Zkušenosti s Royal Canin ? Nebo s Brit Care ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Andy98

1.8.2016 21:20
Andy98

XXX.XXX.147.73

Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na zkušenosti krmení s těmito značkami. Já mám doposud Nativia, ale chtěla bych zkusit jiné a docela se mi líbí tyto dvě. Mám dvě fenky křížence jedna je jezevčík s buldočkem a druhá staford s buldočkem. Po Nativia granulí jim nic není jen hodně prdí a moc to nevoní a ani to co vykadí zrovna nevoní. Sice na obě značky slyším plus i mínus chci se sama zeptat. Nikdy bych jim nedala nějaký hnus jako je například pedigree.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2016 21:26

Royal ne, je to podobné jako Pedigree. Nativií si polepšili, ale ne zas tolik, jde to lépe. Koukněte vpravo nahoře - vyhledávání - granule - v diskuzi.

1.8.2016 21:29

Andy98 napsal(a):
Dobrý den, chtěla bych se Vás zeptat na zkušenosti krmení s těmito značkami. Já mám doposud Nativia, ale chtěla bych zkusit jiné a docela se mi líbí tyto dvě. Mám dvě fenky křížence jedna je jezevčík s buldočkem a druhá staford s buldočkem. Po Nativia granulí jim nic není jen hodně prdí a moc to nevoní a ani to co vykadí zrovna nevoní. Sice na obě značky slyším plus i mínus chci se sama zeptat. Nikdy bych jim nedala nějaký hnus jako je například pedigree.

Z těchto dvou určitě Brir Care.

1.8.2016 22:59
noemi

XXX.XXX.64.236

Andy98 napsal(a):

Jak se přihodilo, že máte obě kříženky s buldočkem?...to asi není náhoda, že?

A další dotaz - co konkrétně se Vám líbí na RC?...reklama, obal nebo jste ještě objevila něco jiného?

1.8.2016 23:22

Mars, Inc.= Royal a boží M&M's. Matoucí smajlík

11.8.2016 15:56
Rony Whitestar

XXX.XXX.219.10

Royal Canin já používám a můj pes má stejné příznaky jako máte vy od Nativia. Teď budu měnit granule a vybrala jsem si Brit Care Adult Small Breed Lamb a Rice. Budu měnit zítra, tak vám za pár dnů poskitnu informace jestli se to zlepšilo nebo zhoršilo.

terkaterkaterka

11.8.2016 16:21
terkaterkaterka

XXX.XXX.59.2

noemi napsal(a):
Jak se přihodilo, že máte obě kříženky s buldočkem?...to asi není náhoda, že?

A další dotaz - co konkrétně se Vám líbí na RC?...reklama, obal nebo jste ještě objevila něco jiného?

Já si nedokážu představit toho buldočka s jezevčíkem

8.11.2016 19:41
Elianka

XXX.XXX.220.20

Dobrý den,
jsem Rony Whitestar, měnili jsme a máme výborné výsledky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík