Sju

XXX.XXX.179.72
Uživatel s deaktivovaným účtem

Sju
napsal(a):
Děkuji za odpovědi :).
Horákův laboratorní, nově český strakatý.
Sju

XXX.XXX.179.72
Aha.. no ale jak koukám, podoba by tam také byla :) Řekli nám Jack Russel, pak Bígl nebo Brazilský teriér.. ale on to možná bude mix všeho, i když vzhledem k nohám, které se jí protahují, tak bych první dvě zmíněné plemena už neřekla.. Povahou je velmi aktivní a někdy jde její aktivita až k agresi. Je tvrdohlavá a povely se učí těžko. Je mazlivá :) Zatím ji máme chvíli a je potřeba na ní být tvrdší.
Sju

XXX.XXX.179.72
Kříženec to bude.. máme ji z útulku a zkoukáme, co to může být za rasu :) Byly zachráněné tři štěňátka, ale rodiče neznáme.
Z těch plemen co tu padly je nejvíc podobný tomu strakáčci - http://kchmpp.cz/plemena/cesky_strakaty_pes.html, ale může to být mix čehokoliv. Rasla a Bígla v něm opravdu vůbec nevidím, a Brazilského teriéra jsem viděla asi 2x v životě na výstavě. To by byla asi hodně velká náhoda kdyby to byl jeho kříženec

Tak strakatý je určitě
Sju

XXX.XXX.179.72
Hezká ona je jako obrázek :) Ta otázka je spíše ze zvědavosti.. ale má ráda děti, tak to je dobré :).. pokud po nich tedy zrovna neskáče radostí :).
Sju

XXX.XXX.179.72
Fiona.Praha
napsal(a):
Koupili jste si ji jako nějaké plemeno nebo je to útulkačka?
EDIT: po dopsání příspěvku jsem zjistila, že odpověď už je napsána. Bohužel můj příspěvek nejde smazat.
Nic se neděje, ono se to tady dost rychle míjí.. ty odpovědi :).

A podle množství jedinců určitých plemen v tom může být klidně ten JRT a BOCka.
Přijde mi, že na těch nohách je to pozůstatek merle ?
Sju

XXX.XXX.179.72
Http://sceneryphoto.blog.cz/1603/nejlepsi-pritel-cloveka
Když se mrknete na osmého psa, tak je to její kopie.. Paní tam také netuší, co to je..
Sju

XXX.XXX.179.72
Mimo jiné nám řekli, že v dospělosti bude mít okolo 15kg.. teď má necelé 4 měsíce a má už necelých kg. Vytahuje se hodně rychle. Ta fotka je cca 14 dnů stará a už je zase o malinko větší..
Sju

XXX.XXX.179.72
.. necelých 10 kg.

Sju
napsal(a):
Když se mrknete na osmého psa, tak je to její kopie.. Paní tam také netuší, co to je..
Mrkla jsem, ale víc než psi mě zaujaly ostatní fotky. Některé jsou opravdu "bomba".
Jestli autorku znáte, můžete jí složit mou poklonu.
Sju
napsal(a):
Mimo jiné nám řekli, že v dospělosti bude mít okolo 15kg.. teď má necelé 4 měsíce a má už necelých kg. Vytahuje se hodně rychle. Ta fotka je cca 14 dnů stará a už je zase o malinko větší..
V útulku to neodhadnou.
Co jste chtěli mít doma? Něco jako čivavku? Nebo radši toho bígla?
To jen pro představu, jak se Vaše představy liší od skutečnosti
Doufám, že ji máte rádi a berete vše sportovně a čekáte, co Vám z ní časem vyroste
Skoro 10 kg ve 4 měsících, to je teda "macek".

Sju
napsal(a):
Tenhle vypadá jak LLP.
Sju

XXX.XXX.179.72
Fiona.Praha
napsal(a):
V útulku to neodhadnou.
Co jste chtěli mít doma? Něco jako čivavku? Nebo radši toho bígla?
To jen pro představu, jak se Vaše představy liší od skutečnosti
Doufám, že ji máte rádi a berete vše sportovně a čekáte, co Vám z ní časem vyroste
Skoro 10 kg ve 4 měsících, to je teda "macek".
Nebojte. Nejsme žádní rozmazlenci, co si psa pořídí z nudy a pak ho dají pryč.. Já osobně mám ráda větší psy, takže mi nevadí, když povyroste i nad těch 15 kg :) Píši pouze jaké jsme dostaly informace a víme jak vypadá Čivava, tuto velikost jsme opravdu nečekali
Sju

XXX.XXX.179.72
Sju
napsal(a):
Nebojte. Nejsme žádní rozmazlenci, co si psa pořídí z nudy a pak ho dají pryč.. Já osobně mám ráda větší psy, takže mi nevadí, když povyroste i nad těch 15 kg :) Píši pouze jaké jsme dostaly informace a víme jak vypadá Čivava, tuto velikost jsme opravdu nečekali
P.S. Očekávali jsme střední plemeno, ale jak jsme zmínila, i když povyroste, vadit nám to určitě nebude a pořád bude naše :).
Sju

XXX.XXX.179.72
napsal(a):
Tenhle vypadá jak LLP.
Co to je, prosím, LLP? Nejsem takový znalec.. :).

Sju
napsal(a):
Co to je, prosím, LLP? Nejsem takový znalec.. :).
Luisianský leopardí pes
Sju

XXX.XXX.179.72
napsal(a):
Luisianský leopardí pes
Tak to plemeno jsem neznala :).
Sju
napsal(a):
Tak to je prima, přesně tak to má být
Vy jste nadšeni z ní, ona z vás
Pokud si časem vzpomenete na tuhle diskusi, přihoďte, prosím, fotky, do jaké velikosti vyrostla
Fiona.Praha
napsal(a):
Tak to je prima, přesně tak to má být
Vy jste nadšeni z ní, ona z vás
Pokud si časem vzpomenete na tuhle diskusi, přihoďte, prosím, fotky, do jaké velikosti vyrostla
Přihodím :) Už jsem se tady zaregistrovala. Je to celkem užitečná stránka, ani jsem ji neznala :) Takže určitě fotky dám :).
fikovnice
napsal(a):
Europoidní, běloška, původ: evropský...
Promiňte, ono se to trochu nabízelo takto odpovědět
Ty "normální" odpovědi máte od ostatních.
:)
Je ale fakt, že i kdyby to byl ten nejvoříškovatější voříšek, pořád to bude náš pejsek a máme ji rádi :) Někdy nám dá zabrat, ale člověk se aspoň nenudí :)