Film o množírně psů

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.12.2016 22:13
bhk

XXX.XXX.210.40

Ještě jsem ho nestihla shlédnout, takže žádné hodnocení.. Ale mohlo by zaujmout.
Název - Jsem voják
http://www.csfd.cz/film/31204-jsem-vojak/prehled/.

29.12.2016 08:28
impact

XXX.XXX.195.92

Fakt v tom traileru rika, ze jsou ty stenata z ceska a slovenska? To mame byt fakt na co hrdi! Ze jsou nase mnozirny tak proflaknuty, ze se dostaly aj do filmu.

29.12.2016 08:43
Atheira

XXX.XXX.240.44

impact napsal(a):
Fakt v tom traileru rika, ze jsou ty stenata z ceska a slovenska? To mame byt fakt na co hrdi! Ze jsou nase mnozirny tak proflaknuty, ze se dostaly aj do filmu.

Je to asi měsíc zpět, co jsem měla zapnutý prima zoom. Nekoukala jsem na to, spíš to bylo jen jako kulisa. Ani přesně nevím, co konkrétně to bylo za pořad - Nebylo to čistě o psech, nicméně v jedné části mluvili právě o množírnách a též tam bylo zmíněno Česko a Slovensko a že právě z těchto zemí se psi z množíren dostávají hojně i za hranice. Odůvodněno to tam bylo zhruba tím, že u nás tenhle byznys bují kvůli špatně nastaveným zákonům, díky kterým se proti množitelům nemá moc jak zasáhnout. Krásná pověst, fakt že jo.

30.12.2016 00:37
bhk

XXX.XXX.210.114

Dnes jsem se na to koukla - Film je o překupnících z Francie a Belgie, nejčastěji tam skutečně nakupují štěnata z Česka, Slovinska, Polska..U filmu jsem si říkala, že toto neodradí spíše naopak.. Takže za mě žádná osvěta - spíš naopak. Takže jsem zklamaná.Film nedá návod, doporučení že je to špatně..ale naopak, že se tímto způsobem dají udělat prachy..
Co naplat, že hlavní hrdinka jednu množku "dostala"..Prostě za mě - špatně zpracováno.

30.12.2016 16:56
impact

XXX.XXX.195.92

Protože od toho očekáváte osvětu. Ale to není osvětový dokument, není to nic, co by mělo říct lidem tohle nedělejte... Stejně jako filmy o drogových mafiánech neříkají bububu děti nefetujte. Prostě jen realita, jak to chodí...

30.12.2016 19:07
bhk

XXX.XXX.210.194

impact napsal(a):
Protože od toho očekáváte osvětu. Ale to není osvětový dokument, není to nic, co by mělo říct lidem tohle nedělejte... Stejně jako filmy o drogových mafiánech neříkají bububu děti nefetujte. Prostě jen realita, jak to chodí...

Máte pravdu.
Jen jsem od toho filmu čekala víc.

Přidejte reakci

Přidat smajlík