Uživatel s deaktivovaným účtem

Prosím poraďte, jaký postroj na občasné vodění malého psa ( borderterier ). Velikost ?

U tohoto postroje není moc co řešit, nastavuje se jen hrudník. Ale spíš bych brala rozměry, do kterých se vejde u horní hranice nastavení, BT má celkem standardní postavu. Známý objednal sheltiákovi, aby měl okolo hrudníku rezervu a byl mu celkově větší.

napsal(a):
U tohoto postroje není moc co řešit, nastavuje se jen hrudník. Ale spíš bych brala rozměry, do kterých se vejde u horní hranice nastavení, BT má celkem standardní postavu. Známý objednal sheltiákovi, aby měl okolo hrudníku rezervu a byl mu celkově větší.
Dík. Asi dopadneme podobně. Jenže v kamenném obchodě měli v přibližné velikosti jen transparentní růžovou - to bych jí nemohla udělat - i když je to slečna
napsal(a):
Dík. Asi dopadneme podobně. Jenže v kamenném obchodě měli v přibližné velikosti jen transparentní růžovou - to bych jí nemohla udělat - i když je to slečna
Zeptám se blbě - proč jste bordíkové nezkusila růžový postroj kvůli velikosti a značce v tom kamenném obchodě?
Já bych to udělala a pak objednávala to samé na e-shopu.

Fiona.Praha
napsal(a):
Zeptám se blbě - proč jste bordíkové nezkusila růžový postroj kvůli velikosti a značce v tom kamenném obchodě?
Já bych to udělala a pak objednávala to samé na e-shopu.
Protože a) měli jiný typ, v přibližné velikosti jeden jediný
b) neměla jsem bordíkovou s sebou.
c) obíhat ostatní obchody ve městě jsem neměla ani chuť, ani čas - všeobecně obchody nemusím.

nexxi
napsal(a):
Znám spoustu malejch psů na postrojích od zero dc a spokojenost.
Pro svou fenu od zera mám, bordinku mám jen na měsíc na hlídání - a hledala jsem nejjednodušší cestu, když už jsem objednávala granule, vzala jsem i postroj ( nechci jí urvat na obojku a flexině hlavu ).
napsal(a):
Protože a) měli jiný typ, v přibližné velikosti jeden jediný
b) neměla jsem bordíkovou s sebou.
c) obíhat ostatní obchody ve městě jsem neměla ani chuť, ani čas - všeobecně obchody nemusím.
Důvod a) se mi zdá jako malichernost
Ale důvod b) se mi zdá celkem zásadní
Důvod c) je mi velmi známý, jsem na tom dost podobně.

napsal(a):
Pro svou fenu od zera mám, bordinku mám jen na měsíc na hlídání - a hledala jsem nejjednodušší cestu, když už jsem objednávala granule, vzala jsem i postroj ( nechci jí urvat na obojku a flexině hlavu ).
Co jsem ten postroj viděla v reálu (poprvé před dvěma lety na pudlině), tak má skvělý střih a je úžasně komfortní. Kdybych si je nedělala sama, tak ho doma máme. Navíc za pět a půl peněz. Tak ať se trefíte.
Military

XXX.XXX.201.250
Taky bych volila Zero DC. Postroj Vám upraví i na míru.
Military
napsal(a):
Taky bych volila Zero DC. Postroj Vám upraví i na míru.
Četla jste neregistrovaný uživateli celou diskusi?
Bordíková je u Orionky na prázdninách a Orionka hledala nejjednodušší cestu (myslím i nejlevnější variantu).
Takže asi nechce přeměřovat hlídaného psa a řešit s DC Zero, jaký chce postroj, v jaké barvě, z jakého materiálu a jak ho asi potřebuje upravit. To by ho taky mohla poslat bordíkové pod stromeček