelo, ale všichni jsme zapadli do strašného bláta(tuším bylo schované pod rozbředlým sněhem) já dokonce až do půl stehen a zůstala mi v tom bota, takže jsem musela ještě i vnořit ruku, abych ji vylovila, tudíž i bundu jsem měla od bláta až po rameno.Snažila jsem se to pak cestou aspoň odrhnout v závěji. Museli jsme se zpátky zastavit v Lidlu, jelikož nám něco chybělo k večeři. Muž i mamka byli taky jako svině a nikdo neměl na to, tam takhle jít. Tak jsem zatnula zuby a šla. I snědý dělník odkudsi ze stavby, co stál za mnou ve frontě u pokladny, mne sjížděl pohrdavým pohledem
Tak na tohle jsem měla jednoduchou obranu. Přes rameno vodítko a na něm připnutý koš a všem hned bylo jasné. I když u nás na sídlišti jsem byla známá jak falešný pětník a nikoho už jsem nemohla překvapit. Teď co jsem na vsi a přes zimu tahám s sebou fenu dopravou, tak jen čtu pohledy - už zas jede ta praštěná...

conie
napsal(a):
Už jsem to asi jednou psala, ale nedá mi to. Nedělní cvičák - 3 hodiny školky pro štěňata všech možných plemen a velikostí, lehce po dešti. Já od bláta od hlavy po obalené pohory, ale potřebovala jsem se stavit v Globusu, protože cosi chybělo pro odpolední návštěvu. Celou dobu, kdy jsem se pohybovala po prodejně, a že je to pořádná rozloha, mě ve vzdálenosti cca 3 - 5 m následoval příslušník ochranky a nespustil ze mě oči. Teprve když jsme u pokladny platila, viditelně si oddechl, že ta bezdomovkyně už prodejnu opouští. Úžasný zážitek, ale přece si kvůli troše bláta nezajedu 30 km, abych se převlékla.
Já teda ne od psů, ale jely jsme z kámoškou od koní...špína a smrad, nějaké to seno v rozčepýřených vlasech...potřebovaly jsme ještě do krámu než zavřou...vyhrál to kaufland. Už podívaná na parkovišti...přijely dámy v audi Q7 a vylezly jezeďačky k pohledání
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.15.2
Schválnost hned, ze včerejška...
Vždy na vodítku nosím "plonkovou" karabinku, hovníček a odrazku.
Prala sem a tak jsem tohle vodítko hodila do pračky a vzala sem ji jiné. Hovníček a odazku sem si přendala. Karabinku ne.
Jako normálka jdem lesem, před námi lidi se psem, psiska zavolám, připnu, procházíme kolem psa, v pohodě, najednou se Cyron (bšo) o točil a jakože vyrazí za psem a jak nečekaně vyrazil, tak jsem jen viděla jak letí jeho známka kousek od nás a Cyron překvapeně stál pár kroků od nás a nechápavě po mě koukal. No, vyprskla sem smíchy (ten jeho výraz byl k nezaplacení), sebrala známky a koukám, co se stalo - povolilo očko na obojku a tím pádem byl pes bez obojku, obojek bez známek. Tak sem si říkala, no nic, vrazim tam karabinku a doma vyhrabu novej obojek...
No, prd, když karabinka je doma v pračce na druhém vodítku
Tak jsem rozmontovala moje klíče, dostal kroužek od klíčů a došli jsme domů...
napsal(a):
Tak na tohle jsem měla jednoduchou obranu. Přes rameno vodítko a na něm připnutý koš a všem hned bylo jasné. I když u nás na sídlišti jsem byla známá jak falešný pětník a nikoho už jsem nemohla překvapit. Teď co jsem na vsi a přes zimu tahám s sebou fenu dopravou, tak jen čtu pohledy - už zas jede ta praštěná...
