Dobrý a odzkoušený veterinář

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2016 16:44
nexxi

XXX.XXX.228.56

Nakoukla jsem do tématu o veterinářích, které někdo vytáhnul a napadlo mě založit toto, jeslti to tu už je, tak se omlouvám.
Za nás můžeme vřele doporučit na Vysočině kliniku MVDr. Štursy Havlíčkův Brod, je tam veterinářů více a vždy maximální spokojenost. Nejmse z místa, ale vždy mi stojí za to, pokud je nějaký závažnější problém, vzít auto a dojet. Perfektní přístup i diagnostika. Jen je to tam horší s parkováním, ale to je to nejmenší.

MakiVanova

4.7.2016 18:14
MakiVanova

XXX.XXX.20.209

Zdravím,
já můžu vřele za Frýdek-Místek doporučit kliniku Alfavet. Vždy jsme byli spokojeni. Jediné co by se dalo vytknout je trochu větší cena za zákroky, ale za profesionalitu a lidský přístup jsem ochotná připlatit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.7.2016 20:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

MakiVanova napsal(a):
Zdravím,
já můžu vřele za Frýdek-Místek doporučit kliniku Alfavet. Vždy jsme byli spokojeni. Jediné co by se dalo vytknout je trochu větší cena za zákroky, ale za profesionalitu a lidský přístup jsem ochotná připlatit.

Mi tam fatálně špatnou diagnózou málem zabili psa

8.7.2016 16:03
noemi

XXX.XXX.64.236

Můžu poprosit o jméno, případně kontakt na spolehlivého veta v Českých Budějovicích, případně okolí?

Jedeme tam na dovču - a fenka je alergická na vosí bodnutí...vozíme sice s sebou injekce pro první pomoc, ale vždycky raději dopředu zjišťuji, kam v případě potřeby zajet.

Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík