Prosím o rychlo radu - inzerát

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Hulkffff

21.10.2016 23:11
Hulkffff

XXX.XXX.177.48

Dobrý den, chtěl bych se zeptat o váš rychlý názor na tuhle inzerci :https://zvirata.bazos.cz/inzerat/66631045/Stenata-pitbull.php

Díky za jakýkoliv postřeh.

21.10.2016 23:19
Sam 90210

XXX.XXX.224.39

A co jako chcete vědět ?

21.10.2016 23:20
conie

XXX.XXX.206.202

Hulkffff napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych se zeptat o váš rychlý názor na tuhle inzerci :https://zvirata.bazos.cz/inzerat/66631045/Stenata-pitbull.php

Díky za jakýkoliv postřeh.

Bez PP za 5 tisíc? Za mě NE!

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.10.2016 23:24

Z množírny nebyla štěňátka ani loni od stejného xxx. Ani na jaře.
Tak jak to dělá.

Hulkffff

21.10.2016 23:27
Hulkffff

XXX.XXX.177.48

Byl jsem se na ně kouknout, viděl jsem jen maminku vypadala pěkně, vychovaně jen na nás trochu vrčela když jsme šli dovnitř nic hroznýho ale tatky jsem viděl boužel jen na fotce (jestli je to fakt on), z lidí jsem měl dobrej pocit, o štěnata se starali dobře, zapisovali váhu atd..

Hulkffff

21.10.2016 23:27
Hulkffff

XXX.XXX.177.48

Megiii ví už máte zkušenost z majitelem ?

21.10.2016 23:51
Pupča

XXX.XXX.54.33

Já nevím, co čekáte za radu...téměř na všech tématech se tu brojí proti psům bez PP a to oprávněně. Prosím Vás neblázněte a nekupujte takové štěně bez PP, nevíte nic o rodičích, nemají nějaké vady? Je vůbec pes, kterého vydávají za otce, opravdu otcem štěňat? A navíc bezpapíráka za 5000? Za tolik určitě seženete nestandardní štěně s PP. Nestandardní barvou, zálomkem na ocase, nebo podobnou prkotinou, která pro ty z nás, co chtějí jen mazla, nemají žádný význam, ale víme, že hafan je opravdu, to co chceme.

21.10.2016 23:52

Před 3 týdny chtěl 9 tisíc.
Pak 6.
Teď 5.
Počkejte do zimy, spadnou.

22.10.2016 00:03
CHs Kasami

XXX.XXX.174.95

Psa bez PP nekupovat! Nikdy! Tím jen podporujete množirny...
Nikdy nevíte co Vám ze štěněte vyroste. Jakou asi bude mít povahu? Netrpí rodiče nějakou dědičnou nemocí? To jsou otázky které by Vás měly zajímat, ale těžko se Vám dostane odpovědi...

22.10.2016 00:33
impact

XXX.XXX.195.92

Udává je v šesti týdnech, přitom ze zákona je povinných sedm týdnů. Takže je to množitel. Mama je tak akorát pěknej kříženec labradora a ne pitbull. No a táta? Co když je to náhodnej kolemjdoucí od souseda? Za takovýho vořecha fakt chcete dát bůra? Fakt Vás neštve, že si množitel namastí kapsu na Vaší bezbřehé a naivní hlouposti?

22.10.2016 00:35
impact

XXX.XXX.195.92

Jo a že máma trochu vrčela? Víte o tom, že APBT mají v genech absolutní neagresivitu k lidem? Už to by Vám mělo zavánět průšvihem.. Pes je to tak na deset let, když to půjde dobře. Máte děti? Nebo budete mít v tom horizontu děti? Co když pak na ně bude taky tak trochu vrčet? Nestálo by za to investovat do kvalitnějšího zvířete, které má ty geny aspoň trochu proklepnuté a ověřené?

