Na to jsou různé názory, ale kupříkladu jsem viděla videa z CHS Shi-tzu, coz je plemeno s vyššími nároky na upravu srsti, jak vramci zvyku, koupali osmitýdenní štěňátka, zvykali na fen a tak. Takže je to možné, ale proc hned chemie, staci voda a hlavně poradne vysusit aby neprochladlo.Co třeba jen omyt ty packy?.
Mulka

XXX.XXX.43.117
My jsme umyly hned pár dnů, co bylo doma, nechali jsme mu těch pár dní na rozkoukani se a aklimatizaci a šlo do vany :) je to bytový pes a od chovatelky (byt je hrozně hodná, super podmínky, s PP) prostě s prominutím smrdelo jak z chliva :D to nešlo... No a dneska mu jsou 2 roky, tak bych řekla, že se mu tím asi nic nestalo... :).
Sam 90210
napsal(a):
Můžete, co se kamarádce vytentovalo a pozvracelo štěně BŠO v autě a následně v tom vyválelo, koupala ho hned v 8 týdnech a v pohodě.
My taktéž, protože ještě k tomu poblinkání, žilo v chlívku s kozou a smrdělo hrozně. Prvního pejsu jsme museli dokonce v 5týdnech vykoupat v šamponu proti blechám, protože jich měl snad milion (byl to voříšek od sousedů) Rozhodně bych nedoporučovala koupat pejska jen tak, protože se nám už zdá špinavý, nanejvíš vytřít vlhkým ručníkem, jen čistou vodou. Tohle byly nouzovky. Pak jsme koupali až za rok.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Koupat jde všechno.
já jsem koupala i šestidenní štěňata, protože chytré knihy kecají, že se neumí vyměšovat sama. Pěkně vlažná voda a puppy šampon a bylo.