Co by to mohlo být, že by blechy?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2016 23:56
amajaq

XXX.XXX.26.66

Zdravim, mám Zlatého Retrívra a v posledních dnech sleduji, že se dost drbe, když jsem ho vyčesávala všimla jsem si lysích míst pod krkem a má tam takové černé tečky, vypadá to jako mák nebo tak něco. Myslíte, že jsou to blechy? Pomáhá na to šampon nebo spíše sprej? Prosím potřebuju poradit, rejpání se prosím zdržte...

19.7.2016 00:03
litanie

XXX.XXX.166.41

Vypadá to na bleší trus.

19.7.2016 08:31
bilusik

XXX.XXX.168.4

amajaq napsal(a):
Zdravim, mám Zlatého Retrívra a v posledních dnech sleduji, že se dost drbe, když jsem ho vyčesávala všimla jsem si lysích míst pod krkem a má tam takové černé tečky, vypadá to jako mák nebo tak něco. Myslíte, že jsou to blechy? Pomáhá na to šampon nebo spíše sprej? Prosím potřebuju poradit, rejpání se prosím zdržte...

Určitě je zablešený, protože ty černé tečky jsou bleší trus. Pomáhá na to třeba pipeta - Stronghold, Advocate či Frontline nebo různé postřiky či proti bleší šampony.

19.7.2016 09:47
bartrand

XXX.XXX.203.180

Používám u zlatýho retrívra protibleší obojek, postřik arpalitem a jednou zavčas protibleší šampon a teď už dva roky (co to takhle dělám) ani blecha.

19.7.2016 10:55
amajaq

XXX.XXX.26.66

bartrand napsal(a):
Používám u zlatýho retrívra protibleší obojek, postřik arpalitem a jednou zavčas protibleší šampon a teď už dva roky (co to takhle dělám) ani blecha.

Taky jsme měli ten obojek a jeden rok ho člověk nekoupí a je to tady

Přidejte reakci

Přidat smajlík