22.10.2016 00:37
impact

XXX.XXX.195.92

Jo a poslední poznámka - víte o tom, že se štěňata hodně učí tím, že kopírují chování matky? Co si od ní vtisknou, to budou mít. Kolik těch návštěv mimo Vás tam chodí kouknout? Na kolik těch návštěv ta matka vrčí? Kolikrát to ta štěňata ještě uvidí, hm?

22.10.2016 00:43

Hulkffff napsal(a):
Byl jsem se na ně kouknout, viděl jsem jen maminku vypadala pěkně, vychovaně jen na nás trochu vrčela když jsme šli dovnitř nic hroznýho ale tatky jsem viděl boužel jen na fotce (jestli je to fakt on), z lidí jsem měl dobrej pocit, o štěnata se starali dobře, zapisovali váhu atd..

Připusťme, že je to piťák "čistokrevný bez papírů" a že starost o štěňátka probíhá ok a "chovatelé" jsou zodpovědní, mají rodiče štěňat nějaké zdravotní testy, třeba na ataxii? Nejsem odborník, ale myslím, že u těchto psů je to snad nutné, aby oba rodiče nebyli přenašeči...jestli se mýlím, tak se předem omlouvám...

Hulkffff

22.10.2016 00:44
Hulkffff

XXX.XXX.177.48

Díky za reakci, zítřejší vyzvednutí ruším :) a tak bokem nemáte nebo nevíte o někom kdo v brzké době bude mít nebo má štěnata pita s PP ? Na bazoši a podobných portálech už jsem se díval a většina bez PP, nebo alespon nějaký kontakt na někoho? Zatim díky !

22.10.2016 00:52
impact

XXX.XXX.195.92

Zkuste hledat pitbull show, bull show, zajet se podívat tam a popovídat si přímo s lidmi z oboru. Na FB je taky mnoho stránek. Pokud byste třeba slevil z toho, že to musí být APBT, tak se zkuste podívat po Americkém stafordšírském teriérovi. Třeba Máša Piteková v Hardy Workaholic chová super sporťáky psy.

22.10.2016 00:54
impact

XXX.XXX.195.92

Jo a mimochodem, gůgl je fakt děsná svině. Když se podíváte na historii inzerátů dotyčného, tak on za ty uvrčené křížence fakt chtěl původně devět tyček.

https://www.google.cz/search?q=%22602206162%22&oq=%22602206162%22&aqs=chrome..69i57.1578j0j9&sourceid=chrome&ie=UTF-8.

konkon

22.10.2016 00:57
konkon

XXX.XXX.150.103

Nebo si jen zadejte do Googlu CHS Pitbull vybehne Vam jich nekolik, projdete si je, muzete se zeptat na konkretni CHS na fb... kdyz se Vam bude chovka libit, napiste a ptejte se primo jich, nebojte se zeptat na vsechno :D a nejlepsi je si za nima zamozrejme zajet...

22.10.2016 00:57
impact

XXX.XXX.195.92

Kolik jich je na té fotce? Šest? Šestkrát devět rovná se 54.000, - Kč! To Vám nepřijde jako množírna? Zisk z ničeho. Prostě namnožil křížence a teď si na nich namastí kapsu. Za rok se to bude opakovat, protože padesát kolíků nikomu nespadne do kapsy jen tak. A za rok zase. A pak zase... A máme z feny živou pokladničku. (zvracejícísmajlík) !

22.10.2016 00:59
impact

XXX.XXX.195.92

Jooo, OSM jich dokonce je. No ten spadl z jahody na znak, ne?

https://www.sbazar.cz/LLeden/detail/19153334-stenata-pitbull.

22.10.2016 01:05
CHs Kasami

XXX.XXX.174.95

impact napsal(a):
Jooo, OSM jich dokonce je. No ten spadl z jahody na znak, ne?

https://www.sbazar.cz/LLeden/detail/19153334-stenata-pitbull.

Víte co je nejhorší? Že se najde dost pitomců co to koupí...

