Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2016 19:11
nexxi

XXX.XXX.228.56

Prosim prosik jak se s tik zachazi? Neb rada zkousim nove veci, tak jsem koupila usni gel ruzovy od Tommi. Jenze tam nejni navod jak se to pouziva.. mate s tim nekdo zkusenost? Nerada bych psici svou neznalosti ublizila. Diky.

13.7.2016 00:41
rapotacka11

XXX.XXX.32.93

Do ucha nic nedávám...

13.7.2016 01:51
sergejjjj

XXX.XXX.4.229

Jestli je to usni cistic, tak navodu je na netu hromada, treba tady i s videem https://metropolevet.wordpress.com/2016/06/12/kdy-a-jak-cistit-psovi-usi/.

13.7.2016 06:18
nexxi

XXX.XXX.228.56

Dik.mrknu. ja jsem zvykla cistit necim tekutym.tohle je gel, takze se asi da cistit predpokladam, jen tam, kam se clovek dostane. Tim padem ale vycistim jen ten maz co je uz napovrchu, nikoli ten hluboko, co pusobi zanety (fena na to trpi, alergik).

Alexandraa

13.7.2016 13:48
Alexandraa

XXX.XXX.73.11

nexxi napsal(a):
Dik.mrknu. ja jsem zvykla cistit necim tekutym.tohle je gel, takze se asi da cistit predpokladam, jen tam, kam se clovek dostane. Tim padem ale vycistim jen ten maz co je uz napovrchu, nikoli ten hluboko, co pusobi zanety (fena na to trpi, alergik).

I můj pes má často zvýšenou tvorbu ušního mazu. Jak dostat gel do vnitřní části ucha bohužel nevím, používám tekuté. Otifréé bylo dost k ničemu, teď nově jsem zkusila Biodexin a jsem mile překvapená. Ucho bylo už hodně špinavé a zdálo se že budeme muset k vetovi pro antibiotické kapky, ale po třetím vypláchnutí už je růžovoučké a čisté.
Mám silné podezření, že u nás ten maz souvisí s krmivem které obsahuje pivovarské kvasnice.
Granule střídám, ale když dojde na Platinum, vždy se objeví uši plné mazu. Můj pes ho miluje ze všech krmiv nejvíc, proto jsem pokus opakovala pětkrát, abych zjistila jestli je to jen náhoda. Bohužel asi není...

Přidejte reakci

Přidat smajlík