Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Co vy na to? https://www.super.cz/430835-miroslav-etzler-a-lenka-zahradnicka-v-drsne-kampani-pustili-se-do-boje-proti-mnozeni-psu.html.
Že to stejně nepomůže...

Ludmilk
napsal(a):
Že to stejně nepomůže...
Ale snaha se cení, ne?
Sam 90210

XXX.XXX.148.220
Takových kampaní je, bylo a bude, ale každá snaha se cení tojo, zajímavé akorát "hvězdným" obsazením (pro někoho).Dostalo se ke mě první video a je to zatím nezaujímatelná nuda, stejně se to akorát dostane mezi pejskaře co o tomto problému ví dost, ale ne mezi širokou, zaneprázdněnou veřejnost.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.129.55
Každý krok pro "osvětu" množení je podle mě dobrý krok vpřed

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Každý krok pro "osvětu" množení je podle mě dobrý krok vpřed
Přesně

Je to marný, je to marný...Stačí se podívat do dnešní inzerce !

Kdyby kampaň odradila od koupě namnoženého psa jednoho jediného člověka, tak už to k něčemu bylo. Nicméně když je někdo zmetek, těžko se změní. Před časem mi známá poslala naskenovanou diskuzi z nějaké množácké skupiny na FB, kde se někdo zeptal na zdravotní testy rodičů aktuálně nabízených psů k prodeji (6000! za štěně, tuším). Bylo to nějaké malé plemeno, které je prolezlé luxací patel. A ti dobří lidé se do dotyčného pustili, že propaguje chov s PP, což oni si zakázali, a vyhodili ho. Skutečně to vyznělo tak, že dělat zdravotní testy je z jejich pohledu něco, co je pro ně urážející a nikdy by to neudělali. Takže si asi dokážete představit, co je to za lidi, když psy vědomě týrají chovem.