22.10.2016 01:08
impact

XXX.XXX.195.92

A víte, co je na tom nejlepší? Že jsme právě snad jednoho neznalého množitelských praktik uchránili od zklamání, co si to koupil za uvrčence. A to se počítá!

konkon

22.10.2016 01:13
konkon

XXX.XXX.150.103

No jo...kdyz voni lidi se divaji hlavne na cenu, pak chodi, jak si koupili to a to plemeno o dost levnejc, nez soused, co ma papiraka...na co papiry, na vystavy nechcou, hlavne, ze se podoba (nekdy ani to ne) plemenu, co se jim tak strasne libi...

konkon

22.10.2016 01:14
konkon

XXX.XXX.150.103

impact napsal(a):
A víte, co je na tom nejlepší? Že jsme právě snad jednoho neznalého množitelských praktik uchránili od zklamání, co si to koupil za uvrčence. A to se počítá!

Jo, to mate pravdu

22.10.2016 09:03
noemi

XXX.XXX.64.236

CHs Kasami napsal(a):
Víte co je nejhorší? Že se najde dost pitomců co to koupí...

No právě...a ti pitomci pak nechají vrčícího psa v lepším případě v útulku...

22.10.2016 09:25
conie

XXX.XXX.206.202

impact napsal(a):

Tak právě to vrčení bych vůbec v tomto případě neřešila. Pokládám za normální, že si fena brání svá štěňata a pokud jen vrčením upozorní naprosto cizí lidi, že "ty děti jsou její", tak to není nic proti ničemu. Chová již řadu let, ale nezažila jsem fenu, která by jen tak pustila cizí ke svým štěňatům. Samozřejmě v mé přítomnosti ano, ale vždy dávaly najevo, že si mimina chrání. A to bez ohledu na plemeno.Jinak je fajn, že se zadavatel porozhlédne po štěněti s PP, v tom mu fandím.

22.10.2016 09:26
asurwic

XXX.XXX.36.3

Hulkffff napsal(a):

Není nic lepšího než si pořídit 1) pitbulla 2) bez PP 3) po agresivní feně 4) před zákonným odběrem. To dopadne jako naše včerejší setkání se "skoropitbullem", kterému jsem mírně zploštila čumák, když vystartoval - kupodivu ne po psech, ale po mě.

Popravdě si myslím, že by si měl člověk takových detailů jako vrčení všímat. Když se jedná o pitbulla (plemeno přátelské k lidem), tak by pes se známkou agrese vůbec množit neměl i kdyby byl s PP a chovný - natož takhle. Samozřejmě, když jsem měla odchov karolínských psů a rodiče by neoznamovali (bez agrese) narušitele vytím a "jódlování" už pět minut předem nebo když si jedete pro štěně pastevce, vlezete na pozemek a psí rodiče Vás s radostí přivítají, místo toho, aby vás zadrželi jako vetřelce, je asi něco špatně. Záleží na typičnosti plemene a požadované povaze. Řekla bych, že je Vaše volba, jestli chcete pitta, který bude vyjíždět po lidech, ale bohužel se to týká celého Vašeho okolí - viz. "včerejší zážitek".

Jinak hláška, že se nejedná o množírnu mě fakt dostala.

22.10.2016 10:42
impact

XXX.XXX.54.225

conie napsal(a):
Tak právě to vrčení bych vůbec v tomto případě neřešila. Pokládám za normální, že si fena brání svá štěňata a pokud jen vrčením upozorní naprosto cizí lidi, že "ty děti jsou její", tak to není nic proti ničemu. Chová již řadu let, ale nezažila jsem fenu, která by jen tak pustila cizí ke svým štěňatům. Samozřejmě v mé přítomnosti ano, ale vždy dávaly najevo, že si mimina chrání. A to bez ohledu na plemeno.Jinak je fajn, že se zadavatel porozhlédne po štěněti s PP, v tom mu fandím.

Já to teda u APBT za normální fakt nepovažuju.

Přidejte reakci

Přidat smajlík