Michelin

XXX.XXX.112.72
Ahoj, zajímalo by mě, zda ti, co krmíte své psy syrovým masem, zkrmujete i maso z kanců či kryptorchidů. Nemám na mysli maso z divočáka ale z normálního domácího prasete. Vadí vašim psům samčí pach tohoto masa, nebo ho žeru úplně bez problémů? Díky za Vaše odpovědi.
Michelin

XXX.XXX.10.14
To se nedomnívám že smrdí, to vím. Ke krmným účelům se používá pouze maso z kance u kterého byla provedena zkouška varem a samčí pach byl natolik silný, že toto maso nemohlo byt použito ani do tepelně opracovaných výrobků určenych pro lidskou spotřebu. Tak me jen zajímalo jestli ten smrad psum vadi nebo ne. Stejně tak by mě zajímalo jak by zrali berana nebo kozla. Neb ta capovina už fakt smrdí fest...
Chápu, jak to zadavatelka myslí, ale s masem pro lidskou spotřebu to nemá nic společného. Psi klidně sežerou i mršiny, takže jim nějaký kanec či kozel asi vadit nebude. Mým by ale možná vadil, oni právě i mršiny obcházejí širokým obloukem Smrad z kozla je celkem děsný v říji, mám příbuzné, kolem kterých chodím se psem každé ráno a ti mají chov koz. Když pofukuje, už ten smrad cítím zdaleka doma bych to fakt mít nechtěla
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jedla jsem maso z domácího kance výborně upravené na sekanou. Když se domácí kanec dobře zabije a zpracuje, normálně jde i pro lidi. Nevím proč by ho neměli baštit psi.
Ještě mám jednu perličku ( spíš by se hodila do Když měšťáci...) :
Když jsme zabíjeli kozlíka, divila se sousedka - chalupářka, že to maso může naše psice žrát, když to byl její kamarád.