Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Neregistrovaný uživatel

19.5.2016 19:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.254

Hezký den, tak stalo se co se stalo, asi jsme vyhráli spor se sousedy a jejich psem, psa někam dali, utratili, nevíme, je klid. Ale je tu věc které jsem se bála a to je takové to nenápadné vyhrožování. Stylem "tak co? Už jste spokojeni? Však boží mlýny melou!" a teď se samozřejmě bojím o své psy, které mám přes den na zahradě a soused tam může cokoliv hodit od sebe z terasy aniž by ho kdokoliv viděl, takže sháním kamery na dům. Máte někdo? Doporučíte? Cena no max 5000.diky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.5.2016 19:10

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Hezký den, tak stalo se co se stalo, asi jsme vyhráli spor se sousedy a jejich psem, psa někam dali, utratili, nevíme, je klid. Ale je tu věc které jsem se bála a to je takové to nenápadné vyhrožování. Stylem "tak co? Už jste spokojeni? Však boží mlýny melou!" a teď se samozřejmě bojím o své psy, které mám přes den na zahradě a soused tam může cokoliv hodit od sebe z terasy aniž by ho kdokoliv viděl, takže sháním kamery na dům. Máte někdo? Doporučíte? Cena no max 5000.diky.

Ach jo s kamerou neporadím, jenom jsem chtěla napsat že s váma soucítím. Taky máme teď novou sousedku a je to pořádná blbka Má agresivního psa a sama je mimo...

Ve vašem případě bych psy ale na zahradě nenechávala. Nevím jestli je to ale reálné.

Neregistrovaný uživatel

19.5.2016 19:22
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.80.254

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ach jo s kamerou neporadím, jenom jsem chtěla napsat že s váma soucítím. Taky máme teď novou sousedku a je to pořádná blbka Má agresivního psa a sama je mimo...

Ve vašem případě bych psy ale na zahradě nenechávala. Nevím jestli je to ale reálné.

To není reálné sice tam jsou, když jsme tam my, ale může tam cokoliv hodit v noci psi to můžou sežrat při ranním venčení. A zase nechci na celý svůj život skončit tak že se budu bát pustit své psy na svou zahradu, proto chci mít tu kameru každý den projet záznam jestli je vše ok.

19.5.2016 22:16
tapina

XXX.XXX.211.209

Toho jsem se přesně bála, i jsem Vám to na původním vlákně psala. No, jestli jste "čistá", musej si to hlavně přemlít oni v hlavě. To nějakej čas trvá. Ať je brzo líp

20.5.2016 07:25

Zkuste psy naučit, aby na zahradě nic nesebrali a nesežrali...já mám teda nenažraný popelnice a velmi volnou výchovu, ale tohle je pro mě pravidlo číslo jedna...i kdyby se tam válel věnec buřtů, tak si ho nevemou...ale alespoň u nás to bylo dlooouhé učení a byli k tomu vedený od štěňat...

Neregistrovaný uživatel

20.5.2016 12:17
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Tak už jsem se dozvěděla co se stalo, jejich pes dostal epilepticky záchvat, volala jsem na vet abych zjistila co se se psem stalo, ale oni jsou přesvědčeni ti sousedi že jsem jim psa otravila i když jim veta říkala že je epileptik oni si mleli svoje tak jen doufám že se nebudou nesmyslně mstít na našich psech, dnes budu o tom informovat policii. Protože o mě začali po ulici říkat že jsem travička psů, no už se tady se mnou ani pták na drátě nebaví

Neregistrovaný uživatel

20.5.2016 12:20
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

No a ten jejich pes žije, dnes je viděl ráno manžel jak ho venči před barákem. Tak ho asi mají doma. Ale snažili se to uhrát na to že jsem jim psa zabila, nechápu to, nikdy tyto lidi nepochopím.

20.5.2016 12:28

No tak to tedy pevné nervy...ono pomluva se snadno roznese, ale náprava bývá sloitá ne-li nemožná.

20.5.2016 17:18
Doga Zako

XXX.XXX.168.152

No a ten jejich pes žije, dnes je viděl ráno manžel jak ho venči před barákem. Tak ho asi mají doma. Ale snažili se to uhrát na to že jsem jim psa zabila, nechápu to, nikdy tyto lidi nepochopím.

Otázka je kde je pravda a jaké máte postavení skutečnost bývá jinačí v realu. Jak se zdá tak vypravěč jste skušený.

20.5.2016 18:57
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

To není reálné sice tam jsou, když jsme tam my, ale může tam cokoliv hodit v noci psi to můžou sežrat při ranním venčení. A zase nechci na celý svůj život skončit tak že se budu bát pustit své psy na svou zahradu, proto chci mít tu kameru každý den projet záznam jestli je vše ok.

Já tedy nevím, ale tohle mi přijde dost nereálné. Po každé, když pujdete se psy na zahradu, tak budete koukat na několikahodinový záznam kamer, jestli se tam něco nemihlo a nehodilo buřt? Taky bych psiska naučila, aby si ze zahrady nikdy nic nevzali, nebo je prostě mít nonstop na očích. Jinak tu situaci vám nezavidím.

20.5.2016 19:05
Arni

XXX.XXX.111.238

Hezký den, tak stalo se co se stalo, asi jsme vyhráli spor se sousedy a jejich psem, psa někam dali, utratili, nevíme, je klid.

No když to čtu tak asi jste toho moc nevyhrála. Je dobré mít dobrého souseda a být dobrým sousedem.

Neregistrovaný uživatel

20.5.2016 21:55
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.24.22

Jsem domluvená z veterinářem že jakmile bych vysledovala nějakou změnu na našich psech hned mám volat nebo přijet, máte pravdu kamery jsou zbytečné, může to hodit kdykoliv. Budu jen doufat že nebudou tak hloupí a neudělají to čeho se obávám.

21.5.2016 07:54

Jsem domluvená z veterinářem že jakmile bych vysledovala nějakou změnu na našich psech hned mám volat nebo přijet, máte pravdu kamery jsou zbytečné, může to hodit kdykoliv. Budu jen doufat že nebudou tak hloupí a neudělají to čeho se obávám.

Začněte s výcvikem "nesbírat"...pak nemusíte mít v tomto ohledu žádný obavy...

Neregistrovaný uživatel

21.5.2016 09:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.100.28

Začněte s výcvikem "nesbírat"...pak nemusíte mít v tomto ohledu žádný obavy...

Tak pokud má člověk jednoho psa tak to naučit jde, pokud máte více jak dva psy, kteří věc zhltnou už jen proto aby to nesnědl ten druhý je složitější, zvláště když jde o psy ve věku 8 a víc let... Jako zkusit to můžu, ale to jsou takové popelnice že i kdyby nám tam někdo hodil hovino tak ho sežerou už jen z principu.

21.5.2016 10:21

Tak pokud má člověk jednoho psa tak to naučit jde, pokud máte více jak dva psy, kteří věc zhltnou už jen proto aby to nesnědl ten druhý je složitější, zvláště když jde o psy ve věku 8 a víc let... Jako zkusit to můžu, ale to jsou takové popelnice že i kdyby nám tam někdo hodil hovino tak ho sežerou už jen z principu.

Mám dva stejně starý psy, křížence bernardýnů...věřte tomu, že to jde...ale je to o vééélkéé trpělivosti a vytrvalosti...jinak to jsou taky popelnice...nemám psy vycepovaný, mám velmi volnou výchovu, ale jsou pravidla přes který vlak nejede "neskákat" a "nesbírat"...právě proto, že mám strach z toho, že by mohli sežrat něco otrávenýho.

Neregistrovaný uživatel

21.5.2016 18:52
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.58.109

Mám dva stejně starý psy, křížence bernardýnů...věřte tomu, že to jde...ale je to o vééélkéé trpělivosti a vytrvalosti...jinak to jsou taky popelnice...nemám psy vycepovaný, mám velmi volnou výchovu, ale jsou pravidla přes který vlak nejede "neskákat" a "nesbírat"...právě proto, že mám strach z toho, že by mohli sežrat něco otrávenýho.

Samozřejmě to zkusíme, buď to výsledky mít bude nebo ne

21.5.2016 19:32

Samozřejmě to zkusíme, buď to výsledky mít bude nebo ne

No myslím, že za pokus to stojí...spíš je otravné, že to trvá dost dlouho (alespoň u nás)...poněvadž mám fakt popelnice, který by žrali od rána do večera..cokoliv.

Přidejte reakci

Přidat smajlík