Http://www.beibei.cz/beibei-cz/eshop/5-1-Klece-pro-psy-prepravky/20-2-Klece-latkove/5/674-Klec-pro-psa-prepravni-klec-latkova-prepravka-vel-2XL-modra-ELEMENTRIX
Máte někdo zkušenost s touhle přepravkou? Jakou máte vy?
Psočka
napsal(a):
Http://www.beibei.cz/beibei-cz/eshop/5-1-Klece-pro-psy-prepravky/20-2-Klece-latkove/5/674-Klec-pro-psa-prepravni-klec-latkova-prepravka-vel-2XL-modra-ELEMENTRIX
Máte někdo zkušenost s touhle přepravkou? Jakou máte vy?
Na jakého psa?
Měla jsem na mix ohaře a spokojenost. jen jsem musela pak dávat něco navrch, třeba lehkou kytku, neb si to čubina pletla s boudou a zkusit spát na střeše a zlomila tyčky..ale já ju neměla na zavírání psa, ale proto, aby měla doma svý místečko - je to plašan a má ráda kolem sebe menší prostor jako bezpečí.
Psočka
napsal(a):
Chci jína závody, když budu muset odběhnout a nechat ho tam chvilku. Do kovové klacek se mi moc nechce hlavně kvůli tomu přenášení...
Není to vyloženě ničitel, nejsem si jistá, ale měla by snad vydržet.
A co je to za psa?
Borderka?
To by mohla obstát.
Záleží na psovi a jeho vynalézavosti. Urputný pes se dostane ze všeho.
Viděla jsem fenku, která nerada rozpárala celou síťku drápkem odshora až dolů, fakt nerada.
Viděla jsem psa, který uměl otvírat zip. Když panička zjistila jezdce od zipu, vypáral celý zip.
Na tohohle psa. Jednou nám rozpáral sice pletivo, ale to se stalo jednou za 3 roky, tak snad to bude v pohodě. Zatím se mnou bude někdo jezdit, ale časem se může stát, že třeba nikdo nepojede, tak chci, aby si na to zvykal pomalu už teď.
Psočka
napsal(a):
Na tohohle psa. Jednou nám rozpáral sice pletivo, ale to se stalo jednou za 3 roky, tak snad to bude v pohodě. Zatím se mnou bude někdo jezdit, ale časem se může stát, že třeba nikdo nepojede, tak chci, aby si na to zvykal pomalu už teď.
Bouda není nic špatného. Může to být místo na klid i pro něj.
Na závodech bývá dost hysterie a adrenalinu, některým psům vyhovuje vlastní bouda a ještě přehozená dekou, aby měl fakt klid.Brala bych ji na každé závody a trénovala, že je to místo pro relax.
Uživatel s deaktivovaným účtem

No u svého draka bych se bála. Podobnou má doma v předsíni jako boudičku, takové symbolické soukromí. Naprostá pecka je tohle (známí si nechali dělat na míru do auta), ale tam je to složitější s mobilitou klecí.
https://www.facebook.com/Made-for-Bull-527286850786750/.
Máme podobnou, na psí akce jako coursing, agi, pasení, občas i na výstavy. Jen osobně preferuji s oddělávacími pevnými zastenami přes síťky, na to ale může stačit deka. Máme ji 9 let a do teď měla jen prohlou jednu spojovací tyčku (fenka si ji spletla s klecí a chtěla nahoru). Na posledním pasení se ale naše nejmladší rozhodla jít skrz za ovečkami, tak jsem sešívala síťku - takže záleží na psovi. Ale je s ní lepší manipulace než s kovovou.