Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.12.2016 15:38
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Prosím o radu, dneska mi pes sežral tři nafukovací balonky . Vypadly mi z kapsy a ten truhlík se na ně hned vrhnul a hned je měl v sobě . Nevím, co ho to popadlo. Normálně si s balonkama hraje a když ho propíchne nechá ho být. Mám nějak plašit, nebo balonky normálně vyjdou ven?

3.12.2016 15:41
anonymx

XXX.XXX.133.167

Klidek. Bude kakat barevne

3.12.2016 15:43
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

anonymx napsal(a):
Klidek. Bude kakat barevne

Už se mi jednou stalo, že sežral kousek balonku, ale to byl opravdu malinkej kousek. Teď opravdu spolknul hned tři. No tak snad vyjdou. Mám normálně krmit?

3.12.2016 15:47
asurwic

XXX.XXX.36.3

marcelaamax napsal(a):
Prosím o radu, dneska mi pes sežral tři nafukovací balonky . Vypadly mi z kapsy a ten truhlík se na ně hned vrhnul a hned je měl v sobě . Nevím, co ho to popadlo. Normálně si s balonkama hraje a když ho propíchne nechá ho být. Mám nějak plašit, nebo balonky normálně vyjdou ven?

To bude v pohodě - je to přeci jen větší pes, tak by to měl zvládnout. Náš přetrávil kolikrát horší věci. Jednou snědl celý balík mozzarelly a vyšla z něj v pohodě a ani se cestou obal neprotrhl. Občas dokonce až zpětně zjistím, co všechno ukradl.

3.12.2016 15:52
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

marcelaamax napsal(a):
Už se mi jednou stalo, že sežral kousek balonku, ale to byl opravdu malinkej kousek. Teď opravdu spolknul hned tři. No tak snad vyjdou. Mám normálně krmit?

Krmit, pozorovat, počítat balonky Já dneska kouknula na bobek, protože ho zase jednou vyjímečně vykadil ne až v keřích, tak kontrola a koukám: bože, co to tam je něco jako špičaté menší vajíčko Přemýšlím, co včera jedl, co by to probůh mohlo být a: jo, pak mi cvaknulo, sežral mi papírový kapesník

3.12.2016 15:54
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

asurwic napsal(a):
To bude v pohodě - je to přeci jen větší pes, tak by to měl zvládnout. Náš přetrávil kolikrát horší věci. Jednou snědl celý balík mozzarelly a vyšla z něj v pohodě a ani se cestou obal neprotrhl. Občas dokonce až zpětně zjistím, co všechno ukradl.

balík mozzarelly a vyšla z něj v pohodě a ani se cestou obal neprotrhl Takže pizza ještě byla?

3.12.2016 18:58
Lexaurin

XXX.XXX.226.60

marcelaamax napsal(a):

Na to bych se zeptala veterinare. Prece jen je to guma. Ten nas vet mi jednou popisoval jak operoval kocoura, ktery snedl kloboukovou gumu. Sprajcla se v zaludku, kousek ji vyselven, majitele za to tahali, ven to neslo, tak jeli k nemu. Musel resekovat cele strevo a vyplest gumu ven. Operace des, ni nedoufal, ze se to zahoji, ale kocour to zvladl. Balonek je sice neco jineho, ale muze se prilepit nekde na stenu a nejit ven.Chtelo by to zeli, suchy chleba...

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.12.2016 19:20

lesnížínka napsal(a):
balík mozzarelly a vyšla z něj v pohodě a ani se cestou obal neprotrhl Takže pizza ještě byla?

byla jste rychlejší, chtěla jsem se zeptat podobně.

3.12.2016 19:25

Mě kdysi vyděsila naše fena, když doma vyzvracela takový nějaký hnědočervený chumel - vypadalo to jako natrávená krev...asi tak. Bližším zkoumáním jsem zjistila, že je to hnědočervený plátěný kapesník, který rozhodně nebyl náš. Nebudu rozvádět, proč ho někde za křovím slupla...
Ale abychom nezlehčovaly obavy zadavatelky - taky bych je měla, přece jen je to guma - krmit,
něco co je obalí - tvrdý chleba, říká se, že i kyselé zelí a sledovat, co jde ven. Nic jiného se asi dělat nedá.

3.12.2016 19:36
asurwic

XXX.XXX.36.3

lesnížínka napsal(a):

Sýr měl být stejně na pamlsky, takže už jsem ho považovala za zkrmený. Omývat a rozbalovat se mi ho nechtělo - vrcholem pro mě bylo, že jsem prozkoumala, jestli opravu není sáček nikde natržený.

3.12.2016 21:05
marcelaamax

XXX.XXX.0.37

Vy mě desite. Dala jsem normálně granule, tak dám ještě tvrdý chleba. Jinak pred chvílí při venčení udělal bobek, ale balónek v nem nebyl ani jeden.

3.12.2016 21:48
Lexaurin

XXX.XXX.226.60

marcelaamax napsal(a):
Vy mě desite. Dala jsem normálně granule, tak dám ještě tvrdý chleba. Jinak pred chvílí při venčení udělal bobek, ale balónek v nem nebyl ani jeden.

Nechceme desit, ale ani zlehcovat.Problem to byt muze.Zitra brnknete vetovi.Pro jstotu.

4.12.2016 08:53
marcelaamax

XXX.XXX.140.201

Tak ráno další bobek, ale bez balónků. Ale je dobre, že není ucpaný ne?

Zkoušela jsem volat vetovi, ale zatím nebere...

4.12.2016 09:24

marcelaamax napsal(a):
Tak ráno další bobek, ale bez balónků. Ale je dobre, že není ucpaný ne?

Zkoušela jsem volat vetovi, ale zatím nebere...

Dejte mu čas, jak už se mtady někde psala, náš pes vyzvracel lemovku z lina po měsíci.

4.12.2016 23:00
Iliena

XXX.XXX.70.6

Tak jak to vypadá?

5.12.2016 06:31
vava69

XXX.XXX.136.28

Náš pes sežral na sousedově kompostu na chatě takové to umělé střívko od játrovky v sobotu pravděpodobně. Vyzvracel ho ve středu doma.

5.12.2016 22:17
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Co vet?

5.12.2016 22:58
marcelaamax

XXX.XXX.199.114

Vet říkal ať jen kontroluji a čekám. Včera vyšel zelený a modry, tak ještě žlutý a je to

5.12.2016 23:01
asurwic

XXX.XXX.36.3

marcelaamax napsal(a):
Vet říkal ať jen kontroluji a čekám. Včera vyšel zelený a modry, tak ještě žlutý a je to

No vidíte, jak to jde hezky ven. Já momentálně čekám ponožku, velké oko z plyšáka a štítek z poháru štěňovo maminky.

Přidejte reakci

Přidat smajlík