Velikost štěněte v dospělosti

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Vendula Müllerová

7.12.2016 16:31
Vendula Müllerová

XXX.XXX.60.167

Ahoj. Chtěla bych se zeptat zda se dá odhadnout velikost (výška když to řeknu takhle) a hmotnost štěněte v dospělosti. Mám půlroční fenku, kříženou Border Kolii, která má momentálně 11 kilo a cca 43 cm v kohoutku. Strašně by mě zajímalo jak bude veliká. Někdo říká že už víc nevyroste, někdo říká že bude veliká. Dá se to nějak odhadnout? A do kolika měsíců takový štěňátko roste? Předem děkuju za odpověď:)
Jinak přidávám ještě pár fotek pokud by se to dalo odhadnout i podle toho:).

7.12.2016 17:51
Atheira

XXX.XXX.50.119

Vendula Müllerová napsal(a):
Ahoj. Chtěla bych se zeptat zda se dá odhadnout velikost (výška když to řeknu takhle) a hmotnost štěněte v dospělosti. Mám půlroční fenku, kříženou Border Kolii, která má momentálně 11 kilo a cca 43 cm v kohoutku. Strašně by mě zajímalo jak bude veliká. Někdo říká že už víc nevyroste, někdo říká že bude veliká. Dá se to nějak odhadnout? A do kolika měsíců takový štěňátko roste? Předem děkuju za odpověď:)
Jinak přidávám ještě pár fotek pokud by se to dalo odhadnout i podle toho:).

Jestli je jí půl roku, už bych moc nepočítala s tím, že ještě poroste... Ano, malá, střední i velká plemena dospívají jinak, ale na vaší fence je jasně vidět, že to je typický voříšek středního vzrůstu. Kdyby to měl být velký pes, už by ve svém věku měla podstatně víc. Hádám, že se vyšplhá tak na 15kg, max. k těm dvaceti. Ale i tak... člověk u voříšků nikdy neví, s čím je překvapí.

Ale žádnej expert nejsem, je to jen můj odhad.

Jinak je moc hezká, ale kde přesně je v ní ta bordera?

7.12.2016 18:06
machlena

XXX.XXX.96.13

Spíš jak borderku tam trošičku vidím birdet kolii. A je to sympaťanda .

7.12.2016 18:08
asurwic

XXX.XXX.36.3

machlena napsal(a):
Spíš jak borderku tam trošičku vidím birdet kolii. A je to sympaťanda .

Já spíše než beardedku, tak pyrenejského ovčáka.

Vendula Müllerová

7.12.2016 18:28
Vendula Müllerová

XXX.XXX.60.167

Děkuju moc.
Malinká už je trošku překřížená :D Štěňata byla nehoda :D Už její maminka je kříženec Ohaře a její tatínek je borderka (na fotce) :D.

7.12.2016 18:30
Atheira

XXX.XXX.50.119

Děkuju moc.
Malinká už je trošku překřížená :D Štěňata byla nehoda :D Už její maminka je kříženec Ohaře a její tatínek je borderka (na fotce) :D.

A to na první fotce vedle je máma?

Vendula Müllerová

7.12.2016 18:32
Vendula Müllerová

XXX.XXX.60.167

Nene. Je to pes od známých :).

7.12.2016 18:36
Atheira

XXX.XXX.50.119

Nene. Je to pes od známých :).

Tak to pak jo. Já jen, že jsem si říkala, že jestli je tamto její máma a otec ten, kterého jste poslala, jeden buď o rodičovství kecá nebo ji adoptovali.

Vendula Müllerová

7.12.2016 18:39
Vendula Müllerová

XXX.XXX.60.167

Tady jsou oba dva. Ano ač je to asi neuvěřitelné tak i když jsou oba hnědí, tak všechny 4 štěňata jsou černý.
Jenom aby nedošlo k nedorozumění. Určitě vím že jsou to její rodiče.:).

7.12.2016 18:49
Atheira

XXX.XXX.50.119

Mně upřímně moc ani ten otec nepřijde jako čistá borderka. Sice jsem viděla zatím jen fenky, tak třeba odhaduju totálně špatně a nepoznám borderu, ale mně ji připomíná jen barvou. Stavbou těla a hlavně čumcem mi přijde trochu labradovatej... nebo jako zlaťák. Ono taky, kdo ví, čím vším jsou ti rodiče mixlí. To se pak kouzlí.

Vendula Müllerová

7.12.2016 18:56
Vendula Müllerová

XXX.XXX.60.167

Taky mi teď v čumáku připomíná hodně labradora.

Vendula Müllerová

7.12.2016 18:56
Vendula Müllerová

XXX.XXX.60.167

Ale otec je teda s papírama.

7.12.2016 18:58
Atheira

XXX.XXX.50.119

Ale otec je teda s papírama.

Fakt jo? No, však říkám, já zatím vždycky viděla jen feny, které byly celkově takové drobnější a štíhlejší. Tenhle mi k nim vůbec nějak neseděl. Ale nejsem chovatel, nevyznám se v tom.

Vendula Müllerová

7.12.2016 19:10
Vendula Müllerová

XXX.XXX.60.167

Chápu .
Je takovej hodně mohutnej ale zároveň to dělá i ta srst

7.12.2016 19:33
Evv

XXX.XXX.116.3

Přiznam se že u otce bych vsadila že je to australsky ovčák. Jinak bych taky řekla že už moc neporoste.

Přidejte reakci

Přidat smajlík