Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.9.2016 07:12
Nikola.čermakova123

XXX.XXX.2.108

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mam 2mesíční štěne je to kříženec yorkšírský teriér s Jezevčíkem. Mam problém moje štěně se me ani trochu neboji ja ho bouchnu novinama treba kdyz se vyčurá a on po mě vyjede nebo je strasně akční doma ale venku ne kouše me do bolesti a uz na něj nezabírá nic nema tady nekdo zkušenost ? Muj prvni pejsek tohle nedělal

4.9.2016 07:17
Sam 90210

XXX.XXX.132.39

Škoda že vám neukousl celou ruku!
To snad chcete mít nevyrovnané, bojácné, nebo dokonce agresivní štěně ?
Co ho máte co mlátit ? Taky jste dostala výprask, když jste se jako mimino počůrala ?
Takže novinama si dejte po hlavě vy a hýbejte se se štěnětem co nejvíc ven.

4.9.2016 07:20
Nikola.čermakova123

XXX.XXX.2.108

Me to rekl i veterinař ze mam trozku bouchnout aby vedel ze se to nedela

4.9.2016 07:31
Sam 90210

XXX.XXX.132.39

Bože prosím ať je tohle jenom troll
štěně v žádném případě nebijte, když se vyčůrá doma přejděte to a berte ho co nejvíc ven, po krmení, po hraní, hned jak se probudí mazejte ven, když se vyvenčí venku pochvalte.

4.9.2016 07:33
Nikola.čermakova123

XXX.XXX.2.108

Ale ja mu davam co nejvic casu zkoro uz se nepocura vydrzi treba 3 hodiny ale me vadi ta agresivita.

4.9.2016 07:35
Sam 90210

XXX.XXX.132.39

Nikola.čermakova123 napsal(a):
Ale ja mu davam co nejvic casu zkoro uz se nepocura vydrzi treba 3 hodiny ale me vadi ta agresivita.

Není divu když ho bijete...
Jen si chce hrát, je to malé štěně, vyroste z toho, raději přesměrujte jeho pozornost z vás na nějakou hračku, ad kouše do ní.

4.9.2016 07:50
rapotacka11

XXX.XXX.32.50

Malého psího parťáka, pošpásujou si spolu.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?q=%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B+kou%C5%A1e&sort=1
Je tady toho víc...

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.9.2016 08:21

rapotacka11 napsal(a):
Malého psího parťáka, pošpásujou si spolu.
https://www.ifauna.cz/psi/diskuse/?q=%C5%A1t%C4%9Bn%C4%9B+kou%C5%A1e&sort=1
Je tady toho víc...

Chápu to dobře - vy doporučujete člověku, který neumí vychovat jednoho psa, jedno štěně, pořízení dalšího psa? Aby měla zadavatelka místo jednoho problému dva?

4.9.2016 08:28
Andrýsek3

XXX.XXX.44.20

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Chápu to dobře - vy doporučujete člověku, který neumí vychovat jednoho psa, jedno štěně, pořízení dalšího psa? Aby měla zadavatelka místo jednoho problému dva?

Podle mě doporučuje přečíst si diskuze, které tu byli už tisíckrát na téma "štěně kouše".

4.9.2016 09:05
rapotacka11

XXX.XXX.32.136

Chápete špatně.

Vy, máte nějakýho parťáka - lidskýho?
A toho vám rodiče pořídili domů ?
Tak to pak jó. Chápu.
Jinak se parťák dá najít třeba na hřišti a jsou i jiné možnosti.
A nebývá s tím problém.
Podařilo se to i mně a to jsem nehledala...

Doufám, snad je zadavatelka chápavá a další štěně
si neobjednala... i když, jak vidno... nepochopila jste mě blbě sama...

4.9.2016 09:11

rapotacka11 napsal(a):
Chápete špatně.

Vy, máte nějakýho parťáka - lidskýho?
A toho vám rodiče pořídili domů ?
Tak to pak jó. Chápu.
Jinak se parťák dá najít třeba na hřišti a jsou i jiné možnosti.
A nebývá s tím problém.
Podařilo se to i mně a to jsem nehledala...

Doufám, snad je zadavatelka chápavá a další štěně
si neobjednala... i když, jak vidno... nepochopila jste mě blbě sama...

Tak to pardon, že jsem vás špatně pochopila. Ale zde bývají často rady, nad kterými zůstává rozum stát.

Jen aby to stačilo, ten venkovní kamarád...

4.9.2016 09:23
scylla

XXX.XXX.150.32

Dobrý den chtěla jsem se zeptat mam 2mesíční štěne je to kříženec yorkšírský teriér s Jezevčíkem. Mam problém moje štěně se me ani trochu neboji ja ho bouchnu novinama treba kdyz se vyčurá a on po mě vyjede nebo je strasně akční doma ale venku ne kouše me do bolesti a uz na něj nezabírá nic nema tady nekdo zkušenost ? Muj prvni pejsek tohle nedělal

Pes vám vrací to, co do něj dáváte - agresi a nesmyslné tresty. Pes se nikdy nebije, ani novinami. Štěně kouše, to je normální, hrajte si s ním s hračkami, starým hadrem a tak. CHoďte ven po každém probuzení, po jídle. Nikdy štěně za vyčůrání doma netrestejte, to je nesmysl.

4.9.2016 09:24
scylla

XXX.XXX.150.32

Od kdy je sebeobrana agresivita?

4.9.2016 09:24
scylla

XXX.XXX.150.32

Me to rekl i veterinař ze mam trozku bouchnout aby vedel ze se to nedela

Změňte ihned veterináře a tohoto vezměte novinami po palici.

Neregistrovaný uživatel

4.9.2016 09:32
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Nerozčilujte se - je to jenom troll! Stejně debilní "dotaz", jakých tu byly stovky, a vás to vždycky vzruší, jako když staré Kropáčkové příjde důchod...

4.9.2016 09:46
Aliens_II

XXX.XXX.194.35

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Nerozčilujte se - je to jenom troll! Stejně debilní "dotaz", jakých tu byly stovky, a vás to vždycky vzruší, jako když staré Kropáčkové příjde důchod...

Ale pozor. Existuje už nebezpečný syndrom iFauna. Je zcela zákeřný a napadá skrze klávesnici a monitor jinak zdravé jedince. A nově příchozí.

A slovo troll je již základní predispozice k této zákeřné "nemoci".

Neregistrovaný uživatel

4.9.2016 09:50
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Aliens_II napsal(a):
Ale pozor. Existuje už nebezpečný syndrom iFauna. Je zcela zákeřný a napadá skrze klávesnici a monitor jinak zdravé jedince. A nově příchozí.

A slovo troll je již základní predispozice k této zákeřné "nemoci".

To nemusí být hned diagnoza - může to být jen adaptace na prostředí

4.9.2016 10:10
Markéta80

XXX.XXX.176.2

No bít 2m štěně? Jak dlouho ho máte? ani se nedivim jak s echová, bojí se a brání se

4.9.2016 10:54
ketlin

XXX.XXX.204.32

Proboha, bijete ho alespoň nějakými pořádnými novinami, ať si to zapamatuje :D
Rozhodně nedoporučuji bít Bleskem, ať Vám pejsek nezblbne :D.

4.9.2016 11:01
Sam 90210

XXX.XXX.132.39

ketlin napsal(a):
Proboha, bijete ho alespoň nějakými pořádnými novinami, ať si to zapamatuje :D
Rozhodně nedoporučuji bít Bleskem, ať Vám pejsek nezblbne :D.

Tím asi bili paničku

Neregistrovaný uživatel

4.9.2016 12:15
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Sam 90210 napsal(a):
Tím asi bili paničku

No, v každým případě ji bili MÁLO!

6.9.2016 22:38

...mladez z "Královehradeckého kraje" si tu opet hraje, bo tam neni co delat?
Ale ne...

7.9.2016 11:28

Bože prosím ať je tohle jenom troll
Může být a nemusí, podle toho jak jsou dnes děti (ne)vedeny, to může být i vážně míněný dotaz. "Počítač už ti nestačí? Panebože, tak tady máš toho čokla a nevotravuj".

někdo...

7.9.2016 20:48
někdo...

XXX.XXX.192.49

Vzhledem k tomu, že tady nikdo neumí pořádně poradit, rozhodla jsem se, že to nějak shrnu...
1. takhle malé štěně se rozhodně nebije!Představte si, že je to ještě vlastně miminko, které si chce hrát a vlastně ani pořádně neví, co dělá.
2. bylo by fajn, kdybyste se štěňátkem chodila více ven a trávila tam co nejvíc času. pokaždé, když vykoná potřebu je třeba ho pořádně a hlavně mile pochválit, dát mu pamlsek a říkat : např. hodný pejsek, hlaďte ho.
3. když uvidíte, že si chystá ulevit vevnitř, buď ho dejte na zahradu, na záchodek nebo pod něj dejte noviny. Ty mu pak ukažte a opět ho kvalitně pochvalte. Odměňte ho pamlskem...
4. pejskovi ukažte, kde mají noviny místo (na záchodek se učí líp než na zahradu).
5. po pár týdnech se pejsek naučí sám od sebe chodit na psí toaletu. Nezapomeňte ho vždy odměnit. Pokud si uleví jinam, než na určené místo, pokárejte (př. zlý pes) ho a LEHCE ho plácněte tou ruličkou z novin.
6. Při správné a důsledné výchově by se toto pejsek měl do dvou až tří měsíců naučit. Novinovou ruličku si nechte, bude se chodit až bude pes velký. Po nějaké době bude pejskovi stačit pohled na ni a hned bude vědět, že udělal něco špatně... Psa bijte lehce a co nejméně.

