Uživatel s deaktivovaným účtem

Stačí.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jak která, taky musí mít dost kousacích hraček.
SolidCryDen
napsal(a):
Ahoj, stačí pejskovi jako pelíšek deka? V čem je normální pelíšek dobrý? (v bytě)
Děkuji.
A o jaké plemeno pejska jde?
My máme pelíšků opravu plný byt, a přes to psi často leží na zemi, případně na sedačce, či v posteli... prostě podle svého gusta.
Vyhovovat může i matrace a obalit něčím, co jde prát a měnit.
Pokud pelíšek, tak můžu doporučit tohle (snímatelný pevný potah) - http://vasezvire.cz/pelechy-pro-psy/3265-pelech-pro-psa-pasadena-mix-barev.html.
Lexaurin
napsal(a):
Ja mam psy tri. Mela jsem 1 molitanovou boudicku a dva pelechy. Po te, co stali na boudicku frontu, jsem poridila dalsi dve .Myslim si, ze jim pripomina noru- proto je boudicka tak in
Boudičku máme taky, nicméně - jak už jsem psala, naši psi si vybírají dle jejich momentálního rozpoložení.
Využívá ji častěji fenka, větší pes si z ní v době naší nepřítomnosti udělá placku a využívá jako pelech .
Lexaurin
napsal(a):
Ja mam psy tri. Mela jsem 1 molitanovou boudicku a dva pelechy. Po te, co stali na boudicku frontu, jsem poridila dalsi dve .Myslim si, ze jim pripomina noru- proto je boudicka tak in
To jsem si myslela taky, koupila jsem tuhle http://www.selko.cz/kuka-paris-pro-psy-ltkov-bouda~z56708.html a ona si lehá nahoru takže to má celé spláclé , to by musela mít snad ze dřeva.právě jsme to brala aby se tam mohla schovat
Lexaurin
napsal(a):
My máme plastovou kennelku, fena ju naprosto miluje. je to trošku plašan a bázlivka, takže je to její ukryt. hodně lidí pořizuje i klece, mě osobně vzhledem k povaze psa se to vůbec nelíbí, protože je to oplocení psa, ale ten komfort bezpečí to neposyktuje.. zrovna ted tam leží rozpláclá na boku
jinak pelechy - vyvýšené, kennelky atd mají ještě jednu výhodu..pokud chladíte byt průvanem, na psa průvan nejde ;) hlavně v té kennelce.
LájošM
napsal(a):
Pro štěně stačí deka, starý polštář nebo vyřazená matrace, pro malé plemeno můžete použít upravenou krabici, do které dáte něco měkkého. A až přestane pes okusovat, pořídíte si pelíšek podle potřeby.
No a ono vubec neni od veci vyuzit tu plastovou prepravku jak tu nekdo psal, proste takovy koutek, kde bude mit pocit bezpeci a nikdo ho tam nebude otravovat-na dno klidne tu deku, a je vymalovano. Mne kdyz harala fenka a pes nez byl odejit k babicce ji prudil se tam velice rada uchylovala a jen sekala zubem, kdyz se priblizil-byla jak poustevnicek-zadek pekne kryty. . Dokonce se mnou varila, aby mela uplny klid, zavrela jsem ji tam a dala vedle sebe na linku-vyhoda! Tolik laskomin nikdo druhy nemel A jak tam byla rada! A kdyz jsem ji sla propustit, sel do prepravky pes