Uživatel s deaktivovaným účtem

Maja77
napsal(a):
Mam doma 4 mesicni fenecku zlateho retrira.je to sikulka.krmin brit care.ale dosto po nem kaka.asi ctyrikrat dene.je to normalni?
Je...když je vyšší frekvence krmení...u štěněte 4-5x denně, tak tomu odpovídá samozřejmě i vyprazdňování...pokud štěně nemá průjem, tak je to v poho...
Podle mého názoru to normální není. Bohužel granule mají hodně "plnidel", nestravitelných látek a balastu, takže psi po nich mají ho..a objemově jak krávy.
Zadavatelko, buď zkuste nějaké kvalitní granule s vysokým obsahem živočišných bílkovin (eventuelně krmte přirozeně), nebo se smiřte s tím, že pes kadí hodně. jiná možnost není.

J á bych řekla že to normální je, až bude starší bude kadit méně, ale stejně mě psi kadí dvakrát, třikrát denně.

napsal(a):
J á bych řekla že to normální je, až bude starší bude kadit méně, ale stejně mě psi kadí dvakrát, třikrát denně.
Přesně...krmím 3x denně, nekrmím granule, ale i tak pesani kadí 2x...pes někdy i 3x denně...ale objemově to moc není´...

Maja77
napsal(a):
Kdyz ji privolam "ke me"malokdy prijde.musi mit naladu.jak ji to perfektne naucit.jinak sedne.lehne.poprosi.da pac a zacala stekat na povel.jen to privolani nejak vazne.
Na šunku

Maja77
napsal(a):
To by ji slo.verim.
To ale není sranda, retrívři jsou žraví, cvičte přivolání na odměnu.

Maja77
napsal(a):
Vsak ano.je mlsna.jenze se ji zrovna moc nekdy nechce.ma zajimavejsi cil napr.souseda na zahrade.dlouho se zatim nedovede soustredit.vzdyt je to maly telatko.jak vam dlouho trvalo nez se vas pejsek zklidnil?
jsou mu 3 roky a ještě se nezlidnil, retrívr se zklidní tak týden před smrtí

Maja77
napsal(a):
Vsak ano.je mlsna.jenze se ji zrovna moc nekdy nechce.ma zajimavejsi cil napr.souseda na zahrade.dlouho se zatim nedovede soustredit.vzdyt je to maly telatko.jak vam dlouho trvalo nez se vas pejsek zklidnil?
Je to štěně, nepřivolávejte jí když víte že nepřijde.Když jí chcete přivolat, tak jí nejprve něčím zaujměte, teprve potom když řeknete jméno ap odívá se na vás, dejte povel ke mě.Jakmile přijde, musí následovat velká pochvala a odměna. Pokud ale jednou už povel dáte, musíte trvat na jeho splnění i za cenu že si pro ní dojdete, připnete jí na vodítko, a povel dokončíte na vodítku.

Maja77
napsal(a):
No ono někdy na zahradě je to těžký, pes je na svým území...nevim jak jinak to popsat, třeba moje ovčanda, co venku poslechla na první dobrou, tak na zahradě občas dělala, že neslyší...
a štěňátko je roztěkané, vždyť je toho tolik, co musí prozkoumat, co si musí prohlédnou... ...takže souhlas s tím, co psala habe...