Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.7.2016 17:50
koňadra

XXX.XXX.128.31

No, nevím, co máte za psa, ale já bych to nikdy pro psa nekoupila. Moji psi by s tím měli práci tak max.10 minut. V takové přepravce bych si ani nemohla dovolit je nechat chvíli v autě nebo někde na výstavě... mám přepravky dřevěné (domácí výroba - bytelné), plastové nebo klece.

17.7.2016 18:48
nexxi

XXX.XXX.228.56

Měla jsem na mix ohaře a spokojenost. jen jsem musela pak dávat něco navrch, třeba lehkou kytku, neb si to čubina pletla s boudou a zkusit spát na střeše a zlomila tyčky..ale já ju neměla na zavírání psa, ale proto, aby měla doma svý místečko - je to plašan a má ráda kolem sebe menší prostor jako bezpečí.

17.7.2016 19:19
Psočka

XXX.XXX.1.239

Chci jína závody, když budu muset odběhnout a nechat ho tam chvilku. Do kovové klacek se mi moc nechce hlavně kvůli tomu přenášení...
Není to vyloženě ničitel, nejsem si jistá, ale měla by snad vydržet.

17.7.2016 19:55
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Psočka napsal(a):
Chci jína závody, když budu muset odběhnout a nechat ho tam chvilku. Do kovové klacek se mi moc nechce hlavně kvůli tomu přenášení...
Není to vyloženě ničitel, nejsem si jistá, ale měla by snad vydržet.

A co je to za psa?
Borderka?
To by mohla obstát.

Záleží na psovi a jeho vynalézavosti. Urputný pes se dostane ze všeho.
Viděla jsem fenku, která nerada rozpárala celou síťku drápkem odshora až dolů, fakt nerada.
Viděla jsem psa, který uměl otvírat zip. Když panička zjistila jezdce od zipu, vypáral celý zip.

17.7.2016 20:06
vejin

XXX.XXX.12.250

My máme podobnu na borderu a kříženku ovčáka, zatím spokojenost (máme ji cca rok). Musíte vědět zda máte psa ničitele, třeba malinu v tom nenechám, ta by ji zničila. Jinak i borderáka a křženku tam máme jen na závodech a vždy je někdo poblíž kdyby se náhodou chtěli dostat ven.

17.7.2016 20:56
Psočka

XXX.XXX.1.239

Na tohohle psa. Jednou nám rozpáral sice pletivo, ale to se stalo jednou za 3 roky, tak snad to bude v pohodě. Zatím se mnou bude někdo jezdit, ale časem se může stát, že třeba nikdo nepojede, tak chci, aby si na to zvykal pomalu už teď.

17.7.2016 21:18
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Psočka napsal(a):
Na tohohle psa. Jednou nám rozpáral sice pletivo, ale to se stalo jednou za 3 roky, tak snad to bude v pohodě. Zatím se mnou bude někdo jezdit, ale časem se může stát, že třeba nikdo nepojede, tak chci, aby si na to zvykal pomalu už teď.

Bouda není nic špatného. Může to být místo na klid i pro něj.
Na závodech bývá dost hysterie a adrenalinu, některým psům vyhovuje vlastní bouda a ještě přehozená dekou, aby měl fakt klid.Brala bych ji na každé závody a trénovala, že je to místo pro relax.

17.7.2016 21:37
Ebi

XXX.XXX.104.1

Máme podobnou, používala jsem ji na výstavy, byla jsem s ní spokojená - nyní když jsou pejsci starší a na výstavy nejezdíme, používáme ji když některý s jezevčíků má problémy se zády a potřebuje klidový režim.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.7.2016 22:00
Uživatel s deaktivovaným účtem

No u svého draka bych se bála. Podobnou má doma v předsíni jako boudičku, takové symbolické soukromí. Naprostá pecka je tohle (známí si nechali dělat na míru do auta), ale tam je to složitější s mobilitou klecí.

https://www.facebook.com/Made-for-Bull-527286850786750/.

17.7.2016 22:36
brebera

XXX.XXX.31.114

Máme podobnou, na psí akce jako coursing, agi, pasení, občas i na výstavy. Jen osobně preferuji s oddělávacími pevnými zastenami přes síťky, na to ale může stačit deka. Máme ji 9 let a do teď měla jen prohlou jednu spojovací tyčku (fenka si ji spletla s klecí a chtěla nahoru). Na posledním pasení se ale naše nejmladší rozhodla jít skrz za ovečkami, tak jsem sešívala síťku - takže záleží na psovi. Ale je s ní lepší manipulace než s kovovou.

18.7.2016 06:30
vava69

XXX.XXX.136.28

Máme stejnou. Pro jednoho psa byla dobrá, pes je kliďas i na výstavách. Mladou fenu bych do ní nedala - je to cvok a vypárala by se ven. Pro oba máme velkou klec.

Přidejte reakci

Přidat smajlík