Fena 3 měsíce od porodu - srst

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.4.2016 20:33
conaf

XXX.XXX.25.154

Dobrý den,
mám fenku,3 měsíce od porodu.
Samozřejmě jsem počítala s tím, že jí srst hodně prořídne, vypadá atd., ale ona jí hlavně strašně zhrubla. :( Z jemňoučké srsti je úplně hrubosrstá...
Vrátí se to časem do normálu?

23.4.2016 20:42
aj

XXX.XXX.5.173

To conaf: Nemám nic k srsti, ale už několikrát jsem si vzpomenula na vaše štěňátko. Jak to s ním vypadá ?

23.4.2016 20:59
aneleh

XXX.XXX.128.47

Je to úplně normální, mně obě holky po štěňatech vylínaly až téměř do krátkosrsta... a srst byla ošklivá a hrubá, po cca dvou měsících se to spravilo a ted už je to ok :).

23.4.2016 21:02
Lexaurin

XXX.XXX.190.168

conaf napsal(a):
Dobrý den,
mám fenku,3 měsíce od porodu.
Samozřejmě jsem počítala s tím, že jí srst hodně prořídne, vypadá atd., ale ona jí hlavně strašně zhrubla. :( Z jemňoučké srsti je úplně hrubosrstá...
Vrátí se to časem do normálu?

Nevim jak u psu, ale moje znama, ktera mela sve vlasy pred detmi takove silene afro, si pochvalovala kdyz se ji po porodech vlasy vyrovnaly a nosila krasne hladke mikado. Pak jsem ji videla s odstupem casu, kdyz uz byly deti vetsi a mela zase to svoje nestastne afro .Myslim, ze, ze to u psu nebude jine, je to otazka hormonu a az se hormony vrati do normalu, vrati se do normalu i srst.

23.4.2016 21:26
conaf

XXX.XXX.25.154

aneleh napsal(a):
Je to úplně normální, mně obě holky po štěňatech vylínaly až téměř do krátkosrsta... a srst byla ošklivá a hrubá, po cca dvou měsících se to spravilo a ted už je to ok :).

Jé, super, tak doufám že to tak bude.

23.4.2016 21:41
conaf

XXX.XXX.25.154

aj napsal(a):
To conaf: Nemám nic k srsti, ale už několikrát jsem si vzpomenula na vaše štěňátko. Jak to s ním vypadá ?

Omlouvám se že jsem pak už nepodala info, ale nechtěla jsem spamovat...
Každopádně,4 lumpíci už jsou 2-4 týdny v nových domovech, zatím to vypadá že jsem všechny majitele vybrala skvěle, všichni jsou z pejsků nadšení, píšou, posílají fotky a zítra máme s 2 sraz.

A k té mojí "kývací" holčičce, se kterou to nevypadalo nic moc? No, doteď nevím cože to je/bylo, ale už to skoro nedělá, jen občas maličko a je to nevýrazné.
Každopádně je naprosto fantastická, nedokážu si představit že by mohla být lepší!
Je neuvěřitelně šikovná a učenlivá, naprosto nebojácná a pohodářská, úžasná holčička!
Tady je její video ve 12 týdnech (což bylo teď v úterý).
https://www.youtube.com/watch?v=pPdiu43yUmI&feature=youtu.be.

Přidejte reakci

Přidat smajlík