Tý jo, díky za typ, to vodítko mě nenapadlo Já mám většinou výcvikovou bundu nebo vestu, ale to každému nedojde
"Zákon schválnosti" co provádí moje fena. Např. jdeme xxx kilometrů, prosím kamarády, ať dají loknout vody z misek svých psů i té mojí, protože nám třeba došla nebo se mi nechce tahat PETka z batohu: nikdy nikdy nikdy se nenapije i když já si myslím, že musí mít žízeň jako trám. Pak jdeme někam na návštěvu a všichni: chudinka, dáme jí mističku s vodou. Říkám: "Pila před deseti minutama, když jsme byli doma, nemá žízeň, to je dobrý". Misku s vodou nakonec dostane a pije a pije, klidně vypije i tak půl litru a ještě se tváří, že nic lepšího nikdy neměla. :-D Přijdu si vždycky jako herodes
Jdu normálně čistit uši, klepe hlavou sotva se dotknu na poličce lahvičky s čističem.. teď máme na zánět v uších jakýsi kapky, co se mají nakapat, ucho promnout, pes zaklepe hlavou, kapky se vytřou..
kapu ráno do ucha, promnu, nic.. promnu podruhý, nic.. tak jdu na druhý ucho.. nakapu, promnu.. nic, promnu podruhý, nic, promnu obě uši zaráz.. nic..

nexxi
napsal(a):
Jdu normálně čistit uši, klepe hlavou sotva se dotknu na poličce lahvičky s čističem.. teď máme na zánět v uších jakýsi kapky, co se mají nakapat, ucho promnout, pes zaklepe hlavou, kapky se vytřou..
kapu ráno do ucha, promnu, nic.. promnu podruhý, nic.. tak jdu na druhý ucho.. nakapu, promnu.. nic, promnu podruhý, nic, promnu obě uši zaráz.. nic..
napsal(a):
Já teda ne od psů, ale jely jsme z kámoškou od koní...špína a smrad, nějaké to seno v rozčepýřených vlasech...potřebovaly jsme ještě do krámu než zavřou...vyhrál to kaufland. Už podívaná na parkovišti...přijely dámy v audi Q7 a vylezly jezeďačky k pohledání
To dělám běžně a už jsem to přestala řešit. Pravidelně se cestou od koní zastavím v Albertu a z bot mi padá hnůj. Jen to auto není audi, nýbrž vozítko pro jezdeďačku - tj. hnůj z něj padá taky

Terven
napsal(a):
To dělám běžně a už jsem to přestala řešit. Pravidelně se cestou od koní zastavím v Albertu a z bot mi padá hnůj. Jen to auto není audi, nýbrž vozítko pro jezdeďačku - tj. hnůj z něj padá taky
No audi není moje, ale kamarádky co jí patří i ty koně...ale je to takovej paradox... ...
nejlepší vždycky bylo, když jsme navážely piliny nebo dělaly seno, pak je taky prima, když se snažíte nahnat z výběhu poníka, co se vyválel v bahně a ten se o vás pěkně otře...no prostě každá bezďačka je proti mě navoněná madam...ale taky mi to neva...koně miluju...jen mě baví nechápavé pohledy lidí...
Nase civavi holka je desna stekna, potkame nove lidi, upozornime je ze je hysterka, steka a beha kolecko a ze se radeji pratelit nebudeme. A ona? Nic, jde se kamaradit. Pak pred domem potkame psa - kamarada u ktereho vim, ze je mensi, takze se ho neboji a bezne si spolu hraji. Co udela? Vysteka ho tak, ze chudak leti az za roh.
V kapsach mivam milion sacku, jeden pes ma rulicku sacku na voditku, druhy ma pamlsky. Ten den uz udelali tolik hromadek, ze musi mit venku i streva. Takze jedno voditko necham doma a v kapse jeste nejaky ten sacek mam.1,2,3 dojdou sacky 4,5.. "Dobry den, je mi to blbe, ale nemate sacek?"
Sousedy v nasem luxusnim dome potkavam ze zasady kdyz jdu v teplakach, jakmile jsem namalovana na podpatkach (coz je casteji) nikde nikdo.
Od svych civav povazuji za schvalnost, kdyz hlidaji stylem. "Stekam na toho chlapa co sedi na svem balkone a ciste nahodou je to tvuj soused, protoze co tam ma co delat!" Sice je velmi rychle umlcim, i tak jsem za idiota.
