Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Ty klobási byli 3 dalmu to můj blbej otec, nevím jestli se mám stresovat. Ale snažím se ho donutit to vyvrhnout. Pokud někdo pomůže děkuji.
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Byli sušené a balení snima bylo venku.
Datum spotřeby 8.6 2009.
koňadra
napsal(a):
Děláte si srandu?
Jak by ty klobásy 7 let vydržely - v mrazáku? V tom případě bych se nevzrušovala. Buď je pes stráví bez následků, nebo je vyvrhne sám, nebo se z nich podělá. Ale nic horšího se nejspíš nestane.
Sice je to jako od hotentota, ale jak jste z toho pochytila, že byly v mražáku a ne třeba v konzervě?
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Dneska je svátek! K sakru.
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Jěto štěně a já nevím co dělat. A pokus o to aby to vihodil neuspěla.
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Komedie je ta že v ve dvě hodiny musím jed na narozeniny tchýně. A myšlenka že by se tam pob...l
nebo pos...l je hodně nepříjemná!
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Černý uhlí nemám ale mám smectu.
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Pes rango není přezdívka ale tak se jmenuje moje štěně.
A musím to zněj dostat do tich dvou hodin
!
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Sam 90210
napsal(a):
To tu ještě nebylo
Haha...
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
Pomohla by ta smecta?
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
rapotacka11
napsal(a):
Máš řidičák ?
Proč se mně ptáš jestli mám řidičák?
¨.
Pes Rango

XXX.XXX.211.76
lesnížínka
napsal(a):
Tím líp. Namíchejte nejlíp do stříkačky a stříkněte mu pomalu koutkem do huby. Ale že se vám ať už jedno či druhé - to vám nikdo nezaručí. Tohle je jen kvůli zdraví, ne na záchranu oslavy...
Děkuji za radu
lesnížínka
napsal(a):
Sice je to jako od hotentota, ale jak jste z toho pochytila, že byly v mražáku a ne třeba v konzervě?
Všimla jste si toho otazníku? Já se ptám, kde se vzaly 7 let staré klobásy. Jedná možnost je mrazák, další konzerva (tam už bych tak v klidu nebyla).
Nicméně celá tato diskuse mě přijde jako provokace.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228
stop týrání
napsal(a):
Nenechal vám ani kousnout nebo kde je pes zakopán?
Zakopán teprv bude - až se pos... u tchýně!
Dobrý den, dobrá rada jak vyvolat zvracení je: 3% kysličník trochu naředit vodou ( např. půl na půl ) a stříknout psovi do krku. Záleží na velikosti psa - vyzkoušeno u štěněte cca 4 kg váhy, dávka cca 10 ml - zvracelo asi do 5 minut. Pak ještě podáno pro jistotu živočišné uhlí - spolklo totiž prášek určený babičce.
katkaa1
napsal(a):
Preboha neraďte tu tomu decku nech dáva tomu psovi nič na zvracanie ak to je vôbec pravda tak zožral nejakú sušenú klobásu čo mu dal jej otec nič mu z toho nebude max sa pose.. alebo to vyvracia sám. A už vôbec mu nedávaj smectu tá je proti hnačke!
Pes Rango už má tchýni a asi se jí poblije na oslavě.Tak to nebude děcko