Boule a citlivost po ockovani

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.12.2016 16:11
mgtka

XXX.XXX.92.43

Ahojte, je mozno, ze jeste dva dny po ockovani ma moje fenka na boku bouli, ktera ji docela boli? Reakci nikdy nemela, tak koukam, jestli to treba nemuze byt problem nebo se to jen pomaleji vstrebava.

23.12.2016 16:46
rapotacka11

XXX.XXX.32.128

Byla jsem na očkování, dr. mě upozornila, že se může
udělat boule, prý by měla do 2 měs. zmizet...

Nikdy mně na to žádný dr. neupozorňoval, bála jsem se.
Naštěstí nás to nepotkalo
.Tak ať se to brzy srovná.

.

23.12.2016 16:47
asurwic

XXX.XXX.36.3

mgtka napsal(a):
Ahojte, je mozno, ze jeste dva dny po ockovani ma moje fenka na boku bouli, ktera ji docela boli? Reakci nikdy nemela, tak koukam, jestli to treba nemuze byt problem nebo se to jen pomaleji vstrebava.

Můj pes to měl také po prvním očkování ještě jako štěňátko a boulička zůstala citlivá dlouho - cca.3 - 4 dny. Od té doby také žádný problém. Podle veterinářky to byla normální reakce (žádné alergie a nic podobného hrozného). Že se to prý občas stává. Tak snad to bude i Váš případ.

23.12.2016 16:49
mgtka

XXX.XXX.92.43

Diky, zrovna ta moje opice je takova citlivka, ze se porad tvari jakobychom ji denne mlatili:).

23.12.2016 16:58
asurwic

XXX.XXX.36.3

mgtka napsal(a):
Diky, zrovna ta moje opice je takova citlivka, ze se porad tvari jakobychom ji denne mlatili:).

Chudinka malinká. Tak ať ji to brzo přejde.
U nás bylo výhodou, že to štěněti vůbec nevadilo. Občas zakňučelo, když si na bouličku lehlo, ale jinak bylo veselé. Zato já jsem šílela, že má 6ti týdenní mimi bolístku.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.12.2016 23:19
Uživatel s deaktivovaným účtem

My máme boule dvě, tetanus a "očkování"..doktor nás upozornil na bolestivost po očkování, já taky měla bolest po očkování (pneumo, tat, chřipka) tak proč by ne pes...

23.12.2016 23:36
Iliena

XXX.XXX.37.7

mgtka napsal(a):

Naše fenka měla bouli loni i letos a tuším, že byla vidět docela dlouho, týden až dva. Akorát, že ta moje psí holka je "slečna drsňák" takže jestli jí to i bolelo vážně nevím

23.12.2016 23:38
bhk

XXX.XXX.210.148

Boulička po očkování je celkem běžná věc-takže klid, za pár dní se vstřebá.

seltie

24.12.2016 12:38
seltie

XXX.XXX.110.44

Naše štěndo mělo bouličku po očkování skoro tři neděle - prý se to někdy stává a nemusí
to být jen reakce na vakcínu, ale třeba napíchnutý sval...
- kamarádky fenka zase měla tuto bouly po injekci ATB
-.

Přidejte reakci

Přidat smajlík