A nejvetsi schvalnost je od meho civaviho milacka (kluka). "Ja mu nikdy nebudu kupovat oblecky!" No, vyrostla z nej dvoukilova priserecka, co se klepe zimou a garderobu ma vetsi jak ja (rychle si to pocura, takze peru, peru, peru ze se na to nevy...).
Barbora2
napsal(a):
Nase civavi holka je desna stekna, potkame nove lidi, upozornime je ze je hysterka, steka a beha kolecko a ze se radeji pratelit nebudeme. A ona? Nic, jde se kamaradit. Pak pred domem potkame psa - kamarada u ktereho vim, ze je mensi, takze se ho neboji a bezne si spolu hraji. Co udela? Vysteka ho tak, ze chudak leti az za roh.
V kapsach mivam milion sacku, jeden pes ma rulicku sacku na voditku, druhy ma pamlsky. Ten den uz udelali tolik hromadek, ze musi mit venku i streva. Takze jedno voditko necham doma a v kapse jeste nejaky ten sacek mam.1,2,3 dojdou sacky 4,5.. "Dobry den, je mi to blbe, ale nemate sacek?"
Sousedy v nasem luxusnim dome potkavam ze zasady kdyz jdu v teplakach, jakmile jsem namalovana na podpatkach (coz je casteji) nikde nikdo.
Od svych civav povazuji za schvalnost, kdyz hlidaji stylem. "Stekam na toho chlapa co sedi na svem balkone a ciste nahodou je to tvuj soused, protoze co tam ma co delat!" Sice je velmi rychle umlcim, i tak jsem za idiota.
A nejvetsi schvalnost je od meho civaviho milacka (kluka). "Ja mu nikdy nebudu kupovat oblecky!" No, vyrostla z nej dvoukilova priserecka, co se klepe zimou a garderobu ma vetsi jak ja (rychle si to pocura, takze peru, peru, peru ze se na to nevy...).
Zpoza rohu slyším udýchanýho chlapa - "Rambo, ke mně, slyšíš, fuj, opovaž se, Rambo!" Říkám si, proboha, zas nějakej magor s pitbullem na volno. Obešla jsem kvůlu nim blok a stejně jsem se jim nevyhla. A on to byl čivavák. Málem nás sežral
napsal(a):
No audi není moje, ale kamarádky co jí patří i ty koně...ale je to takovej paradox... ...
nejlepší vždycky bylo, když jsme navážely piliny nebo dělaly seno, pak je taky prima, když se snažíte nahnat z výběhu poníka, co se vyválel v bahně a ten se o vás pěkně otře...no prostě každá bezďačka je proti mě navoněná madam...ale taky mi to neva...koně miluju...jen mě baví nechápavé pohledy lidí...
Dneska jsem nebyla tedy nikde se psem, ale pracovala na zahradě a to se mi pak stane, že u oběda mi muž z vlasů vytahuje různé jehličí, suché listí, sem tam větvičky...takže když jsem se česala dneska na pohřeb známému, tak jsem několikrát ještě probírala vlasy, jestli tam něco nemám přimotané v culíku..to by fakt už ani sranda nebyla Stačí, že musím pořád schovávat ruce: ne jen, že je mám pořád doškrábané, flekaté a upracované(onehdá jsem měla na každém prstu krvavý stržený mozol, protože jsme u mamky a bráchou pokládali koberec) ale i nehty mám ulámané až skoro do masa...
tapina
napsal(a):
Zpoza rohu slyším udýchanýho chlapa - "Rambo, ke mně, slyšíš, fuj, opovaž se, Rambo!" Říkám si, proboha, zas nějakej magor s pitbullem na volno. Obešla jsem kvůlu nim blok a stejně jsem se jim nevyhla. A on to byl čivavák. Málem nás sežral
Tady mají nějakou směsku.. jmenuje se Rocky a pochybuju, že váží víc jak dvě kila

nexxi
napsal(a):
Tady mají nějakou směsku.. jmenuje se Rocky a pochybuju, že váží víc jak dvě kila
Další oblíbené jméno takovýhle pejsků je Rambo (u nás trpasličí pudlík)