Uživatel s deaktivovaným účtem

Ahoj,
vy co máte zkušenosti s tímto plemenem, jaká je podle vás průměrná délka života rhodéského ridgebacka? Co se píše v knížkách vím, ale zajímají mě zkušeností lidí. Díky.
Pavla90

XXX.XXX.59.180
Dobrý den, můj Ridgeback se dožil bohužel krátkých 7let, v září tohoto roku nám lékaři diagnostikovali osteosarkom pravé lopatky, za 14 dní od diagnózy jsme se museli rozloučit, nebylo jiné možnosti. Nejlepší společník, kterého jsem si mohla přát (klidný, vyrovnaný, oddaný, sportovec s velikánským srdcem, který by za naší smečku obětoval svůj život). Toto plemeno mě uchvátilo a nikdy nepřestane. Jsou to elegáni se srdíčkem na pravém místě.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Díky moc za vaše postřehy. Já si druhého psa pořizovat nebudu, ani o tom neuvažuji, aby si někdo nemyslel. Ale kamarádka má labradorku a RR. No a labradorka je už stará, je na tom už špatně a asi už s námi dlouho nebude. Je jí necelých 13 let. Tak jsem přemýšlela že když se do cca roku bude muset rozloučit s ní, tak jak dlouho jí potom bude dělat společnost její RR kterému je 7 let. Prostě aby jí neodešli třeba 2-3 roky po sobě, to mně totiž přijde úplně šílené. Tak mě napadlo se zeptat vás tady jak dlouho toto plemeno průměrně žije.
K_a_r_k_u_l_k_a

XXX.XXX.179.84
Zdravím, hledám podobnou informaci, který RR se dožil nejvíce ... naší fence bylo v srpnu 15 let. Tak hledám, kdo jí překonal.
Bordo

XXX.XXX.108.57
Pavla90.
Nejlepší společník, kterého jsem si mohla přát (klidný, vyrovnaný, oddaný, sportovec s velikánským srdcem, který by za naší smečku obětoval svůj život). Toto plemeno mě uchvátilo a nikdy nepřestane. Jsou to elegáni se srdíčkem na pravém místě.
Mate naprostou pravdu, neznam kolem sebe lepsiho pejska...
Nas milacek- fenka dneska bohužel odesla podle veterinaru v krasnych 13letech a 8 mesicich...
Bertik005

XXX.XXX.214.47
Kamarádka má fenu a je jí přes 13let. Zatím co vím bez potíží.
padrino

XXX.XXX.220.4
My máme v říjnu patnáctiletou /ale už je špatná/