Doufám, že vám tento příspěvek bud alespoň trošku k užitku.

7.9.2016 21:00
Šarina

XXX.XXX.231.146

"Psa bijte lehce a co nejméně."
To je ale divná rada...

Psa nebijte VŮBEC A NIKDY!

7.9.2016 21:05

někdo... napsal(a):
Vzhledem k tomu, že tady nikdo neumí pořádně poradit, rozhodla jsem se, že to nějak shrnu...
1. takhle malé štěně se rozhodně nebije!Představte si, že je to ještě vlastně miminko, které si chce hrát a vlastně ani pořádně neví, co dělá.
2. bylo by fajn, kdybyste se štěňátkem chodila více ven a trávila tam co nejvíc času. pokaždé, když vykoná potřebu je třeba ho pořádně a hlavně mile pochválit, dát mu pamlsek a říkat : např. hodný pejsek, hlaďte ho.
3. když uvidíte, že si chystá ulevit vevnitř, buď ho dejte na zahradu, na záchodek nebo pod něj dejte noviny. Ty mu pak ukažte a opět ho kvalitně pochvalte. Odměňte ho pamlskem...
4. pejskovi ukažte, kde mají noviny místo (na záchodek se učí líp než na zahradu).
5. po pár týdnech se pejsek naučí sám od sebe chodit na psí toaletu. Nezapomeňte ho vždy odměnit. Pokud si uleví jinam, než na určené místo, pokárejte (př. zlý pes) ho a LEHCE ho plácněte tou ruličkou z novin.
6. Při správné a důsledné výchově by se toto pejsek měl do dvou až tří měsíců naučit. Novinovou ruličku si nechte, bude se chodit až bude pes velký. Po nějaké době bude pejskovi stačit pohled na ni a hned bude vědět, že udělal něco špatně... Psa bijte lehce a co nejméně.

To jsou ale pecka rady! Žádné štěně ani dospělý pes se nemlátí a už vůbec ne novinami, Vy ignorante

7.9.2016 21:09
Sam 90210

XXX.XXX.146.211

někdo... napsal(a):

Raději neraďte...

Psí záchody/pleny/noviny jsou zlo!
Pes se má venčit venku ! Tím že se učí na noviny, si akorát zvykne, že se vyprazdňuje doma a velmi těžko se to odnaučí

Takovouhle blbost snad nemusím ani komentovat...

Neregistrovaný uživatel

7.9.2016 21:10
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

někdo... napsal(a):

No, tak touhle radou jste to spravila!

7.9.2016 21:39

Sam 90210 napsal(a):
Raději neraďte...

Psí záchody/pleny/noviny jsou zlo!
Pes se má venčit venku ! Tím že se učí na noviny, si akorát zvykne, že se vyprazdňuje doma a velmi těžko se to odnaučí

Takovouhle blbost snad nemusím ani komentovat...

A pak že troll. To by jich bylo!
Při takové výchově štěně totálně zblbne. Má chodit čůrat na noviny, kterými za čůrání dostává?
To je přímo vyšší dívčí.
Jak to bylo s tou holubičkou ?

7.9.2016 21:50
Sam 90210

XXX.XXX.146.211

A pak že troll. To by jich bylo!
Při takové výchově štěně totálně zblbne. Má chodit čůrat na noviny, kterými za čůrání dostává?
To je přímo vyšší dívčí.
Jak to bylo s tou holubičkou ?

Co s holubičkou ? To jsem jaksi nepochopila

7.9.2016 21:56

Sam 90210 napsal(a):
Co s holubičkou ? To jsem jaksi nepochopila

No přece : Kdyby blbost nadnášela, tak byste tu lítala jak holubička ! ( Ne tedy vy, ale ta radilka.).

7.9.2016 21:59
Sam 90210

XXX.XXX.146.211

No přece : Kdyby blbost nadnášela, tak byste tu lítala jak holubička ! ( Ne tedy vy, ale ta radilka.).

Jo ták, díky

7.9.2016 21:59
Fiona.Praha

XXX.XXX.169.194

Sestra Huňková (nebo jak se jmenovala)

Přidejte reakci

Přidat smajlík