Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

JapJap

1.9.2016 13:14
JapJap

XXX.XXX.29.238

Zdravím chci se zeptat zda je dobré si vzít 4 měsíční štěně malorské dogy?
Děkuji.

Neregistrovaný uživatel

1.9.2016 13:16
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

JapJap napsal(a):
Zdravím chci se zeptat zda je dobré si vzít 4 měsíční štěně malorské dogy?
Děkuji.

Podle toho, co od něj očekáváte, co mu jste schopný nabídnout, a co je to za štěně (způsob odchovu, zdraví a povaha rodičů i předků apod.).

JapJap

1.9.2016 13:34
JapJap

XXX.XXX.29.238

Zde je na ně odaz. Děkuji moc za radu

http://www.sleepyhollowranch.eu/cadebou/novinky.html.

Neregistrovaný uživatel

1.9.2016 14:47
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

JapJap napsal(a):
Zde je na ně odaz. Děkuji moc za radu

http://www.sleepyhollowranch.eu/cadebou/novinky.html.

A co chete za radu - nikdo neví, co Vás vede k pořízení malorky, ani jestli na ni máte podmínky (ať už technické, či mentální)
Spíš mi to příjde jako provokace konkurence, aby někdo upozornil na to že je to hrozný vrh, jehož matka má DKK 3/3, a u ostatních předků taky není o zdraví ani čárka...
Tak konečně jste uspokojen, ale vzhledem k tomu, že tohle je u molossů naprosto běžná záležitost, a DKK je u nich jen jeden z mnoha vážných problémů, tak mi tohle příjde jen jako anonymní výkřik do tmy

JapJap

1.9.2016 19:17
JapJap

XXX.XXX.29.238

Nejsem konkurence chci si toho psíka koupit jen se chci ujistit já nechápu proč v ČR je vše bráno hned tak negativně.

1.9.2016 22:00
lev

XXX.XXX.253.186

A víte vůbec co vás u malorky čeká ? Není to jednoduché plemeno.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.9.2016 22:05
Uživatel s deaktivovaným účtem

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
A co chete za radu - nikdo neví, co Vás vede k pořízení malorky, ani jestli na ni máte podmínky (ať už technické, či mentální)
Spíš mi to příjde jako provokace konkurence, aby někdo upozornil na to že je to hrozný vrh, jehož matka má DKK 3/3, a u ostatních předků taky není o zdraví ani čárka...
Tak konečně jste uspokojen, ale vzhledem k tomu, že tohle je u molossů naprosto běžná záležitost, a DKK je u nich jen jeden z mnoha vážných problémů, tak mi tohle příjde jen jako anonymní výkřik do tmy

Pes má HD - B (1).

Neregistrovaný uživatel

1.9.2016 23:19
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Pes má HD - B (1).

A máma HD D (3/3).

1.9.2016 23:42
bhk

XXX.XXX.210.235

JapJap napsal(a):
Nejsem konkurence chci si toho psíka koupit jen se chci ujistit já nechápu proč v ČR je vše bráno hned tak negativně.

Pokud Vám jde pouze o věk - tak 4měsíční štěně není problém.
Jinak nerozumím v čem konkrétně se chcete ujistit.

Jal jap

2.9.2016 08:43
Jal jap

XXX.XXX.182.20

Mel jsem am bulldoga coz bych rekl ze je mnohem komplikovanější plemeno chci jen vedet jestli se da.pes vychovat nebo uz je to pozde děkuji.

Jal jap

2.9.2016 08:51
Jal jap

XXX.XXX.182.20

Výborně to jsem potreboval vědět.

2.9.2016 13:32
koňadra

XXX.XXX.128.31

Jal jap napsal(a):
Mel jsem am bulldoga coz bych rekl ze je mnohem komplikovanější plemeno chci jen vedet jestli se da.pes vychovat nebo uz je to pozde děkuji.

Když jste měl NĚJAKÉHO psa, tak asi vám musí být jasné, jestli lze nebo nelze vychovat psa, který má 4 měsíce a nemusíte se na to ptát tady jako úplný začátečník, co psa dosud akorát potkal na ulici.
Takže váš dotaz má možná jiný skrytý podtext - udělat "reklamu" někomu. Jaké důvody vás k tomu vedou, to víte vy sám.
Vychovat lze jakéhokoliv psa, na kterého vy máte schopnosti.

Přidejte reakci

Přidat smajlík