Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

neregistrovaný1456

26.11.2016 19:51
neregistrovaný1456

XXX.XXX.99.38

Dobrý večer,
vím že toto téma nespadá zrovna do diskuze, psi" a moc se za to omlouvám. Docela mě zaráží jak se tu někteří uživatelé chovají. Někdo napíše o pomoc či radu a nějací chytráci začnou hned dotyčnému nadávat a útočit, co je to za chovatelé, když to neví nebo něco dělá špatně. Přečetla jsem si několik témat na iFauně v různé rubrice a docela mě to mrzí. Pokud sem napíšete, že máte psa, který vám omylem něco sežral, začnou vám tu nadávat, co jste to za špatného chovatele, že nedokážete uhlídat svého psa. Bohužel je to pravda. Všichni tu dělají chytrý, najdou se však zde někteří s dobrou pomocí či radou a nebudou vám za to nadávat. Můžete chovat cokoliv, stane se vám něco neobvyklého co se vám v životě ještě nestalo, prosíte o radu a ostatní vám za to ještě vynadají, jak to že to nevíte a měli by jste s tím raději přestat. Lidi, zamyslete se trošku nad sebou. I vám se může stát něco a nebudete si vědět rady. Omlouvám se všem, kterým toto na diskuzi, psi" bude vadit. Není to sice žádné volání o pomoc, ale za přečtení a zamyšlení nad sebou to stojí!

26.11.2016 20:16
Atheira

XXX.XXX.50.119

Jste na internetové diskuzi, už to mluví samo za sebe. Tohle není záležitost jen ifauny, ale většiny diskuzí na internetu týkajících se čehokoli, nejen psů. Nemám sice zkušenost s nějakým velkým množstvím témat, ale třeba chovatelské diskuze zaměřující se na hlodavce jsou to samé, co teprve akvaristé a teraristé.

neregistrovaný1456

26.11.2016 20:27
neregistrovaný1456

XXX.XXX.99.38

Atheira napsal(a):
Jste na internetové diskuzi, už to mluví samo za sebe. Tohle není záležitost jen ifauny, ale většiny diskuzí na internetu týkajících se čehokoli, nejen psů. Nemám sice zkušenost s nějakým velkým množstvím témat, ale třeba chovatelské diskuze zaměřující se na hlodavce jsou to samé, co teprve akvaristé a teraristé.

A nebo chovatelé okrasného ptactva. To je teprve masakr.

26.11.2016 20:49
Kubaexo

XXX.XXX.217.5

Tady u psu to jeste jde. Koukni nekdy na teraristiku :D

26.11.2016 20:50
asurwic

XXX.XXX.36.3

Atheira napsal(a):

Plánuji začít s chovem myšek a tak nevím, jestli bych do toho měla jít, když bych náhodou potřebovala s něčím poradit.

26.11.2016 21:11
Andrýsek3

XXX.XXX.37.102

Zlatá ifuna. Mrknete na e-mimino nebo beremese, hormonama zmagořelý maminy a nervní nevesty. To je teprve masakr.
Ono co si budeme povídat, tam kde se baví hlavně ženský to prostě vře.

26.11.2016 21:40
Atheira

XXX.XXX.50.119

asurwic napsal(a):
Plánuji začít s chovem myšek a tak nevím, jestli bych do toho měla jít, když bych náhodou potřebovala s něčím poradit.

Co vím, tak třeba tady na ifauně na hlodavcích skoro nikdo není. Na kralici.cz to u potkanů a myší ještě jde. Když tam přijde někdo, kdo to myslí vážně, řekla bych, že je to tisíckrát lepší, než tady. Lidi opravdu chtějí poradit a většinou se odpovědi odvíjejí od zadané otázky a moc se nestává, že by místo odpovídání lidi nadávali jeden druhému a bavili se jenom spolu a na zadavatele se vykašlali. Ale jednání s puberťáky, co mají hloupé dotazy a celkově s neználky, co dělají všechno blbě, ale myslí si opak, je dost divoké. Záleží na momentálním rozpoložení a hlavně složení lidí, co jsou online, ale obecně bych řekla, že tam takoví lidé dostanou zpucováno víc než tady. Ale já radši nic neříkám. Taky jsem se už párkrát do někoho pěkně obula, ne že ne. Ono se to prostě někdy holt nedá.

27.11.2016 00:20
Kubaexo

XXX.XXX.217.5

O mysich sem se taky snazil neco docist, a tady na ifaune jsem narazil na par diskuzi ktere obsahovali 100,150 prispevku. K tematu ani jeden, vsechny urazlive.

27.11.2016 05:46
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Andrýsek3 napsal(a):
Zlatá ifuna. Mrknete na e-mimino nebo beremese, hormonama zmagořelý maminy a nervní nevesty. To je teprve masakr.
Ono co si budeme povídat, tam kde se baví hlavně ženský to prostě vře.

emimino je fajn ale někdy ty dotazy , copak ženský ale když na emiminu jsou chlapi a začíná jich tam být nějak moc

Přidejte reakci

Přidat smajlík