Odolný plyšák pro středně velkého psa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.11.2016 21:28
Pupča

XXX.XXX.54.33

Zdravím, nemáte někdo radu, kde by se dal sehnat opravdu odolný plyšák pro třicetikilového psa se střední likvidační schopností...Naše hafule má hrozně ráda plyšáky, zatím jsme si hrály s vyřazenými dětskými plyšáky, ale ti nevydrží déle než týden či dva. Chtělo by to něco z pevnějšího materiálu a lépe ušitého...

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.11.2016 21:37

Pupča napsal(a):
Zdravím, nemáte někdo radu, kde by se dal sehnat opravdu odolný plyšák pro třicetikilového psa se střední likvidační schopností...Naše hafule má hrozně ráda plyšáky, zatím jsme si hrály s vyřazenými dětskými plyšáky, ale ti nevydrží déle než týden či dva. Chtělo by to něco z pevnějšího materiálu a lépe ušitého...

Jedině výroba doma - nějaké stanové plátno, nit na džínovinu.

18.11.2016 21:41
Pupča

XXX.XXX.54.33

Děkuji, to mě taky napadlo, že bych to zkusila, ale můj šicí stroj je takový chcípák, že se bojím, že by to nezvládl a ručně jsem na tom stejně jak ten stroj No každopádně, když nic nenajdu, tak mi nic jiného nezbyde

18.11.2016 21:43
asurwic

XXX.XXX.36.3

Pupča napsal(a):

Tuffíci jsou na českém trhu asi nejodolnější:
http://www.pettrend.cz/hracky-pro-psy/.

18.11.2016 21:46

Pupča napsal(a):
Děkuji, to mě taky napadlo, že bych to zkusila, ale můj šicí stroj je takový chcípák, že se bojím, že by to nezvládl a ručně jsem na tom stejně jak ten stroj No každopádně, když nic nenajdu, tak mi nic jiného nezbyde

Zkuste to. Navíc psovi je jedno, jestli to vypadá jako medvěd nebo jako neidentifikovatelné cosi. Když do toho zašijete třeba "ocásek" - tenčí lano (to už je spíš na ruční fixaci), tak bude možná ještě větší radost.

18.11.2016 21:48

asurwic napsal(a):

Jo tak pár takových piraňa taky dostal, ale bylo to tak odolné, že ho to nebavilo.

18.11.2016 21:49
Pupča

XXX.XXX.54.33

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jo tak pár takových piraňa taky dostal, ale bylo to tak odolné, že ho to nebavilo.

Tak to je taky dobré

18.11.2016 21:51
Pupča

XXX.XXX.54.33

asurwic napsal(a):

Děkuji, vypadá to dobře...no teď se budu rozhodovat, zda strávím pár večerů s jehlou a nadávkami, nebo koupím toto :).

18.11.2016 21:53
asurwic

XXX.XXX.36.3

Pupča napsal(a):
Děkuji, vypadá to dobře...no teď se budu rozhodovat, zda strávím pár večerů s jehlou a nadávkami, nebo koupím toto :).

Prý to vydrží i brutálním několikaminutovým zabijákům plyšáků.

18.11.2016 21:57
Pupča

XXX.XXX.54.33

Zní to opravdu zajímavě, právě se sebou hodně bojuji, jestli zvolím snadnou cestu, nebo to zkusím ušít...

18.11.2016 22:33
asurwic

XXX.XXX.36.3

Pupča napsal(a):
Zní to opravdu zajímavě, právě se sebou hodně bojuji, jestli zvolím snadnou cestu, nebo to zkusím ušít...

Tak pak dejte vědět, jak jste se rozhodla. Osobně bych líná nebyla, ale nevěřím příliš ani sobě, ani svému šicímu stroji.

18.11.2016 22:38
Pupča

XXX.XXX.54.33

asurwic napsal(a):
Tak pak dejte vědět, jak jste se rozhodla. Osobně bych líná nebyla, ale nevěřím příliš ani sobě, ani svému šicímu stroji.

To je přesně ono :) aj by se mi do toho chtělo, ale asi bych to musela dělat ručně, stroj bych uvařila a já jsem spíše na háčkování než šití...to mi nikdy moc nešlo...

18.11.2016 22:57

Pupča napsal(a):
To je přesně ono :) aj by se mi do toho chtělo, ale asi bych to musela dělat ručně, stroj bych uvařila a já jsem spíše na háčkování než šití...to mi nikdy moc nešlo...

Já tvořím na ozdobě interiéru - zprovoznila jsem Singrovku, ta prošije všechno. :D.

Přidejte reakci

Přidat smajlík