Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.9.2016 12:26
blackserigala

XXX.XXX.208.70

Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s granulemi Carnilove. Mám štěně havaňáčka a přemýšlela jsem nad nimi. Jsou vhodná pro malá plemena? Nejsou granule moc velké? Momentálně krmím TOTW ale nelíbí se mi tam moc ta přidaná sůl.

23.9.2016 13:04
Markéta80

XXX.XXX.176.2

blackserigala napsal(a):
Dobrý den. Máte někdo zkušenosti s granulemi Carnilove. Mám štěně havaňáčka a přemýšlela jsem nad nimi. Jsou vhodná pro malá plemena? Nejsou granule moc velké? Momentálně krmím TOTW ale nelíbí se mi tam moc ta přidaná sůl.

Taky jsm je chtěla zkusit ale všude jsem četla že jsou právě větší . jedině zkusit napsat o vzorek

23.9.2016 13:09
asurwic

XXX.XXX.36.3

blackserigala napsal(a):

Jsou opravdu větší. Pro štěně malého plemene bych je asi vážně nebrala. Co vím, že i štěňata ovčáků (ještě ve vrhu) s jejich rozměry měla problémy, když je chovatel zvolil jako první pevnou granulovitou stravu.

23.9.2016 14:08
blackserigala

XXX.XXX.208.70

Aha, tak to je škoda. Složením mi připadají jako výborné. No nic, asi napíšu firmě na email jestli by nemohli vyrábět i pro malá plemena. Díky.

23.9.2016 16:28
Cat cat

XXX.XXX.35.18

Teď je zrovna krmím štěněti malinkého vzrůstu. Je to křížovatka s čivavou. S granulkama nemá problém a nepřipadají mi nijak velké. Je to modrý obal -salmon&turkey to puppies. Když zvládne kuřecí křídlo i s kostí, tak si poradí i s granulema. Takže klidně je krmte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík