Uživatel s deaktivovaným účtem

Hoďte foto punkového psa, co z toho máme takhle
napsal(a):
Hoďte foto punkového psa, co z toho máme takhle
Ona je ted hotova po nasi fotbalove vychazecce, je zalezla a chrape, tak ji nechci budit. Pak to zkusim. Myslim ale ze to na fotce nebude dobre videt.Neni to nastesti moc, kdyby me netocilo, ze ji to slepilo chlupy, tak by se mi to dokonce libilo Az se probere, tkusim to.

Obarvené chlupy ostříhat.

Lexaurin
napsal(a):
Ona je ted hotova po nasi fotbalove vychazecce, je zalezla a chrape, tak ji nechci budit. Pak to zkusim. Myslim ale ze to na fotce nebude dobre videt.Neni to nastesti moc, kdyby me netocilo, ze ji to slepilo chlupy, tak by se mi to dokonce libilo Az se probere, tkusim to.
Já bych to nechala
Jinak..když se neví jaká barva..třeba je vodouředitelná, ředidlemředitelná nebo stříhatelná ;-)
Mašinkou.
Ale musíte udělat pruhy přes celého psa.

Benzinem.
Lexaurin
napsal(a):
Strihat joooo ? Ja pestuju nestriham No barva na plot asi nebude vodou omyvatelna, asi ji to necham a budu doufat, ze ji to pri rozcesavani nevyrvu, ztvrdlo ji to
Třeba to půjde "ožmolit"
Já bych bezpracně stříhala. Ale jak vidím, Vaše reakce, tak se Vám do stříhání nechce, tak to zkuste ožmolit. Prostě oddělovat jeden chlup od druhého. Možná to blbě popisuji, ale představu mám jasnou - něco jak sundat žvýkačku z dlouhých vlasů, nebo i psích chlupů.

sisi58
napsal(a):
To nemyslíte vážně!
Myslím

Vystříhejte to, jen to, co je nutné, chloupek po chloupku.
Pro útěchu : Jednou se mnou světle šedá fena sklízela ořechy. Tu si do slupek lehla, tu sedla..., můžu napsat, že ořechové slupky perfektně kryjí šediny do barvy světlekaštanového průjmu. Zvlášť na sedací části - půvabné. Přes zimu to odrostlo, vylínalo a zas byla frajerka.

Takže kdyby někdo potřeboval vědět čím o b a r v i t psa - tak ořechovými slupkami. Je na to nejlepší doba.
napsal(a):
Pro útěchu : Jednou se mnou světle šedá fena sklízela ořechy. Tu si do slupek lehla, tu sedla..., můžu napsat, že ořechové slupky perfektně kryjí šediny do barvy světlekaštanového průjmu. Zvlášť na sedací části - půvabné. Přes zimu to odrostlo, vylínalo a zas byla frajerka.
sisi58
napsal(a):
Ředidlo chápu, ale benzín ne. Barva se benzínem neředí.
Benzín se dává do zapalovačů a do aut.
Informace trochu mimo mísu (já bych teda psa rozhodně benzínem "neošetřovala", i to ředidlo bych si rozmýšlela, no to je věc názoru) nicméně: ano, technickým benzínem (jakožto formou ředidla) se skutečně ředí i barvy. Je s tím docela opruz a doporučuju gumové jednorázové rukavice a tuny indulony(či jiného mastného krému) na vysušené ruce...
Já bych se benzínu ani ředidla nebál. Při troše opatrnosti a trpělivosti to nepatláte "na psa", ale namočíte jen pár chlupů. určitě to půjde líp a snáz než nějaké kudlání a vyčesávání.
samozřejmě po použití dobře opláchnout vodou a ošetřit nějakým balzámem na chlupy (vlasy).
Zadavatelko dejte vědět, jak jste nakonec uspěla!

Taky bych psa pokusně "zmastila". Když jde tukem/olejem dolů asfalt apod., teoreticky by mohla i tahle barva, která v podstatě nebarví, ale jen přilne na povrch.

No, já s mojí povahou, bych ostříhala nabarvenou srst HNED, jak bych přišla domů. Proč čekáte? Když vezmete jen ty obarvené chlupy, a po osříhání začešete, ani to nepoznáte. Nevím, jsem zvyklá řešit jakýkoliv problém hned, teď už by feňule dávno v klidu chrupkala. CHemii, jako ředidla, benzín apod. u mě nepřichází ani v úvahu.
napsal(a):
No, já s mojí povahou, bych ostříhala nabarvenou srst HNED, jak bych přišla domů. Proč čekáte? Když vezmete jen ty obarvené chlupy, a po osříhání začešete, ani to nepoznáte. Nevím, jsem zvyklá řešit jakýkoliv problém hned, teď už by feňule dávno v klidu chrupkala. CHemii, jako ředidla, benzín apod. u mě nepřichází ani v úvahu.
Nechce se mi do toho

Lexaurin
napsal(a):
Nechce se mi do toho
A proč ne? Nechápu, i by se vám v noci lépe spinkalo(že to máte vyřešený) a feňule taky, má citlivý nos a musí čuchat ten chem. jed už takovou dobu.
napsal(a):
A proč ne? Nechápu, i by se vám v noci lépe spinkalo(že to máte vyřešený) a feňule taky, má citlivý nos a musí čuchat ten chem. jed už takovou dobu.
Nesmrdi to uz. Je to suche. Spim s ni. Je v pohode. Kdyby mela problem, jdu do toho.Puvodne jsem ji to zkusila vycesat jeste venku, ale to bylo jeste mokre, a zalepila jsem i kartac, tak jsem to radeji nechala uschnout.
Bratránek je malíř-natěrač a léta nosil dlouhé vlasy s ohonem, krásné vlnité blond a celou tu dobu, si je denně umýval a když třeba týden někde natírali nějaké konstrukce, denně si je umýval ředidlem! Musím říct, že jsem se z toho ježila hrůzou. Je mu 40 a jakové to u něj bude mít následky se možná ukáže až za pár let, bohužel nevěřím tomu, že žádné Ale říct si nedal...
Vím, že kočky jsou na všechno citlivější, ale tchánů kotě na sebe převrhlo plechovku s barvou, bylo zalepené moc. Taky je napadlo umýt je ředidlem, v jejich případě doslova vydrhnout. Kočka se, myje". Kotě do měsíce chcíplo, prý asi selhání jater...jak jinak (jsem jak černá kronika, ale jelikož máme v rodinách zvířat moc, ono se pořád někde něco děje... ).

lesnížínka
napsal(a):
Bratránek je malíř-natěrač a léta nosil dlouhé vlasy s ohonem, krásné vlnité blond a celou tu dobu, si je denně umýval a když třeba týden někde natírali nějaké konstrukce, denně si je umýval ředidlem! Musím říct, že jsem se z toho ježila hrůzou. Je mu 40 a jakové to u něj bude mít následky se možná ukáže až za pár let, bohužel nevěřím tomu, že žádné Ale říct si nedal...
Vím, že kočky jsou na všechno citlivější, ale tchánů kotě na sebe převrhlo plechovku s barvou, bylo zalepené moc. Taky je napadlo umýt je ředidlem, v jejich případě doslova vydrhnout. Kočka se, myje". Kotě do měsíce chcíplo, prý asi selhání jater...jak jinak (jsem jak černá kronika, ale jelikož máme v rodinách zvířat moc, ono se pořád někde něco děje... ).
Jednou jsem právě takhle jednu kočku zachránila, spadla do barelu s barvou, nic kromě benzínu tam neměli...kočka přežila, dnes je jí cca 15let.
napsal(a):
Jednou jsem právě takhle jednu kočku zachránila, spadla do barelu s barvou, nic kromě benzínu tam neměli...kočka přežila, dnes je jí cca 15let.
Benzín bude možná lepší než ředidlo už z důvodu, že se odpařuje. Navíc je také důležité pořádně to pak šamponem vymýt. To si vůbec nejsem jistá, jestli někdo udělal...právě

lesnížínka
napsal(a):
Benzín bude možná lepší než ředidlo už z důvodu, že se odpařuje. Navíc je také důležité pořádně to pak šamponem vymýt. To si vůbec nejsem jistá, jestli někdo udělal...právě
Aha, tak to jo..
napsal(a):
Anet, paradoxně v dlouhé srsti nic nezačešete - každý nekoncepční zásah nůžkami je extrémně vidět. Pokud se příp. jedná o výstavního jedince, máte na pěkných pár měsíců po šancích na dobré umístění.
Podle fotek je obarvená pouze spodní část chlupů, tudíž při opatrné manipulaci se "chemie" vůbec nedostane do kontaktu s kůží. Pokud se srst ihned důkladně umyje a ošetří kvalitní regenerační kosmetikou, k žádné zásadní újmě nedojde.
Sama bych u svého psa po nůžkách sáhla až jako po poslední možnosti, když vše ostatní selže.
Tak výstaváci...to je jiná. Ale pokud není, tak bych to fakt šmikla a neřešila. Můj pes je huňatý a že mu na krku vet vyholil kus límce proto, aby dal krev pro záchranu našeho druhého psa...jsem to, že mu tam vyroste pak nekvalitní srst a díra tam bude skoro rok..neřešila. To, jak pes vypadá, či spíše vypadá pro ostatní, je mi úplně jedno. Snažím se, aby vypadal čistě a upraveně, to ano, ale když není zbytí...
Fiona.Praha
napsal(a):
Kdy začíná nedělní večer česací?
Jsem zvědavá, jestli to půjde nebo přijdou na řadu nůžky.
Poslusne hlasim, ze jsme se docesaly .Olejovy rozčesávac a je to pryč huraaaaaa .Strihani ani agresivni chemie netreba.

Lexaurin
napsal(a):
Poslusne hlasim, ze jsme se docesaly .Olejovy rozčesávac a je to pryč huraaaaaa .Strihani ani agresivni chemie netreba.
No supééér!
napsal(a):