Taste of the wild nebo Purizon?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Klinerovi

22.9.2016 21:13
Klinerovi

XXX.XXX.223.157

Zdravím,

docela jsem si oblíbila TOTW, především kachní verzi. Mám dva útulkáře věčně mám problém s tím, že jsou samá kost. Mají období, kdy trochu přiberou (mé zkouškové ) apod ale drží si postavu "modelů", nedělám s nimi žádný sport, jen mají dost pohybu při toulání přírodou. vypisuji to proto, že koukám na obsah proteinů a tuku, například rybí TOTW jsou dietnější než High prairie, kachna... a to mě trošku omezuje při vybírání. NICMÉNĚ začalo mi dost vadit, že neuvádí konkrétní % zastoupení složek, někde se už i debatuje, že distributor a dodavatel nedávají stejné odpovědi. Objevila jsem Purizon, nerada bych šla ještě do vyšší cenové kategorie. Složení se mi dost líbí, jen nikde nic moc není o té firmě apod. Doporučili byste změnu nebo co si o Tastu a jejich deklaraci myslíte? Děkuji

22.9.2016 22:27
JanulaM

XXX.XXX.18.70

Přímo na pytli % složení masových složek je uvedeno. Taky jimi krmím na střídačku s Wolfsblut a jsem spokojená, jsou to jediné granule, které mi pes žere bez problémů. Ale je fakt, že kvalita šla asi dolů a navíc zdražili. Ještě nedávno byla první složka sušené kachní maso, teď je tam kachna. A prodávali 13.6 kg pytle teď 13 kg. To mě trošku mrzí, ale i tak jsem ochotna je dál kupovat, protože nejlíp sedí. Purizon mě taky lákalo zkusit, ale odradilo mě velké množství negativní recenzí ohledně stravitelnosti. Můj pes má citlivé zažívání. Já být vámi u nich zůstanu. Ale tady vám asi budou radit od nich dát ruce pryč. Je to na vás a vašich psech, jak jim jiná značka sedne.

Klinerovi

22.9.2016 22:51
Klinerovi

XXX.XXX.223.157

Děkuji, sakryš, krmím jimi už dost dlouho, ale pytel přesypávám, ale musím říct, že jste mě zarazila. že bych nějak zapomněla, že to na tom pytlu je? ani změnu z 13,6 na 13 jsem neregistrovala, zoohit to vždy uváděl všelijak na stránkách. Právě jsem začala být nějak zmatená, jestli se nesnaží taky klamat, to bych podporovat moc nechtěla... Jinak děkuji za info se stravitelnosti, více to prozkoumám, nerada bych, aby je to prohnalo. Tu kachnu a bizona s těma jsem fakt spokojená, ale ta ryba pd Purizonu se mi hodně líbí.

22.9.2016 23:26
JanulaM

XXX.XXX.18.70

Ano od té doby co mají ty nové menší pytle s upraveným složením už to tam uvádí, mám pocit, že je to 12.5% u třech prvních masových položek.

22.9.2016 23:28
JanulaM

XXX.XXX.18.70

Http://www.zooplus.de/shop/hunde/hundefutter_trockenfutter/taste_of_the_wild/172459

pokud vládnete němčinou, český zoohit uvádí ještě staré složení.

Přidejte reakci

Přidat smajlík