Sušička na ovoce/maso

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.8.2016 19:12
Learny

XXX.XXX.217.189

Dobrý den,
máte někdo zkušenosti se sušičkou Concept SO 1015 ? Nebo Gallet DES 119 Saint-Tropez ?

17.8.2016 19:36
Arni

XXX.XXX.111.238

To nemám, mám Clartronic za pár korun a vyhovuje. Je to jen topná spirála a ventilátor. Používán asi dva roky.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.8.2016 21:30
Uživatel s deaktivovaným účtem

Někde povídali, že u Concept se časem deformují plata. Já mám nejlevnější Zelmer 1000 se dvěma stupni a 4 platy a bezva. A jede pomalu denně.

18.8.2016 21:58
Mireek

XXX.XXX.113.114

:D já jsem začátkem léta kupovala sušičku ovoce Concept SO 1020 přes http://www.elektro-internet.cz/bile-zbozi/male-spotrebice/kuchynske-spotrebice/susicka-ovoce/. Mysím, že mezi těmito dvěma modely není moc velký rozdíl, snad jen v počtu roštů. SO 1020 má děvět roštů, SO 1015 jen 6. Jestli je mezi nimi nějaký výkonnostní rozdíl to netuším.
Jinak celé léto poctivě sušíme ovoce, zeleninu i hříbky a zatím jsem s ní spokojena.

18.8.2016 22:36
Pupča

XXX.XXX.54.33

Zdravím, já mám SO 1060 a nemůžu si ji vynachválit, suším vše co se dá :) maso, ovoce, houby, bylinky i zeleninu, ale nejvíce maso, jablka, ananas a mango. Perfektní je nastavení času a teploty. Chod je relativně tichý. Teď s blížícím se podzimem bych užila i dvě ;) takže si myslím, že 6 plat je opravdu málo.

Lolitka158

25.9.2016 13:52
Lolitka158

XXX.XXX.168.46

Já mám sušičku Yden a taky jsem moc spokojená. Hlavně rovnoměrně suší a to je fakt nutný.

16.10.2017 16:22
Ivanka74

XXX.XXX.36.76

Dobrý den, vím, že už je diskuze starší, ale pokládala jsem si úplně tu stejnou otázku, takže mi velmi pomohla. Já nakonec vybrala sušičku ETA, kterou jsem si před pár dny objednala z Alzy, kde ji mimochodem mají zrovna v akci (viz. Alza leták - https://www.letakomat.cz/alza/delaji-to-pro-lidi-od-stredy-11-10-2017/ ). Takže pokud by tu ještě někdo sháněl, určitě doporučuji. Sice si připlatíte, ale je teda fakt luxusní :).

16.10.2017 18:11
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Jo, teprve vám přišla a už jistě víte, že je fakt perfektní. Aby to stálo za ty prachy, musela by si to sama ještě nasbírat, očistit a nakrájet...krom toho sušení. Takže si příště odpusťte, sem dávat blbou reklamu

16.10.2017 18:40
blackberry

XXX.XXX.110.35

Já jsem v návaznosti na tuto diskuzi taky koupila sušičku. Koupila jsem někde na bazaru starou sušičku Dörrer od abc elektro a můžu doporučit tu. Zatím jsem zkoušela jablka, ananas a maso – kuřecí a hovězí. Maso suším na nejvyšší stupeň a za 4 hodiny je hotový. Pes i manžel se po něm můžou umlátit.

18.10.2017 23:03
Zrzavci

XXX.XXX.174.104

No sice nevím, co v letáku nabízí, protože mi to ukazuje cosi jinýho, ale - sušičku od ETA mám už asi třista let /no jo dobře přeháním, ale mám ji poměrně dlouho už/ nebyla to žádná luxus třída, stála asi ? patnáctset? tipuju, byl to dárek, ale fachá dobře, má hrozně moc těch plat, suší na tři možnosti a vydrží sušit hodně dlouho, bez potíží a přehřátí. Já osobně na Etu nedám dopustit. mám od nich robota a další věci, snažím se kupovat "naše" věci.

19.10.2017 11:21
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Zrzavci napsal(a):
No sice nevím, co v letáku nabízí, protože mi to ukazuje cosi jinýho, ale - sušičku od ETA mám už asi třista let /no jo dobře přeháním, ale mám ji poměrně dlouho už/ nebyla to žádná luxus třída, stála asi ? patnáctset? tipuju, byl to dárek, ale fachá dobře, má hrozně moc těch plat, suší na tři možnosti a vydrží sušit hodně dlouho, bez potíží a přehřátí. Já osobně na Etu nedám dopustit. mám od nich robota a další věci, snažím se kupovat "naše" věci.

Mám taky ETU jako dárek, ale poměrně novou a nikdy jsem sušičku neměla, takže nemám možnost srovnání. Má sušit a suší, těžko říct, jestli se dá sušit dobře a blbě? Snad někdo psal, že musí měnit plata...tak to neměním. Jinak k té ETĚ...máma měla robot ETU asi 20let. Pak, že ona žádný zahraniční(co na něj nejsou součástky a servis nechce) Nejsou na ni součástky ani servis A je úplně na ho.no, je vzteklá pokaždé, když na něm něco dělá

4.1.2019 17:10
jein85

XXX.XXX.2.146

Dobrý den, máte někdo zkušenosti s touto sušičkou? Concept SO 1015 Nechci nic moc extra ani nemám zájem moc investovat. Občas mám v plánu usušit jablka. Tady píší https://www.chytryvyber.cz/nejlepsi-susicky-ovoce/, že vede nerovnoměrně teplo, což bych nerada. Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík