Cestování se psem na Slovensko

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.5.2016 16:50
Arni

XXX.XXX.111.238

Zdravím, chtěl bych se zeptat co musím mít při cestě na Slovensko, mám pas, pes je očkovaný a čipován. Zajímá mně jestli jsou nějaká zvláštní pravidla při pobytu v CHKO. Děkuji za rady.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2016 21:26
19.5.2016 22:08
knedlyk

XXX.XXX.155.2

Přesně jak píše Megí, každý park má jiné regule. Pokud máte petpass a psi jsou čipováni, pro klid duše bych je opatřila známkou s Vašim telefonním číslem s českou předvolbou a zjistila si kontakt na blízkého veterináře, a pak směle vyrazila. Přeji krásnou dovolenou. Pokud ještě nemáte jasno, kde přesně se vydáte, mé tipy jsou Velká Fatra, Belanské Tatry nebo Bíle Karpaty.

20.5.2016 05:41
Arni

XXX.XXX.10.123

Děkuji za Informace, chystáme se na Sulovské skály. Poprvé s pejskem. Bohužel si včera vytrhl drápek tak to budem muset o nějaký čas odložit.

20.5.2016 06:11
conie

XXX.XXX.206.202

Súlovské skály jsou nádherné, prochodili jsme je před rokem. Psi sem můžou, ale pozor, část se jde po žebřících či skutečně špatně schůdným terénem po skále. My jsme byli bez psů, co jsme viděli, tak u malých je nosili v tašce, batohu či v náručí, jedna bordera to zvládala sama, ale s většími psy se otáčeli a vraceli.

20.5.2016 06:33
Arni

XXX.XXX.10.123

conie napsal(a):
Súlovské skály jsou nádherné, prochodili jsme je před rokem. Psi sem můžou, ale pozor, část se jde po žebřících či skutečně špatně schůdným terénem po skále. My jsme byli bez psů, co jsme viděli, tak u malých je nosili v tašce, batohu či v náručí, jedna bordera to zvládala sama, ale s většími psy se otáčeli a vraceli.

Je tam opravdu nádherně, byl jsem tam už vícekrát. Máme trasu která nám vyhovuje a bude i pro pejska. U rozcestníku kdy se jde vlevo dolů k vodopádu se dáme dolů vpravo a sejde se na louku kde se za vámi objeví krásná scenérie skal. Kdysi tam byla taková roubenka, která tam zůstala po natáčení nějaké pohádky. Bohužel ta měla vyhořet. Všem doporučuji, byl jsem v Tatrách, na Roháčích, několikrát Malá Fatra a Sulovské skály stojí opravdu za vidění. Dají se zvládnout za jeden den.

20.5.2016 15:03
Arni

XXX.XXX.111.238

Ještě vám přidám foto jak to na Sulově vypadá, snad někoho tato lokalita taky zaujme.

Přidejte reakci

Přidat smajlík